Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarny ok. 7-tygodniowy kocurek szuka dobrego domu. Maluch jest zdrowym, radosnym, rezolutnym, niezwykle ciekawskim i skorym do zabaw pieszczochem.
Korzysta już z kuwetki :)
Znaleziony został kilka dni temu na jednym z poznańskich osiedli. Na razie przebywa u mnie w DT. Kotek jest odpchlony i odrobaczony. Pierwsze szczepienie już za nim.
Posiada książeczkę zdrowia.

Odpowiedzialny i kochający opiekun pilnie poszukiwany !
kontakt: [email protected]; tel 601753388

Posted

Na razie kilka fotek tylko. Niestety są nie za ciekawe:( Maluch jest niezwykle ruchliwy, nie usiedzi na miejscu. Ciężko za nim nadążyc ;)

Posted

Isabel napisał(a):
Ale świetny maluszek - z wielkimi, jeszcze niebieskimi oczkami:loveu:

Oj tak, ma wielki niebieskie oczyska. Jak go znalazłam na osiedlu piszczał straszliwie. Wzięłam go na ręce, natychmiast się uspokoił i wpatrywał się tymi swoimi oczyskami we mnie jak gdyby chciał mnie zahipnotyzować :) No i musiałam go wziąć. Tylko co teraz ? Co z nim będzie ?
U mnie zostać niestety nie może :( Mam psa i kota. Dokocenia nie przewiduję.

Czy maluszek znajdzie domek ?

Posted

Korciaczki napisał(a):
Nasz malutki jest w podobnym wieku. Śliczny czarnuszek. Wielkie kciuki : )

Kciuki bardzo potrzebne :) Martwię się o domek. Wszędzie tyle kociaczków, a domki gdzie ? :(

Mały Dżo też słodziaczek :)

Posted

No i maluszek już w swoim domku :multi::multi::multi:
Będzie jedynakiem. Z pewnością kochanym i rozpieszczanym.... Myślę, że wybrałam mu ten odpowiedni i kochający dom.

Bądź szczęśliwy szkrabie :loveu:

Taaa, maluch dwa dni temu pojechał do domu, a ja dziś znalazłam... kolejnego małego kociaczka. Wygląda, że to dziewczynka. Zadbana, biało-bura ze ślicznym różowym noskiem :) Pachnie damskimi perfumami.... Pewnie jest czyjaś. Tylko gdzie właściciel ? Znajdzie się ? Oby....

Posted

Super:multi: Jak Ci się udało znaleźć dom dla malucha?
Ale jak widać na długo nie może być spokoju:evil_lol: Może jednak ktoś się zgłosi po dziewuszkę?

Posted

Isabel napisał(a):
Super:multi: Jak Ci się udało znaleźć dom dla malucha?

Sama byłam zdziwiona, że maluch tak szybko znalazł domek :)
Porobiłam mu mnóstwo ogłoszeń w necie. Dzwoniło kilka osób, nawet pewna pani z Warszawy... No i zgłosił się też ten właściwy domek. Z Poznania :)

A teraz ta nowa znajdka... Po pracy porozklejam ogłoszenia. Może znajdzie się właściciel. Kicia ewidentnie jest domowa. Była chyba nawet kąpana - ma takie mięciutkie, aksamitne, miłe w dotyku futerko....

Posted

Wspaniale! No i znalazł domek. Fajnie. Teraz kciuki wielkie za nowe życie czarnuszka i Twoję znajdkę.

Kociakom łatwiej znależć dom, niż dorosłym kotom. Nasza Djunka czeka już 5 miesięcy i nic...