Mysia_ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ja nie mam aparatu... a Pati pojechał na zlot DGM do Morska :roll: Quote
Patikujek Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Kerus w górę ja juz wróciłam to jak tylko w schronisku będe (chyba jutro) zrobię jakąś fotke:) Quote
Mysia_ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A Pati jak nie było w schronisku tak nie ma :mad: i fotek też nie ma... Aparat, którym ja dysponuję już wrócił z naprawy, ale dla Kerego póki co nie znajdę czasu, bo mam za duże zaległości w nowych psach :roll: Quote
ewatr Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 to czekamy cierpliwie :eviltong: a póki co Kery do góry :multi: Quote
Patikujek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Jak mnie nie było a wczoraj to mój duch święty po schronisku podróżował:mad:??? A i mam 2 zdjęcia Kerego ale za kratkami chłopak tak się do wyjścia cisnie żę sama sobie z nim niestety nie poradzę:shake: wkleje fotki za chwile:D Quote
ewatr Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Jak mnie nie było a wczoraj to mój duch święty po schronisku podróżował:mad:??? A i mam 2 zdjęcia Kerego ale za kratkami chłopak tak się do wyjścia cisnie żę sama sobie z nim niestety nie poradzę:shake: wkleje fotki za chwile:D czekamy z uteskinieniem :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pati jak pisałam tego posta to jeszcze w schronisku od dłuższego czasu nie byłaś, patrz na datę i godzinę :evil_lol: więc proszę mnie tu nie bić :eviltong: Quote
Patikujek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 spranie cie na kwasne jabłko przyda się już na zapas:mad::evil_lol: A to te fotki może nie w najlepszej jakości no ale jak w poniedziałek mi Myszka pomoże to może uda mi msię coś lepszego pstryknąć:D Quote
Mysia_ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 no nie wiem czy Ci pomogę :eviltong: taka nie dobra dla mnie jesteś :roll: Trzeba było mnie wołać jak szłaś robić mu fotki :cool3: Quote
ewatr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi: Kery pluszaku !!!!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Pluszowy psiak chce do domku... :roll: Quote
Recommended Posts