Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 dziwne że się tak unosisz to było w formie żartu napisane,sama nosze glany więc takie buty mnie osobiście bawią i nie widze w tym nic złego Quote
Sylwiakuspie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 nie unosze sie :) tylko ze moim zdaniem to nie ma nic wspolnego z psami mniejsza juz o to :) czy np. quatro zachowuje sie jakos nie ufnie do obcych tzn chodzi mi o to czy jak idzie ktos z nim po ulicy to czy rzuca sie nagle na obcych ale bez psow?? Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Sylwia przeczytaj jeszcze raz mój post o tych butach,napisałam dokładnie to samo co ty w poście #226 tylko innymi słowami,on nie rzuca się na ludzi na ulicy,na psy też nie chyba że go sprowokują to nie zostaje im dłużny Quote
Sylwiakuspie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wyczerpał mi sie limit pytan odnośnie Quatro:) mozesz tez cos od siebie powiedziec:) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 od siebie,to on mnie nie lubi i ja za nim też nie przepadam ale mimo to chce żeby miał inny domek,pies spędza czas co niedziele z moją 4 letnią córką i zdarza mu się ja złapać za ręke czy nogę,Julcia jest na szczęście wychowana z dużymi psami od urodzenia więc się go nie boi,on nie lubi hałasu,jak jest sam w domu to śpi,nie wyje i nie niszczy,nie załatwia się w domu,jak już pisałam toleruje kota,śpią nawet razem od czasu do czasu,wyżera kotu jedzenie z miski i ogólnie zagradza mu droge do jedzenia więc kot dostaje jeść na balkonie albo jak psa nie ma w domu,no i głupek strasznie się ślini jak ktoś je,śpi w łóżku,chociaż teraz akurat jest o to wojna bo właściwie od kilku tygodni ma na to zakaz i nie jest z tego zadowolony,on jest z tych astów z niskim podwoziem,według mnie to jest mix co nie odbiera mu urody,wręcz przeciwnie jak na psa tak niekumatego jest bardzo ładny,no i taki niespotykany hehe Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 poniżej 20 kg moim zdaniem,oj a te buty to śmieszne było, bo napisze w tajemnicy że zawsze marzyłam o żółtych butach,do dzisiaj na nie choruje hehe ale jakoś obcasy do mnie ni cholere nie pasują,jak miałam studniówke to nikt mi zdjęć nie robił tylko moim butom na obcasie a miałam taką ładną sukienke :mad: i mam takie zboczenie z tymi butkami :evil_lol: Quote
Sylwiakuspie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Tych butow juz dawno nie ma rotti je zjadł :) tak apropo heheheheheh :) Quote
Sylwiakuspie Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja tak za chwile kończe i odezwe sie jutro ale nie wiem o ktorej dokładnie jutro bede, tak generalnie to moja praca polega na tym ze siedze w biurze przy komputerze wiec przychodze do domu widze komputer to mam dosyc:) ale napisz mi co do wyjazdu to juz pojutrze :) Pozdrawiam Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 okey,będe wiedzieć po 22,więc jeśli to nie za późno to przedzwonie i dam znać co ustaliłam Quote
Aleksandra Bytom Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 wczoraj padłam ale teraz już wiem co i jak,więc transport musi być przełożony do poniedziałku bo nasza pani kierowca musi być jednak w pracy i wolne ma właśnie w poniedziałek i wtorek i wtedy mogłaby jechać,niestety innej opcji transportu nie mamy :( Quote
Sylwiakuspie Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 W takim razie czekam na informacje i dam znac czy w poniedzialek czy wtorek Quote
Aleksandra Bytom Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 no jak będe wiedzieć czy w poniedziałek czy we wtorek Ci pasuje to będe umawiać transport już konkretnie :) Quote
OlaLola Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 a powiedz mi jak rodzina nie ma nic przeciwko, że Quatro idzie do nowego domu.?? Quote
Aleksandra Bytom Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 no aż tak dobrze to nie jest,wszyscy oprócz brata bardzo się cieszą,tata ma sponsorować transport,jakby nie to że auto rodziców się popsuło to sam by go zawiózł,mówią że to szansa na normalny dom dla psa i wreszcie będzie miał dobrze,tego co wyprawia brat nie napisze bo to żenada normalnie Quote
Asiulka901 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Witam . chetnie przygarne psa ale jest jeden warunek musi zgodzic sie z moim psm. Mam łagodnego amstaffa o wielkim serduszku. Moize przy nim pies by sie ustabilizowal i nabral manier Quote
Aleksandra Bytom Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 wiesz co z tego co na razie ustaliliśmy to na Quatro czeka już domek,jeśli by się coś zmieniło to sie odezwe ale myślę że już wszystko mamy z Sylwią ustalone oprócz transportu, a ty nie szukasz przypadkiem psa do kojca czy budy dla taty? czy dla siebie też szukasz? bo ten pies absolutnie do kojca by się nie nadawał i nie oddałabym go do kojca Quote
Aleksandra Bytom Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Sylwia hop hop,masz cały czas wyłączony telefon a jest inna opcja dowiezienia psa jutro Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [INDENT]hej;-) prosimy tylko o rozgłos i o ogłoszonka, zajrzyjcie proszę;-) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213"][COLOR=#4444ff]www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Aleksandra Bytom Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Quatro już w drodze do Rybnika,z tamtąd odbierze go Sylwia,niestety nie będzie mogła go zostawić dla siebie ale ma znajomego z domkiem z ogrodem który go chętnie przygarnie :) Quote
Alicja Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 mam nadzieję że będą tutaj wieści o Quatro :) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 ja też mam taką nadzieję,siostra już jest na dworcu w rybniku,psiak jest bardzo grzeczny i spokojny,bał się jechać w pociągu i całą drogę puszczał bąki Quote
OlaLola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A to Quatro nie jedzie do Sylwii tylko do jej znajomego tak?? Quote
Recommended Posts