Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze, jednocześnie jestem cała w strachu-delikatnie mówiąc, gdyż z opisów quatro wynika, że jest ździebko nieobliczalny na ten moment. oby nic się nikomu(ludziom i szczylkowi) nie stało...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli straci z oczu moją siostre to będzie dobrze,on zawsze bardzo się uspokaja jak jej nie ma i jak to się mówi "nie ma psa w domu",on jest przy niej bardzo odważny,a wogóle wczoraj się z niej śmiałam bo dostała do zapłacenia podatek za niego a ja dziś też dostałam wezwanie do zapłaty za moje oba,bytom oszukał wszystkich z obowiązkowym czipowaniem psów,mówili że to nie ma nic wspólnego z podatkami że niby to w trosce o zwierzęta ja się zgubią,oszuści jedni :mad:

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']cholera za nic nie kumam nic w tych mapach dojazdu i rozkładach jazdy i nie wiem jak dojechać do rybnika,na chłopski rozum to najpierw do gliwic a potem z gliwic do rybnika,musze spytać kogoś mądrzejszego,może jest jakieś bezpośrednie połączenie bo siostra jest w zaawansowanej ciąży i nie chce jej przemęczać[/QUOTE]

Nie ma bezpośredniego połączenia do Raciborza a dojechać można tak:
z Bytomia do Katowic i z Katowic jest bezpośredni pociąg do Raciborza albo
z Bytomia do Gliwic pociągiem i potem PKS-em do Raciborza (mało połączeń pks)

Posted

[quote name='agitarius']Nie ma bezpośredniego połączenia do Raciborza a dojechać można tak:
z Bytomia do Katowic i z Katowic jest bezpośredni pociąg do Raciborza albo
z Bytomia do Gliwic pociągiem i potem PKS-em do Raciborza (mało połączeń pks)[/QUOTE]

myśle ze korzystniej z Bytomia do Katowic tramwajem a dalej PKP do Raciborza ...PKSy nie zawsze chcą psa wziąć

Posted

Jak dacie rade to przyjeżdzajcie jutro, ja za chwile koncze prace i nie bede miala dostepu do internetu wiec tylko kom ale naj bardziej pasuje mi jutro we wtorek nie bardzo spakujcie jego rzeczy jakies tam smycz miski itp. i przywozcie go , nawet wiem gdzie bede czekac bo odrazu pojde z nim nad wode zeby sie wyszalal i opalnowal he:) wiec dajcie znac

Posted

już jestem,mojej siostrze pasuje w te dni 4,5,8 lub 9 (czwartek, piątek, poniedziałek, wtorek)i i transport w te dni też by był i bezpośrednio do Ciebie do Raciborza,może tak być? wybierz który dzień najbardziej Ci pasuje to ja już dokładnie transport zaklepie,wszystko będzie miał spakowane,smyczke ma nową,bardzo fajną,ma swoje kocyki,zabawki pozjadał

Posted

Im trzeba dac pare dni na to aby sie przyzwyczaili do ciebie tzn musza przywyknac ze sa razem a jak beda zyli jak kot z psem to wtedy sie zastanowimy:) poki co jesli Quatro zyje z kotem to juz postep:) Dobra ja lece odezwe sie w ciagu naj blizszych dni ponieważ w domu w tej chwili nie mam internetu ale dam znać

Posted

No to w takim razie trzymam kciuki za psiaka :) Psiaki będą musiały ustalić między sobą hierarchię i na pewno dojdzie do spięć, ale póki nie będzie rozlewu krwi to wszystko jest ok i nie należy się "wtrącać" mimo, że czasem wygląda to dość agresywnie....

Posted

No to w takim razie trzymam kciuki za psiaka :) Psiaki będą musiały ustalić między sobą hierarchię i na pewno dojdzie do spięć, ale póki nie będzie rozlewu krwi to wszystko jest ok i nie należy się "wtrącać" mimo, że czasem wygląda to dość agresywnie....

Posted

A to takim glupiekiem tez czasem był nasz Rotti siedzi siedzi i nagle cos mu odwalilo i zaczal latac z pokoju do kuchni itp. i szarpac wszystkich ale to tylko hormony wiec sporkojnie ja z malym bede jezdziala teraz na szkolenia to z quatro bym cwiczyla to samo w domu i powoli powoli myślę ze wyjdzie na "psy" :smile:

PS odpisuje tu bo masz zapełnioną skrzynkę

Posted

aha to nawet i lepiej bo taka cisza na wątku hehe,jak zobaczyłam Twoje fotki w tych żółtych butach to miałam wątpliwości czy sobie poradzisz ale skoro z rottkiem dałaś rade to z tym osłem też ci dobrze pójdzie bo on taki malutki jest hehe

Posted

Kobiety czasem chodza w butach na obcasach i nie widze w tym nic zlego, a druga rzecza jest to ze byla to sesja zdjeciowa. wogole nie ma sensu sie tłumaczyc, ja wychowałam psa ktory ważył ponad 50 kg wiec mysle nie ma juz o czym mowic twoja sugestia odnosnie butow była nie potrzebna...