e.v.a Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witaj Paula w naszych "skromnych" boxiowych progach :D slicznego zóltaska masz:) zapraszamy do zalozenia galerii:cool3: Quote
DORRAG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Paula:p Witaj wśród bokseromaniaków:p śliczną masz suńkę:loveu: :loveu: [IMG]http://img290.imageshack.us/img290/7462/1001389dw0.jpg[/IMG] Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ale śliczny mały słodziaczek!!! załóż galeryjkę, chciałabym więcej zdjątek obejrzeć:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale z niej śliczna boksiowa kluseczka była... A teraz już śliczna panna... WITAJ PAULA:) Quote
Florka_xyz Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wiatj Paula na Forum. Życze miłego postowania :lol: Quote
orlana Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witajcie Chciałabym wam przedstawić moją ukochana najlepsza przyjaciólke Fionę. Ma 1,5 roku pełno energii i głośno chrapie ale do tego już sie przyzwyczaiłam. Jest najukochańszym piesiem pod słońcem:) Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='orlana']Witajcie Chciałabym wam przedstawić moją ukochana najlepsza przyjaciólke Fionę. Ma 1,5 roku pełno energii i głośno chrapie ale do tego już sie przyzwyczaiłam. Jest najukochańszym piesiem pod słońcem:)[/quote] [I][B]Witamy Orlana:multi: Kolejna Fionka w naszym boksiowym gronie:loveu:[/B][/I] [I][B]Czekamy na foteczki:loveu: [/B][/I] Quote
orlana Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kilka zdjęc juz jest w mojej galerii, a później postaram się dać jakies na stronkę:) [URL]http://www.dogomania.pl/gallery/93/42/1042.html[/URL] Quote
e.v.a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 witaj :multi: kolejna Fionka :loveu: i dotego jaka sliczna żółta Fionka:loveu: Quote
orlana Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zaraz dodam nowe zdjecia jakie dzisiaj zrobiłam. Fionka (fisia) ma ciażę urojona i daje jej teraz galastop i chyba bede sterylizować. Czy ktos z was sterylizował swoja suczkę? Quote
e.v.a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='orlana']Zaraz dodam nowe zdjecia jakie dzisiaj zrobiłam. Fionka (fisia) ma ciażę urojona i daje jej teraz galastop i chyba bede sterylizować. Czy ktos z was sterylizował swoja suczkę?[/quote] biedna Fioneczka. sporo psiakow jest wykastrowanych/wysterylizowanych na forum :) ja Tigre bede ciac na wiosne :) Quote
Gwiazdeczka* Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]Cześc chciałam sie przywitać teraz nie mam boksera bo nie mieszkam już w domu rodzinnym a dragon jest własnością całej mojej rodzinki i nie mogłam go wziąść!!!teraz mam yorka ale myśle o kupieniu lub adoptowaniu boksia!![/B] Quote
orlana Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj Gwizdeczko Jesli interesuje Cie adopcja to koniecznie zobacz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37266&page=23[/URL] piekna półtoraroczna bokserka szuka domu, sama bym ja chetnie przygarneła ale mam juz jedna a mieszkam w mieszkaniu Quote
e.v.a Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 witaj w naszych "skromnych " progach :multi: Quote
Jessy i Zulus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Odwiedzam Dogomania forum bardzo często,ale dopiero dzisiaj zarejestrowałam się i chciałam się przedstawić! Mieszkam w woj.lubelskim i jestem szczęsliwą własciecielką boksera pręgusa Zulusa,a niedawno zawitała do nas malutka pręguska Jessy:lol: Mogła bym pisać i rozmawiać o nich godzinami,ale wszyscy obecni na forum wiedzą że boksery są naj.... naj..... naj....:loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Jessy i Zulus']Odwiedzam Dogomania forum bardzo często,ale dopiero dzisiaj zarejestrowałam się i chciałam się przedstawić! Mieszkam w woj.lubelskim i jestem szczęsliwą własciecielką boksera pręgusa Zulusa,a niedawno zawitała do nas malutka pręguska Jessy:lol: Mogła bym pisać i rozmawiać o nich godzinami,ale wszyscy obecni na forum wiedzą że boksery są naj.... naj..... naj....:loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!![/quote] [B][I]Witamy :multi: Zulus-a Koniec Kłopotów i Jessy Madison's(:cool3: ) oraz ich pańcię:loveu: [/I][/B] [B][I]Czekamy na fotki :D[/I][/B] Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 My z Tequilą również witamy może jakieś zdjęcia?? Quote
bulabez Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I my się przedstawimy.. oj dość spóżnione, ale uczę się dopiero tu poruszać..od dwóch dni siedzę przyklejona do komputera i w końcu tu dotarłam :) Niektórzy pewnie nas znają z BF ;) Jest na 4: [B]Melka i Bulka[/B] - dwie siostry - lat 3 [B]Sienka [/B]- nasza najwspanialsza bokser-babcia - przybyła do nas w listopadzie. Sienka była pierwsza na dogo i dzięki niej tu trafiłam :loveu: :multi: [B]Oto moje dziewczynki: [/B][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/3748/therearethreeofusnowqa0.jpg[/IMG] no i ja, Ola Witamy Wszystkich serdecznie i oficjalnie ;) Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bulabez witaj:multi: i gratuluje tak pięknego trójkącika. Śliczne są !! Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B][I]Witamy Bulabez[/I][/B] :multi: [B][I]Piękne ślicznotki masz Olu :D[/I][/B] [B][I]Więcej fotek, więcej![/I][/B] Quote
bulabez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :) :) Dzięki! [B]Bonita[/B], super jest zdjęcie Twoich boksiów przeciskających się pod ogrodzeniem!!! Naradzie, cały czas wstawiam zdjęcia na bazarek ;) he he he ale niedługo wrzucę też dziewczyny :evil_lol: Quote
Gelina Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Heja! Witam serdecznie wszystkich bokseromaniaków!:mdrmed: Jestem na dogomanii od kilku dni, węc dopiero uczę się tu poruszać. :-) Mój bokserek ma 2 latka, zwie się Tobi i niestety nie ma rodowodu, ale i tak robi furorę wśród okolicznych suń...;) Quote
Recommended Posts