Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Mysia:o
Przecież to twój odruch bezwarunkowy(to zaglądanie w ząbki) :evil_lol:[/quote]

to fakt ;) ale nie psiakowi, który Sandre użarł :evil_lol: Chociaż teraz już bym mu mogła w ząbki zajżeć ;)

Posted

[quote name='Patikujek']No i Agasek nie miał z nim lekko:shake: dobrze że teraz już w nowym domku:)[/quote]

oni znienawidzili się w szpitaliku ;) mieszkali krata w kratę :eviltong:

Posted

[quote name='pucka69']dziewczyny! ważna sprawa! czy macie tel do patikujek? chodzi o świnke morską w potrzebie. dajcie, bardzo proszę na pw[/quote]

wysyłam ;)

Posted

Pat napisala na wątku swinek morskich, że szuka domu dla swinki, co ją zaniesli do uspienia właściciele, bo dostali na nią uczulenia - i wet nie zgodzil sie uspic zdrowej świnki. No i swinka szukała domu

Posted

[quote name='halbina']to porażające! jak te domy sprawdzać?... :angryy: i co teraz z nim będzie?[/quote]

ja już naprawdę nie wiem :placz:Kiedy ktoś jest podejrzany to, albo psa się nie wyda, albo wyda i potem sprawdzi, a kiedy ktoś robi dobre wrażenie? :shake: Brak słów :angryy:
Zapraszam na wątek:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108609"][IMG]http://images34.fotosik.pl/197/e21be0c352ad5b4f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

nie chciał, ale nie miał wyjścia :angryy::mad: Miko jest oczywiście chudszy niż był, ale w porównaniu do Kabo nie jest tragicznie, ale w końcu był tam nie całe dwa tygodnie....

Posted

to jakiś psychopata, ostatnio widziałam, że jakiś artysta zagłodził psa i pokazywał to jako dzieło artystyczne - może to jakiś jego naśladowca - ktokolwiek by to był, zasłużył na...:mad::angryy: dobrze, że psy są już bezpieczne.

Posted

[quote name='jade']to jakiś psychopata, ostatnio widziałam, że jakiś artysta zagłodził psa i pokazywał to jako dzieło artystyczne - może to jakiś jego naśladowca - ktokolwiek by to był, zasłużył na...:mad::angryy: dobrze, że psy są już bezpieczne.[/quote]

facet oczywiście już apowiedział, że i tak bedzie miał psy, jak nie te to inne! :angryy: