Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Jeszcze Was dogonię. O tlen mi za bardzo nie chodzi- wezmę fajeczki, [I]coby nie dostać szoku tlenowego-[/I] ale to towarzystwo Wasze mnie pociąga. Poplotkujemy..
Czy nie jest za zimno, zeby Pelagia- Księżniczka tez poszła z nami? Może wyrazi chęć, a jak nie, to psów i tak mamy pod dostatkiem.[/QUOTE]
OOoooo..a nie mówiłam, jak ja juz rozebrana do rosołu pod prysznic naszykowana, to Danuska specjalnie na spacerek się wybiera poplotkowac...pewnie o mnie;) Ale w myśl zasady Dody- lepiej, żeby źle gadali niż maja nie gadac wcale- biore to na klatę;) Gadajcie se ile wlezie, bylebyście o mnie nie zapomniały:D

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1'];)
Jak to, gadajcie se, nie idziesz ze mną?[/QUOTE]No ja juz wykapana i pachnąca:D U nas bielusienko..jakbym teraz wyszła to zwolnienie mur- beton..a nie moge w tym tygodniu, chocbym "pekła";) Moje dzieciaki by mi tego nie wybaczyły...na ten tydzien mam zbyt duzo zobowiazan wobec nich;):):)
Jakoś spac mi się nie chce..ale iśc trzeba, bo od rana "orka";):) Jakos się "zmuszę" i zasnę;)
Dobranoc wszystkim, a dla Pelasi mizianeczki;):)

Posted

[quote name='danka4u1']No to pogadałyśmy. Zapowiada się tydzień jak co tydzień- troche bardziej intensywny u mnie, o ile to jeszcze możliwe- i ...radość o poranku.
Dobranoc.[/QUOTE]
Hehhehe..no to taak jak u mnie...ale ja lubię jak sie "coś" dzieje, więc gdyby nie to zimno, to ta intensywnośc jeszcze bardziej by mnie "rajcowała"..to ja chyba danuś tak jak Ty, mam ADHD..:D

Posted

Sniezne i piekne Dzień dobry dla Pelasi i wszystkich cioteczek pelasińskich:)
Gdyby taki snieg był na Boże Narodzenie, byłoby cudnie, ale jak znam zycie, to na święta będzie "wiosennie";)
Popijam kawusie, i zaraz uciekam. Dzis mam "u siebie" ale jutro musze jechać..."w góry"- bo druga szkólka jest w górach...nie wiem juz dzis jak to bedzie..
Poki co, nie moge sie martwic i przesylam piekny usmiech;);)
[IMG]http://myszka1985.wrzuta.pl/sr/d/4mqFQGlZo0i/usmiech_myszy_nr_1[/IMG]

Posted

Ej, no co to za cisza..??Ja juz popoludniową kawusie koncze..a u Pelasi cisza..??:o
Zasypało Was cioteczki, czy o co chodzi..?:D
U nas bielusienko....śliczniusienko....i tylko noska z domu żal wyciagać;)
Niestety zaraz uciekam "przedstawiać":)

Posted

[quote name='rita60']Jestem,witam wieczorkowo:lol:zasypało Łodz:crazyeye:[/QUOTE]Nooooo..wreszcie ciociuncia się "obudziła";) Reszta cioteczek śpi jak widze w najlepsze albo na kuligu;):p
No.........chyba nie tylko Łódź;) U nas ciagle sypie śnieg...jest uroczo...gdyby to choc niebawem święta były..a jak znam życie- na święta będzie "wiosna"...:(
MOja Zuzia dziś wróćiła jak baławanek:) Mokrusieńka i bielusieńka:)Zazdroszczę jej..kiedys i mnie zima tak cieszyła....;)

Posted

Zasypało Rybnik....odkopałam się i jestem. Oskar na spacerze miał wzmożone ADHD, tyle śniegu i dodatkowo same "ciekłe" suczki...ech, te zapachy nęcące mimo wieku.
Pelagia pewnie śpi w Jamie, jak przystało na damę. Nie ten klimat, czas na wywczasy w południowych kurortach. Też pojechałabym.

Posted

A ja to nawet dziś nie "przedstawiałam", bo moja towarzyszke i pomocnika zasypało i nie dojechała...miałam tylko problem z dzieciami, bo biedne przyjechały godzine wcześniej...na marne..częśc zdążyłam powiadomić telefonicznie...
Moze w środe sie uda;):)
Ale póki co syyyyyyypie!!!!:)

Posted

Witajcie w zimie :-) Ładnie jest tylko ciężko poruszać się po mieście ;-) Strasznie jestem śpiąca od samego rana, a tak naprawdę to już od 3 dni chyba, ale jutro wreszcie się wyśpię...mam taką nadzieję.

Posted

[quote name='danka4u1']A ja jutro mam dzień upojny- gdakam i gdakam też do upojenia i jeszcze inne robótki. Może moje " zwłoki" dotrą tutaj późnym wieczorem.[/QUOTE]To tak, jak ja...wtorki mam zdecydowanie najgorsze...nie dośc, ze zostaję jutro najdłuzesz w szkole, to nie wiem, jak wrócę z tej mojej wioski w górach...Najbardziej to bym chciala, zeby tak zasypalo dzisiaj, zeby jutro nie dalo sie dojechac;):p

Posted

[quote name='danka4u1']Albo żeby były mrozy i wolne od szkoły...albo epidemia czegoś lekkiego ale dlugotrwałego[/QUOTE]
Hihihihi...no albo, albo...ale dla mnie najlepsza bylaby mała awaria busika po drodze;)

Posted

[quote name='danka4u1']A ja nie obudze się rankiem o 6 i zwolnią mnie. Nareszcie wolność!!! Tylko, co z nią zrobię???[/QUOTE]
Ja proponuje się nie kłaśc, będzie bezpieczniej;)
A tak w ogole, to 6.30 umawiamy się na kawusie:)

Posted

[quote name='Lidan']Ja tam lubię wolność :-) Na urlopie i L4 nie nudziłam się wcale :p[/QUOTE]
No ja tezzzzzzzzzzz...zdecydowamie!!!!Tzn ja lubię się nudzić;):)

Posted

Lalallalalaaaaaaaaaaa...ja juz po...właśnie zajadam pyyyszne ciasteczka, popijając popołudniowa kawusię z TZtem:) a co, nalezy nam się po ciężkim dniu pracy;):D