Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Mrożenie owszem skończyłam, inne atrakcje dzisiaj zaczęłam. Te podobają mi się przynajmniej ale nie wiem czy mojej nodze pomoże po tym mrożeniu ciepły masaż wirowy w samo południe :p[/QUOTE]
Hihihihi:) czyli zgodnie z przysłowiem- "jak nie urok, to przemarsz wojsk...";);)
Ale pociesz sie Lidziu, ze tak to chyba u każdej z nas jest;):)NAjważniejsze,, ze pchamy jakos ten wózek do przodu...i powoli, powoli jakos to życie się toczy- a ja zawsze powtarzam" Oby nie było gorzej, to lepiej juz tez być nie musi";):):):)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lidan']Mrożenie owszem skończyłam, inne atrakcje dzisiaj zaczęłam. Te podobają mi się przynajmniej ale nie wiem czy mojej nodze pomoże po tym mrożeniu ciepły masaż wirowy w samo południe :p[/QUOTE]

Miejmy nadzieję, że mądrzy ludzie wiedzą, co jest potrzebne Twojej nodze..:shake:.
[quote name='gonia66']Hihihihi:)[B][SIZE=3]Oby nie było gorzej, to lepiej juz tez być nie[/SIZE] [SIZE=3]musi"[/SIZE];)[/B]:):):)[/QUOTE]:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
I niech to bedzie naszym mottem na jutro, pojutrze i dalej też.
Teraz chyba dobranoc, bo jakoś " przymulona " jestem życiem i:multi: [B]przygodami:multi:[/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Miejmy nadzieję, że mądrzy ludzie wiedzą, co jest potrzebne Twojej nodze..:shake:.
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
I niech to bedzie naszym mottem na jutro, pojutrze i dalej też.
Teraz chyba dobranoc, bo jakoś " przymulona " jestem życiem i:multi: [B]przygodami:multi:[/B][/QUOTE]JA Ci danuś dam "dobranoc"....bez przesady, zeby klasc sie spac w samo południe:p
Wiesz ile atrakcji się szykuje o tej porze??Niektorzy dopiero z pracy wracaja..więc nie bądź niegrzeczna i przywitaj ludzi, a przynajmniej pozostan z nimi i chwilke...;):D

Posted

Ciebie gonia witam i niestety zaraz żegnam, a nie widzę tutaj juz nikogo obecnego i przytomnego, więc dobranoc,
Cieszę się, że Cię powitałam, mniej że musze pożegnać, cieszę , że idę spać i też mnie cieszy , że wstaję o swicie.
Takie małe uciechy prostaczka.
Carpe diem.Pa

Posted

[quote name='danka4u1']Ciebie gonia witam i niestety zaraz żegnam, a nie widzę tutaj juz nikogo obecnego i przytomnego, więc dobranoc,
Cieszę się, że Cię powitałam, mniej że musze pożegnać, cieszę , że idę spać i też mnie cieszy , że wstaję o swicie.
Takie małe uciechy prostaczka.
Carpe diem.Pa[/QUOTE]Wiem, wiem...pamiętam..jutro obie mamy najgorszy dzien w szkólce....jak mija wtorek, to mówie sobie" wtorek minie- tydzien zginie";):D
Tak, ze jutro o tej porze ja juz bede miala prawie wekend;):D

Posted

[quote name='danka4u1']Ja też:multi::multi::multi: Juz niedługo weekend:multi::multi: Dobranoc.:loveu:[/QUOTE]Juz kończe kawusie:)
ZAraz zaczyna się naj....pracowitszy dzień tygodnia...i juz sie do tego nastrajam optymistycznie- bo jak inaczej:)
Pogoda za oknem nieciekawa, szaro, ponuro i deszczowo, wiec nic tylko sobie śpiewać "Radośc o poranku";):)
WItam Pelasie i caluję w nosek słodka pieszczoszkę:)
A wszystkim Pelansjankom życze miłego dnia i saaaamych radości:):)

Posted

Juz po miłym dniu i miło znów, że od jutra z górki.
Widzę, że uszłyśmy z życiem goniu z tego najpracowitszego dnia...było ciężko, ale dałyśmy radę jak zwykle.
Tylko dlaczego jutro znów " radość o poranku"????

Posted

[quote name='danka4u1']Juz po miłym dniu i miło znów, że od jutra z górki.
Widzę, że uszłyśmy z życiem goniu z tego najpracowitszego dnia...było ciężko, ale dałyśmy radę jak zwykle.
Tylko dlaczego jutro znów " radość o poranku"????[/QUOTE]NO tak, z życiem uszłyśmy...i niby bylo dobrze w szkolce...ale jak wrocilam do domku, jak padlam...normalnie ruszac mi sie nie chcialo...pewnie ta pogoda tez nie sprzyja (u nas caly dzien deszcz, szaro o ciemno)...jakos się pozbierałam, ale nie bylo latwo...:)
Jutro tez nielekko bedzie (dyżur), ale damy rade...:D
Piatek mam wolny(kolezenskie) i prawdopodobnie poniedzialek tez (musze wziąc, bo w niedziele jestem w komisji wyborczej- podobno praca do rana:()...więc aby do czwartku;):)

Posted

Ja piątek tez mam wolny, o ile nie pojadę do mamy....co tam, dam radę..tylko 6 godzin w jedna stronę. Gorzej z czwartkiem i wizytą u weta. Gonia trzymaj za nas tzn za mnie i Oskara. Nie wiem, za kogo bardziej

Posted

Witajcie koleżanki od Pelasi :-) Miałam dzisiaj pracowity dzień i laptopika włączyłam dopiero wieczorkiem. Przebiegłam szybko po ważniejszych watkach, poczytałam co mnie interesowało i pewnie pójdę zaraz spać bo chyba jestem już śpiąca i zmęczona troszkę.

Posted

[quote name='Lidan']Witajcie koleżanki od Pelasi :-) Miałam dzisiaj pracowity dzień i laptopika włączyłam dopiero wieczorkiem. Przebiegłam szybko po ważniejszych watkach, poczytałam co mnie interesowało i pewnie pójdę zaraz spać bo chyba jestem już śpiąca i zmęczona troszkę.[/QUOTE]Lidzia znów rzytem na taśme załapała sie na obecnośc...ale Rita i Marysia...juz nic nie mowię:nono:

Posted

[quote name='danka4u1']Ja piątek tez mam wolny, o ile nie pojadę do mamy....co tam, dam radę..tylko 6 godzin w jedna stronę. Gorzej z czwartkiem i wizytą u weta. Gonia trzymaj za nas tzn za mnie i Oskara. Nie wiem, za kogo bardziej[/QUOTE]
PAmietam Danus, pamiętam...masz(macie:)) jak w banku kciukaski i nie tylko:):)

Posted

[quote name='gonia66']Lidzia znów rzytem na taśme załapała sie na obecnośc...ale Rita i Marysia...juz nic nie mowię:nono:[/QUOTE]
No czasem i głupi ma szczęście :p
Danusiu, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :kciuki:

Posted

[quote name='Lidan']No czasem i głupi ma szczęście :p
Danusiu, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :kciuki:[/QUOTE]Hihihihi..taaaaaaaaaaa....głupii....jasne, jasne;)....szczwany" chyba chciałas napisać;););):D

Posted

Rzutem na taśmę lecę po watkach i mam nadzieję, że nic makabrycznego mnie dzis tam nie spotka, bo tez jeste " trochę" jak Lidzia zmęczona, ale jakos kontakt z Wami przywraca mnie do swiata żywych...oby nie za bardzo, bo jutro za pare godzin bedzie kolosalna " radość o poranku", jak posiedzę znowu długo w nic...Ale tak tu miło...do czasu??? po północy lubia grasować duchu i złośliwe stworzonka ciemności..

Posted

[quote name='danka4u1']Rzutem na taśmę lecę po watkach i mam nadzieję, że nic makabrycznego mnie dzis tam nie spotka, bo tez jeste " trochę" jak Lidzia zmęczona, ale jakos kontakt z Wami przywraca mnie do swiata żywych...oby nie za bardzo, bo jutro za pare godzin bedzie kolosalna " radość o poranku", jak posiedzę znowu długo w nic...Ale tak tu miło...do czasu??? po północy lubia grasować duchu i złośliwe stworzonka ciemności..[/QUOTE]
Nieeeee...juz chyba nie pograsują złośliwe stworzonka...mam nadzieję, maja dość...
JA tez czuję się zmeczona i niby teraz , po prysznicu jest lepiej, ale rozsądek podpowiada mi wymarsz do sypialni:(
BArdzo chcialabym przytulić Pelasie, pomiziac za uszkiem, zobaczyc jej nowe fotki, ale obawiam sie, ze długo to nie będzie możliwe...:(
Nasz Smoczek ma urlop...mam nadzieję, ze nie bezterminowy...bo nie wyobrażam sobie dogo bez Smoczka...:(:(
Aj...nawet nie wiem co napisac...bo ciagle myślę....i wciąz wierzę mimo wszystko....
Smoczku.....................................................................................wracaj............

Posted

[quote name='gonia66']Nasz Smoczek ma urlop...mam nadzieję, ze nie bezterminowy...bo nie wyobrażam sobie dogo bez Smoczka...:(:(
Aj...nawet nie wiem co napisac...bo ciagle myślę....i wciąz wierzę mimo wszystko....
Smoczku.....................................................................................wracaj............[/QUOTE]
Gonia, co to znaczy??? co się stało? Dogo bez Smoczka?

Posted

[quote name='danka4u1']Gonia, co to znaczy??? co się stało? Dogo bez Smoczka?[/QUOTE]MAm ciagle nadzieję,że to tylko "chwilówka"...nie wyobrażam sobie inaczej...
JA juz po pracy, jeszcze jutro i 4 dni laby od gdakania;):D Dzień psakudny- za oknem mzawka, szarości, chociaz zimno nie jest...przeraza mnie zblizająca sie wielkimi krokami zima...ale staram sie oddalac mysli i pielęgnowac nadzieję, ze przyjdzie tylko na święta,..i że po zimie będzie cudowna wiosna- moja ulubiona pora roku:)
Nasza Pelasia to juz zapewne o nic sie nie martwi, jej to jest dobrze u Smoczka, bez względu na pore roku...
NO i w tym roku zima u Smoczka będzie bez myszy:D

Posted

Ciotki chyba poległy na placu boju...ja tez prawie, ale reanimowałam się jeszcze, by odwiedzić psiaczki , a zwłaszcza Pelagię i Smoczka i Was padnięte pracusie.
Jutro znowu radość o poranku, potem jescze trochę i znowu lezenie do góry...
A teraz najprzyjemniejsza część dnia- spacerki z psiakami.
Pelagio, chodź z ciotka Danką na spacerek.
Ciotka gonia dołączy do nas z pewnością. Na wszelki wypadek zabierzemy fajeczki; najlepiej na świeżym powietrzu smakuje dymek.

Posted

Zaglądam i ja na wątek Pelasi z nadzieją na jakieś wieści o samej bohaterce tego wątku :-) Czekam również na Danusię, żeby dowiedzieć się jak wypadła wizyta u weterynarza.
Przy okazji bardzo serdecznie zapraszam na mały bazarek, gdzie zbierane są pieniążki na leczenie powikłań pooperacyjnych u pieska na DT. Kto może niech kupi choć jedną koniczynkę za jedyne 5 zł ;-)

[img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img][url=http://www.dogomania.pl/threads/196634-Kajtunowe-powik%C5%82ania-na-operacj%C4%99-i-klinik%C4%99-czterolistne-konicznki-za-5z%C5%82-do-29.11?p=15757514#post15757514][SIZE=4][U][I][B][COLOR=Sienna]KUP KONICZYNKĘ [/COLOR][COLOR=Lime]za 5 zł[/COLOR] [COLOR=Sienna]NA POMOC KAJTUNOWI[/COLOR][/B][/I][/U][/SIZE][/url][img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img]

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki,witaj malenka:lol:ja już po kawce i dymku:razz:wstawać dziewczyny !!!!!!!
szkoda dnia.........[/QUOTE]OOOooo:):) a kogo my tu widzimy..??Sa dwa dni nieobecności- więc niestety mus zakupu cegiełki z postu Lidzi...:)

[quote name='Lidan']Zaglądam i ja na wątek Pelasi z nadzieją na jakieś wieści o samej bohaterce tego wątku :-) Czekam również na Danusię, żeby dowiedzieć się jak wypadła wizyta u weterynarza.
Przy okazji bardzo serdecznie zapraszam na mały bazarek, gdzie zbierane są pieniążki na leczenie powikłań pooperacyjnych u pieska na DT. Kto może niech kupi choć jedną koniczynkę za jedyne 5 zł ;-)

[img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img][url=http://www.dogomania.pl/threads/196634-Kajtunowe-powik%C5%82ania-na-operacj%C4%99-i-klinik%C4%99-czterolistne-konicznki-za-5z%C5%82-do-29.11?p=15757514#post15757514][SIZE=4][U][I][B][COLOR=Sienna]KUP KONICZYNKĘ [/COLOR][COLOR=Lime]za 5 zł[/COLOR] [COLOR=Sienna]NA POMOC KAJTUNOWI[/COLOR][/B][/I][/U][/SIZE][/url][img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img][/QUOTE]NO ja tez mam nadzieję na wieści...chociaz wiadomo, ze u Pelasi wszystko w porządku, to jakoś tak miło, kiedy Smoczek sie pojawia i relacjonuje nam postępy u dziewczynki:):)

Posted

Ooo...To jest myśl: za każdy dzień nieobecności na subskrybowanym trzeba kupić koniczynkę ;-)

[img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img][url=http://www.dogomania.pl/threads/196634-Kajtunowe-powik%C5%82ania-na-operacj%C4%99-i-klinik%C4%99-czterolistne-konicznki-za-5z%C5%82-do-29.11?p=15757514#post15757514][SIZE=4][U][I][B][COLOR=Sienna]KUP KONICZYNKĘ [/COLOR][COLOR=Lime]za 5 zł[/COLOR] [COLOR=Sienna]NA POMOC KAJTUNOWI[/COLOR][/B][/I][/U][/SIZE][/url][img]http://th.interia.pl/51,b8b2a4a541589214/004koniczynka.gif[/img]

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki,witaj malenka:lol:ja już po kawce i dymku:razz:wstawać dziewczyny !!!!!!!
szkoda dnia.........[/QUOTE]
Witajcie ciotki, fanki i reszta [B]rodziny.[/B]Widzę, ze obie moje c[B]óreczk[/B]i poszły w ślad za [B]panią matką[/B] i dymkiem witają dzionek. Miło w tak licznym gronie uzaleznionych.... Co by to było za zycie bez drobnych uzaleznień..
Jestem po wizycie u weta. Pies chyba nie zauwazył narkozy. Łapa i pysk szyty, ząbki oczyszczone,komplet badań i RTG serca, a ja mam cofki psychiczne i nerwowe po tym całym dniu...Zniosłam to mężnie, ale teraz odczuwam, ile mnie to kosztowało...no i kosztowało...300 zł, ale czego nie robi się dla przyjaciela.
Oj będe gdakać od poniedziałku, zeby zarobić na kolejną "renowację " dziadeczka.
Dobrze, ze Pelasia nie wymaga takich ingerencji weterynaryjnych.