Jump to content
Dogomania

Kraków kochany Dars za TM, zawsze zostanie w naszej pamięci a Raf ma dwa kociaki!!!

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak z jedzeniem? Udało się go trochę podtuczyć? i kto jest przywódcą sfory: Ty czy Mama czy może Dars:eviltong:?

Posted

A może biszkopty? To czasem chciał, ale nie zawsze...no i to żółtko:roll:

Posted

Ale żeby q była ok po tych parówkach i kiełbasie, ojej!! może być biegunka

Posted

Sam nie wiem jak to jest ale z Darsikiem ale wczoraj zjdal ponad norme co prawa bylo tam sporop parowek troche kielbasy grzanej, duza bulka z maslem i mieso wolowe gotowane. A co najlepsze kiszki tzn burczalo mu niezle dostal tez takie S Lniane. I potem zrobil duza Q ale normlana. O ma jakies fale z tym jedzeniem bo dzien dwa nie chce jest i niby nadal nie chce ale jak mu sie da na sile to nagle zaczyna jesc jak szalony ze juz nie chcialem mun dawac wiecej ze mu to moze zle zrobic taka ilosc dla jelit i zoladka :crazyeye: Ogolnie podobno lepiej wyglada tzn znajomi ktorzy widzieli go na poczatku mowia ze teraz to niebo a ziemia inny pyszczek taki radosny, pewniejszy krok, chodz my tego nie widzimy a moze temu ze non stop 24 razem :) Sam sobie chodzi po ogrodzie, kokosi sie ze soba. Jak Kayka za bardzo bryka to ja zjedzie tzn naszczeka jakby chcial jej powiedziec babo przestan tyle sie cieszyc juz sie witalas z panem:):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spi na swoim legowisku i mam wrazenie ze jest kierownikiem tego domu:)

Posted

[quote name='rafbaleno']Ogolnie podobno lepiej wyglada tzn znajomi ktorzy widzieli go na poczatku mowia ze teraz to niebo a ziemia inny pyszczek taki radosny, pewniejszy krok, chodz my tego nie widzimy a moze temu ze non stop 24 razem :) [/quote]
My też chcemy zobaczyć :cool3:
Raf, załatwiaj cyfrówkę, oj załatwiaj...

Pozdrowienia dla Pana Kierownika Domu :loveu: :evil_lol: :loveu:

Posted

bardzo mnie cieszą to wieści... tak bardzo to taka nagroda dla nas i napęd do dalszego szukania domów. Dars kierownikiem? - SUPER!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi:

Posted

[SIZE=2]Raf, napisz co u Was. Czekamy. Jak zwierzyniec sobie radzi z tymi upałami??? :roll: [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Bo ja padam, chociaż zwierzyńcem nie jestem i futra nie posiadam[/SIZE][/FONT] [B]:evil_lol:[/B] [/FONT]

Posted

No właśnie, nie zapominaj o ciotkach..:lol:

Posted

no duchota straszna, psiaki w ogole z domu nie chca wychodzic poza Darsem:mad:, ale boje sie bo on przy takiej pogodzie ledwo zipie wiec lazi po ogrodzie. W sobote my roboli grila a Dars nic nie chcial jesc i nagle zapach grila:evil_lol: ON lubi kurcze to co ludzie nie lubi dan bez smaku. Dalismy mu troche chodz na jego wiek nie powinnien ale oczy mu wychodzily.No jeszcze tego by brakowalo zebym ja psu codziennie grila robil:mad::mad::mad: A tak to strasznie jest za moja mama, lazi za nia jak cien i jak idzie na spacer to pierwszy raz okazuje radosc szczekajac:)

Posted

grirl dla Darsa !! ALEŻ KONIECZNIE:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Darsik czuje sie coraz lepiej, lazi za nami caly czas. chodz zas grymaci z jedzeniem:mad::mad::mad: wczoraj tylko parowke i to specjalny rodzaj musze kupowac nie kazdy mu smakuje.

Posted

tak tak on woli droższe parówki i jeszcze trzeba prosić na kolanach :eviltong:

Posted

chlopak sie rozkreca bo ustawia psy w domu:) Wczoraj nas zaszokowal bo juz nie bylo mu co dac jesc a chlopak chyba z rozpaczy zabral sie za sucha karme:crazyeye:i zjadl tyle co dla jamnika:evil_lol: no i potem dali my mu duza bulke z pasztetem takim lagodnym :) i zjadl. robili my wczoraj przemeblowanie i Dars mozna by pwoiedziec uczestniczyl i blokowal przejscia nie dosc ze gluchy to wisieli my z szafa bo nie zejdzie z drogi:mad::mad::mad: