Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Artemida']Agumka jakbyś mogła właśnie na płytę albo zrzucić gdzieś na yt albo coś :D[/QUOTE]

Musze tate pomolestować o to, bo ja sie na tym nie znam:P a on wiem że potrafi przegrywac z kasety na płyty:P

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="6"][URL="http://www.tvp.pl/katowice/spoleczne-i-reportaze/magazyn-reporterow/wideo/8-czerwca/4655609"]http://www.tvp.pl/katowice/spoleczne-i-reportaze/magazyn-reporterow/wideo/8-czerwca/4655609[/URL]
[/SIZE]
Proszę bardzo, dla wszystkich GAP !:)

Posted

[quote name='Artemida']o dzięki :D moje roztrzepani mnie już dobija ..nawet znaleźć nie umiałam ;/[/QUOTE]

nie ma za co :)

BANNEREK MI NIE DZIAŁA :(

Posted

Czy Wy też myślicie, że kilka naszych mordek chwyciło za serce ? Bo ja sama płacze jak widze Shetani :(

Fajnie by było gdyby ktoś po emisji do nowego domku -> :bluepaw: :bluepaw: łapka za łapką, łapka w łapkę z Panem :bluepaw: :bluepaw:

Posted

ah mi się bardzo podobał ten reportaż.:) takich reportaży powinno być o wiele więcej :D
Mysiu kto siedzi z Lusią w boksie? bo ona nie ma żadnych zdjęć i w sobotę mogłybyśmy ją wziąć:D

Posted

Mysiu ja też mam pytanie w sprawie tego owczarka podhalańskiego/goldena - tego białego co jest na wybiegu.Podałabyś mi więcej informacji o nim? To pies czy sunia? Prosze napisz,co wiesz w kwesti tego psiaka :)

Posted

[quote name='Naklejka']Fakt! To gdzie teraz jest Terta?:cool3:
A jupi? Sam?

Nie ogarniam, przyjdziemy do schrona i znów będziemy psów szukać:lol:[/QUOTE]

[quote name='Artemida']a powiem że zauważyłam że jej nie ma,ale myślałam że może się coś stało i na kwarantannie jest :) Jutro będziemy :D[/QUOTE]

Terta panicznie boi się burzy i wtedy nie ma dla niej przeszkody, wspina się po karatach w górę, wychodzi oknami i takie tam :eviltong: Od pewnego czasu pomieszkuje raz na kotłowni, raz na biurze, a zazwyczaj w kuchni :evil_lol:

[quote name='Bjuta']Mysiu, Kroopek przysłała 60 zł na wyróżnainie allegr dla Hadara, co wystarczy na 5 wznowień czyli 2 i pół miesiąca - ja będę co miesiąc przelewać na allegro psitula 24 zł, i będę mu wyróżniać do końca sierpnia - czyli schron dołoży do tego jedno wyróżnienie. Może tak być?[/QUOTE]

myślę, ze jak najbardziej :)

[quote name='Beatkaa']Mysiu mam na zbyciu kilka paczek makaronu i ewentualnie kaszy(takiej z warzywami) i ryżu..przydadzą się ? :)[/QUOTE]

pewnie, że tak! :)

[QUOTE=ania >;17028487]super wyszło! :) fajnie, naturalnie i schronisko przyjemne jak w rzeczywistosci :) Beatkaa gratuluje pierwszego razu przed kamera :evil_lol: a Ty Gosiu to juz jestes profesjonalistka :evil_lol:
i nawet pokazali moj box Avcie, Tarkiego i Czesta :)[/QUOTE]

[quote name='agumka']Na pewno w necie będzie! A dla tych co nie widzieli, to nagrywałam na kasecie, moge zgrac na płytke :)

I Mia, Hadar, Otto, Jamal i nawet Welder sie załapał :P

Super wyszło. I ostatnie sceny z podkładem muzyczny Meet Jimmy!!! Mmmm :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Artemida']ah mi się bardzo podobał ten reportaż.:) takich reportaży powinno być o wiele więcej :D
Mysiu kto siedzi z Lusią w boksie? bo ona nie ma żadnych zdjęć i w sobotę mogłybyśmy ją wziąć:D[/QUOTE]

chyba jeden z fajniejszych reportaży :cool3: fajnie to wszystko przedstawione....
Trochę mnie za bardzo profilem ustawili :evil_lol: i to lewym, a ja mam lepszy prawy :evil_lol:

Oby kogoś urzekły te nasze psinki....

[quote name='Beatkaa']Mysiu ja też mam pytanie w sprawie tego owczarka podhalańskiego/goldena - tego białego co jest na wybiegu.Podałabyś mi więcej informacji o nim? To pies czy sunia? Prosze napisz,co wiesz w kwesti tego psiaka :)[/QUOTE]

to jest Max i on już grzeje doopcie w swoim domku ;) Właściciele szukali go w schronisku w Rudzie Śl., a o tym, że może trafił do nas pomyśleli dopiero wczoraj.... Bardzo fajni ludzie przygarnęli go trzy lata temu od kogoś kto sprzedał ogródek działkowy i chciał się pozbyć już wtedy czteroletniego Maksa :roll:

Posted

[quote name='Beatkaa']Mysiu ja też mam pytanie w sprawie tego owczarka podhalańskiego/goldena - tego białego co jest na wybiegu.Podałabyś mi więcej informacji o nim? To pies czy sunia? Prosze napisz,co wiesz w kwesti tego psiaka :)[/QUOTE]

Beatkaa tak bardzo się cieszę że po Maxa zgłosili się właściciele:multi: Kamień z serca ....Mysiu kochana dziękuję za tak dobre wieści na dobranoc bo po obejrzeniu filmiku myślałam że mi serce pęknie patrząc na Maxa :-( Filmik bardzo profesjonalny :) Mam nadzieję że dużo ludzi o dobrym sercu zgłosi się po psiaczki....

Posted

A dzisiaj do domku trafiła Teska i nowy szczeniolek ;)

Trafiły za to nowe psiaki :-( i 5 kociaczków.. takie maleńkie, musiały dopiero dzisiaj, albo wczoraj otworzyć oczka...

Posted

[quote name='agumka']biedaki... sa z mama ? :([/QUOTE]

jakby były z mamą to by było pół biedy... Maluchy jeszcze ząbków nie mają i trzeba je karmić ze strzykawki :-(

Posted

[quote name='Mysia_']Trafiły za to nowe psiaki :-( i 5 kociaczków.. takie maleńkie, musiały dopiero dzisiaj, albo wczoraj otworzyć oczka...[/QUOTE]

o tyle dobrze ze maluchy pewnie szybko znajda dom :roll:

a spaniel nowy zostaje? (ale mi podpadł dzisiaj!)

[URL]https://picasaweb.google.com/psitulowe/Worsti6865#[/URL] - Worsti, mozna wrzucic na strone bo on nie ma zadnych zdjec

Posted

[quote name='Mysia_']jakby były z mamą to by było pół biedy... Maluchy jeszcze ząbków nie mają i trzeba je karmić ze strzykawki :-([/QUOTE]

oj, to biedactwa.....
Gosiu, a czy ten podhalan przypadkiem nie jest w reportazu :) ??

Posted

[QUOTE=ania >;17030968]o tyle dobrze ze maluchy pewnie szybko znajda dom :roll:

a spaniel nowy zostaje? (ale mi podpadł dzisiaj!)

[URL]https://picasaweb.google.com/psitulowe/Worsti6865#[/URL] - Worsti, mozna wrzucic na strone bo on nie ma zadnych zdjec[/QUOTE]

oby znalazły szybko... Chociaż póki co to nie będzie łatwe, nikt nie chce kociaków, które nie potrafią samodzielnie jeść :-(

A co spaniel zrobił?

[quote name='agumka']oj, to biedactwa.....
Gosiu, a czy ten podhalan przypadkiem nie jest w reportazu :) ??[/QUOTE]

tak to on ;);)

Posted

[quote name='Mysia_']A co spaniel zrobił?[/QUOTE]
rzucila sie cholera jedna na Luxa, nie wybacze mu tego :P a w sobote jak byl przypiety na dworze to urwal ta cienka smycz i rzucil sie z zebami na kark Delfa.
a na spacerach spokojny, chodze z nim bez smyczy od pierwszego spaceru (moze to blad ale jest bardzo grzeczny i zna komendy). do ludzi spokojnie, do psow mijanych na spacerze spokojnie, tych schroniskowych tez (zawarczal tylko na Huragana ktory co chwile do niego podbiegal i uciekal), no a w schronisku troche mu odbija.
moze jak dzisiaj przyjada ludzie po Delfa to dostanie po nim miejscowke? ;)

Posted

Gosia, z Kaśką widziałyśmy Cepti uwiązaną pod Simply, akurat na autobus się wybierałyśmy, obskakała nas, wylizała...:loveu:

Barfo się rzucał na nas, próbowałyśmy go wyczesać... :roll:

Aaa zapomniałam, Hadar jest w "Metrze" dzisiaj :D

Posted

Dzisiaj do nowych domków trafiła nowa sunia szczeniaczek i Delf ;)

[QUOTE=ania >;17031791]rzucila sie cholera jedna na Luxa, nie wybacze mu tego :P a w sobote jak byl przypiety na dworze to urwal ta cienka smycz i rzucil sie z zebami na kark Delfa.
a na spacerach spokojny, chodze z nim bez smyczy od pierwszego spaceru (moze to blad ale jest bardzo grzeczny i zna komendy). do ludzi spokojnie, do psow mijanych na spacerze spokojnie, tych schroniskowych tez (zawarczal tylko na Huragana ktory co chwile do niego podbiegal i uciekal), no a w schronisku troche mu odbija.
moze jak dzisiaj przyjada ludzie po Delfa to dostanie po nim miejscowke? ;)[/QUOTE]

no to rzeczywiście cholera :mad: ale dzisiaj byli razem na spacerze i jakoś nie zaczepiał Luxa, jednak Delfa bardziej nie lubi :evil_lol:

Delf ledwo do kastracji poszedł, a spaniel już wylądował na jego miejscu :evil_lol:

[quote name='Beatkaa']OK Myszko, to jak bede w sobote w schronisku to podrzuca kilka paczek :):)

Dzięki za informacje w sprawie tego podhalana :multi:[/QUOTE]

OK. ;)

[quote name='Naklejka']Gosia, z Kaśką widziałyśmy Cepti uwiązaną pod Simply, akurat na autobus się wybierałyśmy, obskakała nas, wylizała...:loveu:

Barfo się rzucał na nas, próbowałyśmy go wyczesać... :roll:

Aaa zapomniałam, Hadar jest w "Metrze" dzisiaj :D[/QUOTE]

super, że widziałyście Cepti :loveu:

No to widocznie Barfo nie lubi takich zabiegów :evil_lol: kaganiec mu założyć i nie cackać się z nim :eviltong:

Posted

No to następnym razem nie będziemy się cackać:evil_lol: Próbowałam zająć go żarłem, a Kaśka delikatnie skubała:evil_lol: Ze snuffem można wszystko zrobić:evil_lol:

Gosia, co to za ludzie przyszli z wózkiem?:diabloti::cool3:

Czy ja dobrze widziałam, ze Muszka z TM?:-(