eski Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Czarny ok. 7-tygodniowy kocurek szuka dobrego domu. Maluch jest zdrowym, radosnym, rezolutnym, niezwykle ciekawskim i skorym do zabaw pieszczochem. Korzysta już z kuwetki :) Znaleziony został kilka dni temu na jednym z poznańskich osiedli. Na razie przebywa u mnie w DT. Kotek jest odpchlony i odrobaczony. Pierwsze szczepienie już za nim. Posiada książeczkę zdrowia. Odpowiedzialny i kochający opiekun pilnie poszukiwany ! kontakt: [email protected]; tel 601753388 Quote
eski Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Na razie kilka fotek tylko. Niestety są nie za ciekawe:( Maluch jest niezwykle ruchliwy, nie usiedzi na miejscu. Ciężko za nim nadążyc ;) Quote
conceited Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 matki i corko jakie cudenko. ja juz nie moge wchodzic na ten koci dzial bo serce mi peknie. Quote
eski Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 conceited napisał(a):matki i corko jakie cudenko a na żywo to cudeńko jest jeszcze cudowniejsze :) Quote
Isabel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ale świetny maluszek - z wielkimi, jeszcze niebieskimi oczkami:loveu: Quote
eski Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Isabel napisał(a):Ale świetny maluszek - z wielkimi, jeszcze niebieskimi oczkami:loveu: Oj tak, ma wielki niebieskie oczyska. Jak go znalazłam na osiedlu piszczał straszliwie. Wzięłam go na ręce, natychmiast się uspokoił i wpatrywał się tymi swoimi oczyskami we mnie jak gdyby chciał mnie zahipnotyzować :) No i musiałam go wziąć. Tylko co teraz ? Co z nim będzie ? U mnie zostać niestety nie może :( Mam psa i kota. Dokocenia nie przewiduję. Czy maluszek znajdzie domek ? Quote
Korciaczki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nasz malutki jest w podobnym wieku. Śliczny czarnuszek. Wielkie kciuki : ) Quote
eski Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Korciaczki napisał(a):Nasz malutki jest w podobnym wieku. Śliczny czarnuszek. Wielkie kciuki : ) Kciuki bardzo potrzebne :) Martwię się o domek. Wszędzie tyle kociaczków, a domki gdzie ? :( Mały Dżo też słodziaczek :) Quote
Korciaczki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Znajdzie się domek, napewno. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
eski Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Korciaczki napisał(a):Znajdzie się domek, napewno. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Obyś miała rację.... Quote
eski Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 No i maluszek już w swoim domku :multi::multi::multi: Będzie jedynakiem. Z pewnością kochanym i rozpieszczanym.... Myślę, że wybrałam mu ten odpowiedni i kochający dom. Bądź szczęśliwy szkrabie :loveu: Taaa, maluch dwa dni temu pojechał do domu, a ja dziś znalazłam... kolejnego małego kociaczka. Wygląda, że to dziewczynka. Zadbana, biało-bura ze ślicznym różowym noskiem :) Pachnie damskimi perfumami.... Pewnie jest czyjaś. Tylko gdzie właściciel ? Znajdzie się ? Oby.... Quote
Isabel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Super:multi: Jak Ci się udało znaleźć dom dla malucha? Ale jak widać na długo nie może być spokoju:evil_lol: Może jednak ktoś się zgłosi po dziewuszkę? Quote
eski Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Isabel napisał(a):Super:multi: Jak Ci się udało znaleźć dom dla malucha? Sama byłam zdziwiona, że maluch tak szybko znalazł domek :) Porobiłam mu mnóstwo ogłoszeń w necie. Dzwoniło kilka osób, nawet pewna pani z Warszawy... No i zgłosił się też ten właściwy domek. Z Poznania :) A teraz ta nowa znajdka... Po pracy porozklejam ogłoszenia. Może znajdzie się właściciel. Kicia ewidentnie jest domowa. Była chyba nawet kąpana - ma takie mięciutkie, aksamitne, miłe w dotyku futerko.... Quote
Korciaczki Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wspaniale! No i znalazł domek. Fajnie. Teraz kciuki wielkie za nowe życie czarnuszka i Twoję znajdkę. Kociakom łatwiej znależć dom, niż dorosłym kotom. Nasza Djunka czeka już 5 miesięcy i nic... Quote
eski Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Moja nowa znajdka ma nowy wątek: http://www.dogomania.pl/threads/191827-Zn%C3%B3w-znalaz%C5%82am-koci%C4%85tko-%28Pozna%C5%84%29.-Szukamy-kochaj%C4%85cego-domku Czy i jej się poszczęści i znajdzie domek ? Quote
Recommended Posts