Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie
Chciałabym wam przedstawić moją ukochana najlepsza przyjaciólke Fionę. Ma 1,5 roku pełno energii i głośno chrapie ale do tego już sie przyzwyczaiłam. Jest najukochańszym piesiem pod słońcem:)

Posted

[quote name='orlana']Witajcie
Chciałabym wam przedstawić moją ukochana najlepsza przyjaciólke Fionę. Ma 1,5 roku pełno energii i głośno chrapie ale do tego już sie przyzwyczaiłam. Jest najukochańszym piesiem pod słońcem:)[/quote]

[I][B]Witamy Orlana:multi: Kolejna Fionka w naszym boksiowym gronie:loveu:[/B][/I]
[I][B]Czekamy na foteczki:loveu: [/B][/I]

Posted

Zaraz dodam nowe zdjecia jakie dzisiaj zrobiłam. Fionka (fisia) ma ciażę urojona i daje jej teraz galastop i chyba bede sterylizować. Czy ktos z was sterylizował swoja suczkę?

Posted

[quote name='orlana']Zaraz dodam nowe zdjecia jakie dzisiaj zrobiłam. Fionka (fisia) ma ciażę urojona i daje jej teraz galastop i chyba bede sterylizować. Czy ktos z was sterylizował swoja suczkę?[/quote]
biedna Fioneczka.
sporo psiakow jest wykastrowanych/wysterylizowanych na forum :)
ja Tigre bede ciac na wiosne :)

Posted

[B]Cześc chciałam sie przywitać teraz nie mam boksera bo nie mieszkam już w domu rodzinnym a dragon jest własnością całej mojej rodzinki i nie mogłam go wziąść!!!teraz mam yorka ale myśle o kupieniu lub adoptowaniu boksia!![/B]

Posted

Witaj Gwizdeczko
Jesli interesuje Cie adopcja to koniecznie zobacz
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37266&page=23[/URL]
piekna półtoraroczna bokserka szuka domu, sama bym ja chetnie przygarneła ale mam juz jedna a mieszkam w mieszkaniu

• 3 weeks later...
Posted

Odwiedzam Dogomania forum bardzo często,ale dopiero dzisiaj zarejestrowałam się i chciałam się przedstawić! Mieszkam w woj.lubelskim i jestem szczęsliwą własciecielką boksera pręgusa Zulusa,a niedawno zawitała do nas malutka pręguska Jessy:lol: Mogła bym pisać i rozmawiać o nich godzinami,ale wszyscy obecni na forum wiedzą że boksery są naj.... naj..... naj....:loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!

Posted

[quote name='Jessy i Zulus']Odwiedzam Dogomania forum bardzo często,ale dopiero dzisiaj zarejestrowałam się i chciałam się przedstawić! Mieszkam w woj.lubelskim i jestem szczęsliwą własciecielką boksera pręgusa Zulusa,a niedawno zawitała do nas malutka pręguska Jessy:lol: Mogła bym pisać i rozmawiać o nich godzinami,ale wszyscy obecni na forum wiedzą że boksery są naj.... naj..... naj....:loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!![/quote]

[B][I]Witamy :multi: Zulus-a Koniec Kłopotów i Jessy Madison's(:cool3: ) oraz ich pańcię:loveu: [/I][/B]
[B][I]Czekamy na fotki :D[/I][/B]

Posted

I my się przedstawimy.. oj dość spóżnione, ale uczę się dopiero tu poruszać..od dwóch dni siedzę przyklejona do komputera i w końcu tu dotarłam :)

Niektórzy pewnie nas znają z BF ;)

Jest na 4:
[B]Melka i Bulka[/B] - dwie siostry - lat 3
[B]Sienka [/B]- nasza najwspanialsza bokser-babcia - przybyła do nas w listopadzie. Sienka była pierwsza na dogo i dzięki niej tu trafiłam :loveu: :multi:

[B]Oto moje dziewczynki:

[/B][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/3748/therearethreeofusnowqa0.jpg[/IMG]

no i ja, Ola

Witamy Wszystkich serdecznie i oficjalnie ;)

Posted

:) :) Dzięki!

[B]Bonita[/B], super jest zdjęcie Twoich boksiów przeciskających się pod ogrodzeniem!!!

Naradzie, cały czas wstawiam zdjęcia na bazarek ;) he he he
ale niedługo wrzucę też dziewczyny :evil_lol:

Posted

Heja!
Witam serdecznie wszystkich bokseromaniaków!:mdrmed: Jestem na dogomanii od kilku dni, węc dopiero uczę się tu poruszać. :-)
Mój bokserek ma 2 latka, zwie się Tobi i niestety nie ma rodowodu, ale i tak robi furorę wśród okolicznych suń...;)