Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się dowiedziałam że są zgłoszone moje dwie "córeczki" bejbiczki a co najważniejsze z racji iż będe jako gość na tej wystawie, będę miała okazję wystawić jedną z nich :) :)

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Karmel już w pośredniej, więc Wam w drogę nie wchodzimy :)[/QUOTE]

Darianna, wiesz że nam w drogę to wchodzi krnąbrny charakterek Bayama ;).

Posted

[quote name='agamewa']No nie Martyna,teraz drugi raz się poznamy;)ciekawa jestem z czym teraz przyjedziemy????;)[/QUOTE]
Ja to chce CWC , NDSwR , BOB'a no i mogę jeszcze chcieć BIS'a :diabloti:

A co wieże w nasze możliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja już się spisu psów nie mogę doczekać. będziemy z 2 chihuahua, jedna praktycznie debiutuje, a druga kończy championat, więc jestem baaardzo ciekawa jaką mamy konkurencję:)

Posted

[B]Jeśli ktoś potrzebuje nocleg w Nowym Dworze Mazowieckim podaje namiary na hotel TOP HOTEL ul.Paderewskiego 1 C tel. 22/188-41-44 Hotel nowo otwarty fajny tani blisko terenu wystawy Nie ma w nim tylko jeszcze bazy gastronomicznej. Bliziutko hotelu 2 pizzerie w jednej oprócz pizzy dania polskie[/B]

Posted

[quote name='Mandragorandm'][color="#ff0000"][b]sędziowanie w ringach rozpoczyna się o godz. 9.00 !!!!!!!!!!!! [/b][/color][/QUOTE]

Czy to jest potwierdzona informacja ?

Posted

ja tam też wolę dłużej pospać:)
ale chciałabym żeby ta informacja była gdzieś potwierdzona, bo jeśli jest prawdziwa to chyba powinni zawiadomić wystawców na stronie, info na dogomani nie wystarczy.

Posted

[quote name='Princess_York']Ja to chce CWC , NDSwR , BOB'a no i mogę jeszcze chcieć BIS'a :diabloti:

A co wieże w nasze możliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

najważniejsza jest wiara w swojego psa ;)
Ma na razie wystarczy NSzwR hehe, chociaż bisem też bym nie pogardziła :bigcool:

A za Was oczywiście kciuki będziemy trzymać,
może ktoś wie kiedy stawka będzie podana ??

Posted

[quote name='Yourii']
może ktoś wie kiedy stawka będzie podana ??[/QUOTE]

w październiku podali 2tyg przez wystawą.. także może już jutro będzie?;)