Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Święta spędzamy z Sandrą w schronisku :P większość pracowników chce spędzać je z rodziną, a ja tam wolę z naszymi psiakami i kotami :) Nie ma to jak na 7 rano do pracy :D

Posted

dowiedziałam się że misia bardzo zachorowała
nie wiem co jej jeszcze jest

w poniedziałek razem z kierownikiem mojego schroniska jedziemy ją zabrać i przebadamy u weta
całe koszty biorę na siebie
cały dochód rodziny wynosi teraz 120zł więc zwyczajnie nie stać ich na leczenie

jak tylko będę wiedziała coś dam znać
trzymajcie kciuki

Posted

nie mogłam znaleźć jej wątku

już tak dawno zanalazła dom że mam ją gdzieś zagrzebaną i nie mogę się doszukać

to mała ruda suczka która została adoptowana z zabrza do świdnicy
trafiła do rodziny..fakt nie przelewa się tam ale miśka ma jak w raju, jest wpatrzona w właścicieli jak w obrazek
widziałam się z nimi 25 grudnia powiedzieli mi że miśka stała się apatyczna i straciła apetyt...a to ostatnie zawsze miała w nadmiarze:D

poprosiłam Roberta żeby pojechał ze mną do nich i wziął sunię do weta, najwyżej zatrzymamy ją u siebie w schronisku na kilka dni
zobaczymy co jej w ogóle jest

Posted

No to pewnie to ta panna...

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/58246b641188b42e.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/236/58246b641188b42e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

A ja znowu się pojawiam ;)
Czy coś macie nowego dziewczynki? W tamtym tygodniu powtarzałam.
Ciesze się, że jakaś psiulka trafiła do domciu z moich ogłoszeń. Pozdrawiam poświątecznie.

Posted

Gdyby byly kiedys potrzebne ogloszenia to napisze kilka...nie wiem czy te psiaki juz byly czy nie ale napisze-moze sie przyda.
SEMIK to bardzo mlodziutki,bezowy psiak z klapnietymi uszkami,siega mniej wiecej do kolan. W schronisku jest od niedawna.Bardzo lubi spacery,bez problemu chodzi bez smyczy i na niej. Zgadza się z innymi psami.To taki pies-przylepa.Tuli się i cieszy do każdego człowieka. Nadaje się zarówno do mieszkania jak i do domku. W domu mogą być dzieci.Jest odrobaczony i zaszczepiony.Czeka na dom.Kontakt:[email protected] lub tel.794775327

DŻEMI to rudy jamnik w średnim wieku. Jego jedyna radością są spacery w towarzystwie czlowieka. Zawsze z niecierpliwością czeka na swoją spacerową kolej. Potrafi chodzić bez smyczy. Z psami różnie bywa więc lepiej żeby w domu był jedynym psiakiem. Świetnie nadawałby się do mieszkania w bloku i byłby najszczęśliwszy przy boku człowieka.Jest odrobaczony i zaszczepiony.Czeka na dom. Kontak: [email][email protected][/email] lub tel.794775327

PESTKA to średniej wielkości,jasna sunia. W schronisku jest od tego roku. Jest nieufna wobec obcych lecz napewno nie agresywna.Jak juz kogos pozna to potrafi się otworzyć i dzielnie kroczyć przy jego boku. Jej bojazliwosc wyczuly psy gdy mieszkala w schroniskowym boksie i bardzo ja sterroryzowaly. Biedna pestka mieszka teraz przy schroniskowym biurze ale nie wiadomo jak dlugo bedzie mogla tam zostac. Ona nie nadaje się do życia w boksie. Nadaje się dla odopowiedzialnego wlasciciela,ktory pomoze jej znowu zaufać czlowiekowi. Jest wysterylizowana,zaszczepiona i odrobaczona.Czeka na dom.Kontakt: [email][email protected][/email] lub tel.794775327

Posted

SNUFF to trochę wiekszy od jamnika w srednim wieku psiak. Jego duzym atutem jest bardzo ładny kolor sierści-szarawy i piękny biały krawacik. Snuff bardzo lubi się przytulac dlatego nadawalby się nawet dla starszej,samotnej osoby. Na spacerze warczy na psy,ktore biegają obok niego jednak nigdy żadnemu nic nie zrobił. To bardzo dobry ale zagubiony w schroniskowej rzeczywistosci psiak. Idealny do mieszkania,zarowno dla duzej rodziny jak i dla samotnej osoby.Jest zaszczepiony i odrobaczony.Czeka na dom.Kontakt: [email][email protected][/email] lub tel.794775327

BARFO to malutki w średnim wieku czarny psiak bez ogonka. Za kratami bardzo piszczy na widok czlowieka,poniewaz uwielbia spacery. Spacery to przyjemnosc na ktora czeka calymi dniami i wypatruje czlowieka,ktory w koncu go zauwazy. Niestety w schroniskowym boksie Barfo jest calkowicie niezauwazalny. Na spacerach jest grzeczny i trzyma się czlowieka jednak pod samym schroniskiem zawsze ucieka i przychodzi za jakis czas. Za wszelka cene chce uniknac powrotu do boksu jednak narazie jest to niemozliwe.To idealny psiak do mieszkania.Jest zaszczepiony i odrobaczony.Czeka na dom.Kontakt:[email protected] lub tel.794775327

Posted

ciotki z ZAbrza potrdzebujemy Waszej pomocy przy przedadopcyjnej w Zabrzu, która może?
Chodzi o naszą astkę Felę.... siedzi juz dziewczyna pół roku u nas i do tej pory sami idioci dzwonili a tu trafił się poważny gość. Pomożecie?

Posted

[quote name='idusiek']ciotki z ZAbrza potrdzebujemy Waszej pomocy przy przedadopcyjnej w Zabrzu, która może?
Chodzi o naszą astkę Felę.... siedzi juz dziewczyna pół roku u nas i do tej pory sami idioci dzwonili a tu trafił się poważny gość. Pomożecie?[/QUOTE]

qa czy wiadomo już gdzie dokładnie w Zabrzu? U mnie z czasem bardzo kiepsko, ale jakby było gdzieś w mojej okolicy...