gonia66 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='danka4u1']Jeszcze Was dogonię. O tlen mi za bardzo nie chodzi- wezmę fajeczki, [I]coby nie dostać szoku tlenowego-[/I] ale to towarzystwo Wasze mnie pociąga. Poplotkujemy.. Czy nie jest za zimno, zeby Pelagia- Księżniczka tez poszła z nami? Może wyrazi chęć, a jak nie, to psów i tak mamy pod dostatkiem.[/QUOTE] OOoooo..a nie mówiłam, jak ja juz rozebrana do rosołu pod prysznic naszykowana, to Danuska specjalnie na spacerek się wybiera poplotkowac...pewnie o mnie;) Ale w myśl zasady Dody- lepiej, żeby źle gadali niż maja nie gadac wcale- biore to na klatę;) Gadajcie se ile wlezie, bylebyście o mnie nie zapomniały:D Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='gonia66']Gadajcie se ile wlezie, bylebyście o mnie nie zapomniały:D[/QUOTE];) Jak to, gadajcie se, nie idziesz ze mną? Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='danka4u1'];) Jak to, gadajcie se, nie idziesz ze mną?[/QUOTE]No ja juz wykapana i pachnąca:D U nas bielusienko..jakbym teraz wyszła to zwolnienie mur- beton..a nie moge w tym tygodniu, chocbym "pekła";) Moje dzieciaki by mi tego nie wybaczyły...na ten tydzien mam zbyt duzo zobowiazan wobec nich;):):) Jakoś spac mi się nie chce..ale iśc trzeba, bo od rana "orka";):) Jakos się "zmuszę" i zasnę;) Dobranoc wszystkim, a dla Pelasi mizianeczki;):) Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No to pogadałyśmy. Zapowiada się tydzień jak co tydzień- troche bardziej intensywny u mnie, o ile to jeszcze możliwe- i ...radość o poranku. Dobranoc. Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='danka4u1']No to pogadałyśmy. Zapowiada się tydzień jak co tydzień- troche bardziej intensywny u mnie, o ile to jeszcze możliwe- i ...radość o poranku. Dobranoc.[/QUOTE] Hehhehe..no to taak jak u mnie...ale ja lubię jak sie "coś" dzieje, więc gdyby nie to zimno, to ta intensywnośc jeszcze bardziej by mnie "rajcowała"..to ja chyba danuś tak jak Ty, mam ADHD..:D Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A no mam to ADHD i pewnie przejdę za TM w biegu, ale to dobrze..nie umiem inaczej Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Sniezne i piekne Dzień dobry dla Pelasi i wszystkich cioteczek pelasińskich:) Gdyby taki snieg był na Boże Narodzenie, byłoby cudnie, ale jak znam zycie, to na święta będzie "wiosennie";) Popijam kawusie, i zaraz uciekam. Dzis mam "u siebie" ale jutro musze jechać..."w góry"- bo druga szkólka jest w górach...nie wiem juz dzis jak to bedzie.. Poki co, nie moge sie martwic i przesylam piekny usmiech;);) [IMG]http://myszka1985.wrzuta.pl/sr/d/4mqFQGlZo0i/usmiech_myszy_nr_1[/IMG] Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Ej, no co to za cisza..??Ja juz popoludniową kawusie koncze..a u Pelasi cisza..??:o Zasypało Was cioteczki, czy o co chodzi..?:D U nas bielusienko....śliczniusienko....i tylko noska z domu żal wyciagać;) Niestety zaraz uciekam "przedstawiać":) Quote
rita60 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jestem,witam wieczorkowo:lol:zasypało Łodz:crazyeye: Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='rita60']Jestem,witam wieczorkowo:lol:zasypało Łodz:crazyeye:[/QUOTE]Nooooo..wreszcie ciociuncia się "obudziła";) Reszta cioteczek śpi jak widze w najlepsze albo na kuligu;):p No.........chyba nie tylko Łódź;) U nas ciagle sypie śnieg...jest uroczo...gdyby to choc niebawem święta były..a jak znam życie- na święta będzie "wiosna"...:( MOja Zuzia dziś wróćiła jak baławanek:) Mokrusieńka i bielusieńka:)Zazdroszczę jej..kiedys i mnie zima tak cieszyła....;) Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Zasypało Rybnik....odkopałam się i jestem. Oskar na spacerze miał wzmożone ADHD, tyle śniegu i dodatkowo same "ciekłe" suczki...ech, te zapachy nęcące mimo wieku. Pelagia pewnie śpi w Jamie, jak przystało na damę. Nie ten klimat, czas na wywczasy w południowych kurortach. Też pojechałabym. Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 A ja to nawet dziś nie "przedstawiałam", bo moja towarzyszke i pomocnika zasypało i nie dojechała...miałam tylko problem z dzieciami, bo biedne przyjechały godzine wcześniej...na marne..częśc zdążyłam powiadomić telefonicznie... Moze w środe sie uda;):) Ale póki co syyyyyyypie!!!!:) Quote
Lidan Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Witajcie w zimie :-) Ładnie jest tylko ciężko poruszać się po mieście ;-) Strasznie jestem śpiąca od samego rana, a tak naprawdę to już od 3 dni chyba, ale jutro wreszcie się wyśpię...mam taką nadzieję. Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A ja jutro mam dzień upojny- gdakam i gdakam też do upojenia i jeszcze inne robótki. Może moje " zwłoki" dotrą tutaj późnym wieczorem. Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='danka4u1']A ja jutro mam dzień upojny- gdakam i gdakam też do upojenia i jeszcze inne robótki. Może moje " zwłoki" dotrą tutaj późnym wieczorem.[/QUOTE]To tak, jak ja...wtorki mam zdecydowanie najgorsze...nie dośc, ze zostaję jutro najdłuzesz w szkole, to nie wiem, jak wrócę z tej mojej wioski w górach...Najbardziej to bym chciala, zeby tak zasypalo dzisiaj, zeby jutro nie dalo sie dojechac;):p Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Albo żeby były mrozy i wolne od szkoły...albo epidemia czegoś lekkiego ale dlugotrwałego Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='danka4u1']Albo żeby były mrozy i wolne od szkoły...albo epidemia czegoś lekkiego ale dlugotrwałego[/QUOTE] Hihihihi...no albo, albo...ale dla mnie najlepsza bylaby mała awaria busika po drodze;) Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A ja nie obudze się rankiem o 6 i zwolnią mnie. Nareszcie wolność!!! Tylko, co z nią zrobię??? Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='danka4u1']A ja nie obudze się rankiem o 6 i zwolnią mnie. Nareszcie wolność!!! Tylko, co z nią zrobię???[/QUOTE] Ja proponuje się nie kłaśc, będzie bezpieczniej;) A tak w ogole, to 6.30 umawiamy się na kawusie:) Quote
Lidan Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja tam lubię wolność :-) Na urlopie i L4 nie nudziłam się wcale :p Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='Lidan']Ja tam lubię wolność :-) Na urlopie i L4 nie nudziłam się wcale :p[/QUOTE] No ja tezzzzzzzzzzz...zdecydowamie!!!!Tzn ja lubię się nudzić;):) Quote
gonia66 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Uciekam pod prysznic, choc to zupełnie sprzeczne z moją naturą;):D Niestety musze byc rano rzeska, zwarta i gotowa...na wszystko;):D DObranoc wszystkim!!!!!! Quote
gonia66 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 JA już po kawusi...uciekam na gdakanko:):) Obym dojechała (a może lepiej nie..??:p) Quote
gonia66 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Lalallalalaaaaaaaaaaa...ja juz po...właśnie zajadam pyyyszne ciasteczka, popijając popołudniowa kawusię z TZtem:) a co, nalezy nam się po ciężkim dniu pracy;):D Quote
Lidan Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Witam wieczorową porą :-) Ukryty Smok nadal milczy? Niczego już nie dowiemy się o Pelasi? Quote
Recommended Posts