Rybc!a Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przyszła do nas bardzo wystraszona. W tej chwili już jest dobrze. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, umie chodzić przy nodze. Łasa na smakołyki, daje się czesać. Dogaduje się z innymi psami i sukami w boksie, bardzo dobrze reaguje na dzieci. W typie psa azjatyckiego. http://schronisko.elblag.pl/ telefon w sprawie adopcji : (55) 234 16 46 Jeśli któryś z wolontariuszy ma więcej zdjęć Sophie, proszę, wstawcie je, ja mam dziś problemy z ogromne problemy z komputerem i to jedyne, czego mogę od niego dzisiaj oczekiwać. Quote
Rybc!a Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Sophie podbiła moje serce! :loveu: Mam nadzieję, że ktoś się nią nareszcie zainteresuje :) Quote
Patyś_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Sophie jest kochana i taka spokojna!! Ułożona i kochana. Czekam tylko aż będą z Bazą oddzielone, może uda się jakiś spacer, na razie to zbyt niebezpieczne. Starcie Sophie vs. Baza, to zbyt niebezpieczne ;) Quote
AgaiTheta Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nr komórkowy do wszystkich ogłoszeń zwierząt ze schroniska: 603300926 Quote
Recommended Posts