Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']Jak by ktoś był zainteresowany fotorelacją albo potrzebował pomocy przy wystawianiu psa to zapraszam :) Będę zapewne od samego rana do finałów na wystawie.[/QUOTE]
Będzisz focić MP? :)

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy komuś przyszło już jakieś potwierdzenie listowne? Poza mailem do dzisiaj nic (poza mailem) nie mam i jeszcze nie wiem, czy to normalne, czy powinnam się martwić? ;-)

Posted

Jedzie ktoś może z okolic Bielska i ma wolne miejsce w aucie? ;) Bo nie mam pewności co do mojego transportu na wystawę. Oczywiście dorzucam się do kosztów paliwa.
Prawdopodobnie będę na MP z cairn terrierem :D

Posted

My potwierdzenia jeszcze nie mamy, ale dzisiaj dzwoniąc do ZK dowiedziałam się, że brakło im prądu ;) i że dziś planu nie będzie na pewno.
Ciekawe czy będzie w ogóle, w końcu związek mają czynny we wtorki i środy, a dziś przecież środa..

Posted

Również nadal nie mam potwierdzenia, a poczta już była ;-) Wzruszające jest także, że do chwili obecnej nie bardzo wiem, na którą mam tam jechać :)

Posted

[quote name='mosca']Również nadal nie mam potwierdzenia, a poczta już była ;-) Wzruszające jest także, że do chwili obecnej nie bardzo wiem, na którą mam tam jechać :)[/QUOTE]

No według Regulaminu ZKwP to na 10:00 :)

Posted

[B]Krajowa Wystawa Psów Rasowych - Zabrze[/B]
[B]17 października 2010[/B][B][/B]
[B]Kąpielisko “Skałka” Świętochłowice, ul. Bytomska 40[/B]
[I][/I]

NINIJESZY MAIL ZOSTAŁ WYSŁANY AUTOMATYCZNIE
[I]W przypadku zauważenia przez Panią/Pana niezgodności w prezentowanych danych – prosimy o kontakt na adres [/I][EMAIL="[email protected]"][B][I][email protected][/I][/B][/EMAIL] z podaniem numeru katalogowego i nazwy wystawy.
Potwierdzamy przyjęcie na naszą wystawę psa/suki (potwierdzenia wysyłane są pojedynczo do każdego zgłoszonego psa/suki):
Nr kat.
dzień [B]Niedziela[/B]

Przyjmowanie psów w godzinach 7:30 – 10.00
Początek sędziowania o godzinie 10:15

Przy wejściu na Wystawę należy okazać potwierdzenie oraz książeczkę zdrowia lub paszport psa/suki z aktualnym potwierdzeniem szczepienia psa/suki przeciwko wściekliźnie, wykonanym co najmniej 14 dni przed Wystawą.
Na wystawę może wejść bez dodatkowych opłat jedna osoba z każdym zgłoszonym psem.

Tradycyjne potwierdzenie zostały wysłane po Pani/Pana normalną pocztą.

[B][COLOR=red]Przypominamy również, że na Wystawie obowiązuje bezwzględny zakaz sprzedaży szczeniąt.[/COLOR][/B]

Aktualne informacje znajdziecie Państwo na naszej stronie: [URL="http://www.zabrze.zkwp.pl/"][B]www.zabrze.zkwp.pl[/B][/URL][B][/B]

Pozdrawiamy,
Komitet Organizacyjny
email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Może ktoś z Warszawy ma problem z dojazdem i chciałby się zabrać lub tez ma wolne miejsce dla osoby z jednym średnim psem???? Poszukujemy kogoś do wspólnej podróży.
Mamy miejsce dla dwóch osób i 2-3 psów.