Jump to content
Dogomania

Amy - arystokratka ze schroniska i Wilhelm oraz wiecznie w pamięci Kaziu[*]...:(

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
duzo fajnych zapachow bylo?

Do tarzania się to nie, bo to na podwórku ogrodzonym było ;) ale ona lubi tak się kokosić w czystej trawie ;)
Ogólnie za płotem to bardzo dużo zamachów, bo domek prawie pod lasem, za płotem sobie chodzą sarny itp, dziczki i pełno bazantów, więc raj ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Do tarzania się to nie, bo to na podwórku ogrodzonym było ;) ale ona lubi tak się kokosić w czystej trawie ;)

dokladnie, tez to zauwazylam, swiezo skoszona trawa i oba psy sie tarzaaja...

Posted

Po kilku latach nieobecności na DGM postanowiłam wejść i zobaczyć galerie, które kiedyś często odwiedzałam.
Amy jak zwykle śliczna, nic się nie zmieniła :)
życzę Wam wszystkiego co najlepsze ! :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiesz co? Ja bym tak leciutko wyrównała kłaczki na uszach. Byłaby jeszcze ładniejsza.
Tak z pół centymetra, nie więcej...

Pzdr.
No nie wiem ;) Nie wiem ;) Musze jej troszkę przeskubac te uszy ;)

[quote name='deer_1987']dokladnie, tez to zauwazylam, swiezo skoszona trawa i oba psy sie tarzaaja...
Może dlatego, że jest trochę sztywniejsza i fajnie drapie po plecach :evil_lol:
[quote name='Obama']http://lh5.ggpht.com/_woJ2m-YtR9A/TFnMcQ_u9gI/AAAAAAAADOA/ADWONhQPURE/tn_IMG_6105.JPG jaka zadowolona z siebie :)
Oczywiście ;) A jak!

[quote name='BlackSheWolf']Po kilku latach nieobecności na DGM postanowiłam wejść i zobaczyć galerie, które kiedyś często odwiedzałam.
Amy jak zwykle śliczna, nic się nie zmieniła :)
życzę Wam wszystkiego co najlepsze ! :)

Dziękujemy za odwiedzinki :multi: A ty dalej bez piesa? czy już masz jakiegoś szkraba?

Emirek:

Emirek z Dunią(mamą)

Dunia:

I dupale;)

Posted

Drapu drapu ;)

I tradycyjnie - tarzanko ;)

I uśmieszek na koniec;)

Jutro wieczorkiem wyjeżdżam, jak mi się uda to lookne na dogo, ale mam tyle rzeczy do zrobienia, że głowa mała ;) Spakować się, zrobić zakupy, wykapać się, umyć głowę :evil_lol: wydepilować nogi :evil_lol: do tego jeszcze spacerki i parę innych rzeczy ;)

Dobranoc! I do zobaczenia! :)

Posted

Obama napisał(a):
Nigdy jej nie ścinaj tych kudełków na uszach...te wiatrochrony są najsłodsze właśnie :)

Ale ja miałam na myśli tylko tyci=tyci, aby jeszcze ładniej te uszyska wyglądały:)
Przecież jestem NACZELNĄ FANKĄ AMIŚKI:)

Pzdr.