black sheep Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Chyba że tak;) To miziaj i miziaj Rafbaleno! Quote
AgaG Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Jak z jedzeniem? Udało się go trochę podtuczyć? i kto jest przywódcą sfory: Ty czy Mama czy może Dars:eviltong:? Quote
rafbaleno Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 wlasnie Darsik ost pare dni nic nie chce jesc:( zje troche parowki i na sile tr0che miesa, przerobilismy wszystko co mozny by jesc i nic :(:(:(:(:( moze ta pogoda Quote
black sheep Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ojej:( Darsiku musiasz jesc, zebys byl silny... Za cioteczki... Quote
AgaG Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 A może biszkopty? To czasem chciał, ale nie zawsze...no i to żółtko:roll: Quote
rafbaleno Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hehe zjadl 4 4 parowki i duza kielbase:) szok z ta kielbasa:) Quote
AgaG Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Ale żeby q była ok po tych parówkach i kiełbasie, ojej!! może być biegunka Quote
rafbaleno Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Sam nie wiem jak to jest ale z Darsikiem ale wczoraj zjdal ponad norme co prawa bylo tam sporop parowek troche kielbasy grzanej, duza bulka z maslem i mieso wolowe gotowane. A co najlepsze kiszki tzn burczalo mu niezle dostal tez takie S Lniane. I potem zrobil duza Q ale normlana. O ma jakies fale z tym jedzeniem bo dzien dwa nie chce jest i niby nadal nie chce ale jak mu sie da na sile to nagle zaczyna jesc jak szalony ze juz nie chcialem mun dawac wiecej ze mu to moze zle zrobic taka ilosc dla jelit i zoladka :crazyeye: Ogolnie podobno lepiej wyglada tzn znajomi ktorzy widzieli go na poczatku mowia ze teraz to niebo a ziemia inny pyszczek taki radosny, pewniejszy krok, chodz my tego nie widzimy a moze temu ze non stop 24 razem :) Sam sobie chodzi po ogrodzie, kokosi sie ze soba. Jak Kayka za bardzo bryka to ja zjedzie tzn naszczeka jakby chcial jej powiedziec babo przestan tyle sie cieszyc juz sie witalas z panem:):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spi na swoim legowisku i mam wrazenie ze jest kierownikiem tego domu:) Quote
rk66 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='rafbaleno']Ogolnie podobno lepiej wyglada tzn znajomi ktorzy widzieli go na poczatku mowia ze teraz to niebo a ziemia inny pyszczek taki radosny, pewniejszy krok, chodz my tego nie widzimy a moze temu ze non stop 24 razem :) [/quote] My też chcemy zobaczyć :cool3: Raf, załatwiaj cyfrówkę, oj załatwiaj... Pozdrowienia dla Pana Kierownika Domu :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
AgaG Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 bardzo mnie cieszą to wieści... tak bardzo to taka nagroda dla nas i napęd do dalszego szukania domów. Dars kierownikiem? - SUPER!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
black sheep Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ojoj Darsik jak wielbładzik gromadzi na zapas:) Ja tez chce odmienionego Darsika zobaczyc!!! Quote
rk66 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [SIZE=2]Raf, napisz co u Was. Czekamy. Jak zwierzyniec sobie radzi z tymi upałami??? :roll: [/SIZE] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Bo ja padam, chociaż zwierzyńcem nie jestem i futra nie posiadam[/SIZE][/FONT] [B]:evil_lol:[/B] [/FONT] Quote
AgaG Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 No właśnie, nie zapominaj o ciotkach..:lol: Quote
rafbaleno Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 no duchota straszna, psiaki w ogole z domu nie chca wychodzic poza Darsem:mad:, ale boje sie bo on przy takiej pogodzie ledwo zipie wiec lazi po ogrodzie. W sobote my roboli grila a Dars nic nie chcial jesc i nagle zapach grila:evil_lol: ON lubi kurcze to co ludzie nie lubi dan bez smaku. Dalismy mu troche chodz na jego wiek nie powinnien ale oczy mu wychodzily.No jeszcze tego by brakowalo zebym ja psu codziennie grila robil:mad::mad::mad: A tak to strasznie jest za moja mama, lazi za nia jak cien i jak idzie na spacer to pierwszy raz okazuje radosc szczekajac:) Quote
black sheep Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Jesli upały znosi tak jak Denis to kiepsko, ten caly dzien lezy pod dachem jak trup, wstaje tylko zrobic qpcie i napic sie wody, no i zjesc cos;) Quote
aniac50 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 wielkie gratulacje dla nowej ,wspaniałej rodzinki SENIORA !!!!-tak trzymać!!!! Quote
AgaG Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 grirl dla Darsa !! ALEŻ KONIECZNIE:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
black sheep Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Własnie, coż złego w codziennym grilowaniu:) Quote
rafbaleno Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :loveu::loveu::loveu: Darsik czuje sie coraz lepiej, lazi za nami caly czas. chodz zas grymaci z jedzeniem:mad::mad::mad: wczoraj tylko parowke i to specjalny rodzaj musze kupowac nie kazdy mu smakuje. Quote
black sheep Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Hehe niezły łobuz z niego! Nie wszystkie parówki mu smakują! Hehe, och Darsiku, od razu trzeba było mówić że ty francuski piesek jesteś!!! Quote
AgaG Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 tak tak on woli droższe parówki i jeszcze trzeba prosić na kolanach :eviltong: Quote
rafbaleno Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 chlopak sie rozkreca bo ustawia psy w domu:) Wczoraj nas zaszokowal bo juz nie bylo mu co dac jesc a chlopak chyba z rozpaczy zabral sie za sucha karme:crazyeye:i zjadl tyle co dla jamnika:evil_lol: no i potem dali my mu duza bulke z pasztetem takim lagodnym :) i zjadl. robili my wczoraj przemeblowanie i Dars mozna by pwoiedziec uczestniczyl i blokowal przejscia nie dosc ze gluchy to wisieli my z szafa bo nie zejdzie z drogi:mad::mad::mad: Quote
black sheep Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hehe fajne opowiesci;) Dobrze ze Darski ładnie je! Musi byc silny;) Quote
Recommended Posts