Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Przypominam, że tutaj jest spis psiaków już ogłoszonych w ofercie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-zabrzu-peka-w-szwach-potrzebujemy-waszej-pomocy-25986/index538.html[/url] tylko trzeba dodać jeszcze te, które były ostatnio: [quote name='Bjuta']NOWE OGŁOSZENIA DO OFERTY - sprawdźcie czy takie mogą być. [FONT="]Starsza suczka [B]EFI[/B] trafiła do schroniska po śmierci swojego właściciela. Efi jest dosyć wycofaną psiną. Schronisko ciągle ją przeraża, dlatego na ogół się izoluje i nawiązuje kontaktów z innymi psami. W stosunku do ludzi jest przyjacielska ale sama nie inicjuje zabaw. Trzeba ją zapraszać. Jest średniej wielkości (może nawet ciut więcej niż średniej), ciemna, szorstkowłosa, podpalana. Tel. 692 581 343[/FONT] [B][FONT="]KERSO [/FONT][/B][FONT="] jest młodym, miłym psiakiem, ale mimo to już długo czeka na dom. Z psami różnie bywa - jedne chce terroryzować, a z innymi się bawi - z reguły z tymi co wie, że są silniejsze od niego. W stosunku do ludzi łagodny, ale trochę nieufny, potrzebuje czasu, by kogoś bliżej poznać i pokochać... KERSO nie potrafi zwrócić na siebie uwagi odwiedzających schronisko. Wygląda przecudnie jest ciemny, wielkości większego jamnika i ma fantastycznie długie, stojące uszy. Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="]Piesek [B]KRUK[/B] mieszka w schronisku już osiem lat. Jest średniej wielkości, cały czarny. Jest bardzo ufny, kontaktowy i towarzyski. Lubi dzieci. Bardzo pilnuje się na spacerach, żeby się nie zgubić. KRUK nie ma dużych potrzeb. Trochę miłości, jedzenia i spacerów i będzie najszczęśliwszym psem na świecie! Tel. 692 581 343 [/FONT] [FONT="]Młodziutka suczka [B]LENI[/B] nie ma jeszcze roku. Jest średniej wielkości, czarna, podpalana, z nieco dłuższym włosem (ale jeszcze nie kudłata). Jest przemiłą dziewczyną, garnie się do wszystkich dzieci jakie odwiedzają schronisko. Jest bardzo łagodna i przyjacielska. Trafiła do nas po wypadku (ma jedną bezwładną nogę, którą najlepiej byłoby amputować, co w warunkach schroniskowych jest niemożliwe). Leni uwielbia spacery i zabawy na dworze. Znakomicie sobie radzi! Szuka domu w którym nie zabraknie wycieczek, przytulania i miłości. Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="]Trzyletni piesek [B]MIKUŚ[/B] jest kudłatym, energicznym jegomościem, który marzy o swoim człowieku. Nie potrafi usiedzieć w boksie – najchętniej czas spędzałby na spacerach. Jest bardzo ładny, szorstkowłosy, biszkoptowy. Dosyć mały (do pół łydki). Czeka na dom, w którym znalazłby towarzysza do zabaw i spacerów. Może mieszkać z dziećmi. Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="]Duża wspaniała kilkuletnia [B]RASTA[/B] ma w sobie geny brnardyna - jest biała w brązowe łaty. Łagodna w stosunku do kobiet, nie przepada za nieznanymi jej mężczyznami. Dogaduje się z innymi psami. Wygląda wspaniale! Czeka na dom – w którym nie będzie brakować miłości i spacerów. Rastę cieszyłaby z pewnością możliwość korzystania z ogrodu. Rasta jest generalnie łagodna, ale ma tak imponujący wygląd, że z pewnością może sprawiać wrażenie psa obronnego. Tel. 692 581 343 [/FONT] [FONT="]Średniej wielkości pies [B]REKS[/B] [/FONT][COLOR=black][FONT="]trafił za kraty schroniska za grzechy swojego pana, który sam trafił do więzienia. Reks to bardzo łagodny psiak. Garnie się do ludzi. Marzy mu się domek spokojny, w którym jednak mógłby dużo spacerować Jest oryginalnie umaszczony w szaro-czarne łaty. [/FONT][/COLOR][FONT="]Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="]Suczka [B]SZIBA [/B] jest prześliczna i malutka. Jest szorstkowłosa w odcieniach jesieni! Ma ok. 5 lat. Jest przesympatyczną psiną, którą trzeba nauczyć wychodzenia na smyczy. Sziba najprawdopodobniej była dotychczas wynoszona wyłącznie na rękach i nie potrafi chodzić na smyczy. Oczywiście nietrudno psa do tego przekonać, jednak w warunkach schroniskowych (307 psów, nie ma na to czasu). SZIBA jest sympatycznym małym pieskiem, który potrafi kłapnąć zębami, gdy coś jest nie po jej myśli. Jest jednak tam malutka, że nie jest to wielki problem. Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="]Suczka [B]TOSIA[/B] jest jedną z najładniejszych i najmądrzejszych suczek w schronisku! Brawurowo przeszła szkolenie i zyskała dyplom grzecznego psa. Z tą grzecznością bywa różnie. TOSIA ma charakter i zęby – kiedy więc coś jej się nie spodoba – potrafi uszczypnąć. Dlatego szuka domu w którym nie ma małych dzieci ani innych psów. Tosia jest średniej wielkości, długowłosa w pięknym biszkoptowym kolorze. Jest młoda (ok. 3 letnia). Czeka na swojego pana pod Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="]Pies [B]WARDO[/B] to duży, silny i potężny psiak, którego ktoś przywiązał do schroniskowego płotu. Jest krótkowłosy i płowy. Świetnie nadaje się na stróża – jest bardzo czujny i chętny do obszczekiwania obych. Ma też zadatki na wspaniałego przyjaciela. Lubi kontakt z ludźmi. Tel. 692 581 343[/FONT] [FONT="] [/FONT][/quote] Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Mysia_']dzisiaj fatalny dzień, poprostu tragedia :-( łącznie 11 psiaków przyjętych.... Nie wiem czy na tym się skończyło :roll: W tym dwa psiaki, w które będzie trzeba włożyć masę pracy, aby wyprowadzić je jakoś - zero socjalizacji :shake: [/quote] Mam załamkę. Dzisiaj nie wchodzę na dogo! :mad: Quote
Anijkaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Hm..napisała do mnie dziewczyna że Amstaf tak naprawdę nazywa się Dżordan i..a z resztą : " naprawdę to on się nazywa Jordan. (czyt.Dżordan). mój były sąsiad. i to wcale nie amstaf, i wcale nie był polany kwasem. Poprostu właściciel się nim nie zajmował należycie.. jak dla mnie to on się tylko męczy, nie można go uśpic? przecież on jest caly wyleniały, może ma świerzba, niezbyt dobrze widzi.. i niezbyt dobrze chodzi, poprostu jest bardzo stary.." :roll: Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Kisiaraf']Przypominam się z ogłoszeniami :)[/quote] Dziewczyny, sprawdźcie, czy nie ma bzdur: [SIZE=3][B][FONT="]BARTEK [/FONT][/B][/SIZE][FONT="][SIZE=3]jest przepięknym starym psem. Jest mały, biały w kolorowe łaty. Boi się ludzi i woli utrzymywać dystans. Kiedy jednak kogoś pokocha, staje się oddany na zabój! Mimo wieku, Bartuś ma ciągle nadzieje na dom w którym będą go kochać i pozwolą się wybiegać. To nieduży pies więc jeszcze kilka dobrych lat życia przed nim. tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]DINO [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]jest młodym bardzo ładnym i bardzo strachliwym psem. Cały rudy i kudłaty, jest prześliczny! Uwielbia pływać i aportować. Chętnie bawiłby się godzinami! Jednak na widok innego psa wpada w panikę. Pobyt w schronisku, gdzie musi rywalizować z trzystoma psami jest dla niego koszmarem. Dino szuka domu cierpliwego i kochającego. Odpłaci uczuciem i radością! tel. 692 581 343 [/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]DODEK[/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3] ma ok 4 lata. Jest ładnym, średniej wielkości, krótkowłosym psem. Jest ciemno, płowo – podpalany. Nie jest psem łatwym. Został wyrzucony w pierwszym dniu wakacji i to zaciążyło na jego psychice. Bardzo długo trzeba zdobywać jego zaufanie. Boi się zwłaszcza nowopoznanych mężczyzn (pokazuje im nawet zęby), dla pań jest znacznie bardziej szarmancki. Szuka domu cierpliwego, pani, która pozwoli mu przez miesiąc, dwa zdobywać do siebie zaufanie. tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]LANA [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]to śliczna suczka płowo ruda z białym brzuszkiem, krótkowłosa i młoda. Wielkości i pokroju jamnika. Lana jest przemiła, wesoła i energiczna. Jednak boi się obcych i jak widzi kogoś, kto zwiedza schroniska, chowa się na wszelki wypadek. Dlatego nie została jeszcze adoptowana. Lana szuka domu w którym nie zabraknie miłości i spacerów. Spacery uwielbia pasjami! tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="] MURZYN i LOLA[/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3] to najwierniejsza para psów w naszym schronisku! Są średniej wielkości, mają ok. 10 lat. Murzyn ma piękne ciemne kudły z rudym połyskiem, Lola jest krótkowłosa, czarna podpalana, ciut mniejsza. Lola trochę się boi (np. petard, dużych psów) Murzyn nie boi się niczego i przy każdej sprzeczce bierze Lolę w obronę. Mogą byś adoptowani tylko razem. Mogą mieszkać we wspólnej budzie (oczywiście nie na łańcuchu). Kto przygarnie Romea i Julię z Zabrza? tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]PIMPUŚ [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]to młodziak. Ma pewnie trzy lata. Od szczeniaka żył w mieszkaniu, więc świetnie zna zasady życia tam panujące. Jest energiczny, wesoły i bardzo kontaktowy. Ma krótki ciemny włos, podpalany, jest średniej wielkości. Szuka domu, w którym będzie ktoś chętny na wycieczki (piesze czy rowerowe) – Pimpusia rozpiera energia i szuka każdej okazji, by ją spożytkować! tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]RUFUS[/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3] to wesoły przedsiębiorczy piesek. Dosyć mały, ale masywny. Właściwie to jeden wielki mięsień skory do zabawy i gonitwy. Jest ciemny, podpalany, krótkowłosy, do połowy łydki. Rufus świetnie sobie radzi. Jest inteligentny, zabawny i kontaktowy. Bardzo szybko przystosuje się do nowego domu. Trzeba tylko dać mu trochę czasu, zanim się go spuści ze smyczy, bo gonienie przed siebie bez oglądania się na nic to, to co Rufus kocha najbardziej. tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]TAMI [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]to piesekmały, płowy, w średnim wieku. Jest bardzo żywiołowy. Uwielbia ludzi, mógłby się bawić godzinami! Jest też bardzo bystry – przeszedł szkolenie, bez trudu nauczył się wielu komend i uzyskał tytuł „grzecznego psa”. Z tą grzecznością czasem bywa różnie, jednak Tamiś ma ogromny potencjał i wielkie serce! Szuka domu, w którym to docenią! tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]TIKO [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]to pies ok. czteroletni czarny, kudłaty, średniej wielkości. Potrzebuje czasu, żeby przekonać się do człowieka, którego nie zna. Na początku jest nieufny i z tej nieufności może uszczypnąć. Jeśli jednak komuś już zaufa – staje się wspaniałym towarzyszem! Potrzebuje domu odpowiedzialnego, gdzie nie zabraknie czasu na spacery tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [B][FONT="]ZENIT [/FONT][/B][/SIZE] [FONT="][SIZE=3]to pies ok. sześcioletni, jasny, podpalany, średniej wielkości, krótkowłosy. Jest bardzo przedsiębiorczy i odważny! Chętnie wdaje się w pyskówki z innymi psami, jednak jeszcze nigdy żadnego psa nie zaatakował. Do ludzi ma znacznie serdeczniejszy stosunek, na wszelki wypadek lepiej żeby trafił do opiekuna, dla którego nie będzie pierwszym w życiu psem. tel. 692 581 343[/SIZE][/FONT] Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Anijkaa']Hm..napisała do mnie dziewczyna że Amstaf tak naprawdę nazywa się Dżordan i..a z resztą : " naprawdę to on się nazywa Jordan. (czyt.Dżordan). mój były sąsiad. i to wcale nie amstaf, i wcale nie był polany kwasem. Poprostu właściciel się nim nie zajmował należycie.. jak dla mnie to on się tylko męczy, nie można go uśpic? przecież on jest caly wyleniały, może ma świerzba, niezbyt dobrze widzi.. i niezbyt dobrze chodzi, poprostu jest bardzo stary.." :roll:[/quote] No :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Anijka napisz mi na PW maila do tej dziewczyny, odpowiednio jej odpiszę :roll: Wkurza mnie coś takiego tyle lat ludzie patrza jak psiak jest w coraz gorszym stanie, a nikt się nie odezwie :angryy: Co z tego, że jest stary - jest cudownym, bardzo radosnym psiakiem, który chętnie wskakuje mi na kolana i chodzi za mną krok w krok, będzie napewno leczony w miare możliwości. Bjutko, dziękuję za te ogłoszenia, ja ostatnio zupełnie nie mam czasu :-( Sandra jest na urlopie i ja totalnie nie wyrabiam się ze wszystkim. Według mnie treść jest OK. ;) W ciągu soboty i niedzieli przyjęto 15 psiaków :placz::placz::placz: (a dzisiejszy dzień jeszcze się nie skończył) Przywiązali nam do płotu ONka w tragicznym stanie - same kości, łysy (wyżarty od pcheł) z powywijanymi pazurami - jutro może uda mi się wrzucić fotki. Póki co biedak został odrobaczony, odpchlony i obciełam mu te szpony. Dzisiaj dom znalazł jeden kociak. A teraz błagam o ogloszenia dla naszych szczeniaków :-( Łącznie mamy 10 maluchów - dzisiaj wstawiam fotki 7 najmniejszych, jeden miot i wszystko suczki! [B]Sunia poz.6540[/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/68g2te.jpg[/IMG] [B]Sunia poz.6541[/B] [IMG]http://i34.tinypic.com/1j2cs9.jpg[/IMG] [B]Sunia poz.6542[/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/2yn2c78.jpg[/IMG] [B]Sunia poz.6543[/B] [IMG]http://i35.tinypic.com/2u5s553.jpg[/IMG] [B]Sunia poz.6544[/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/2u9kbar.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [B]Sunia poz.6545[/B] [B][IMG]http://i33.tinypic.com/2pobn1y.jpg[/IMG][/B] [B]Sunia poz.6546[/B] [B][IMG]http://i34.tinypic.com/2vcvk9t.jpg[/IMG][/B] Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Zaraz zrobię allegro. Nawrzucam im jakieś imiona, dobrze? Zawsze to lepiej wygląda. A duże będą? Quote
Asia_Klero Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 imion narazie nie maja.Jak na moj gust duze nie bedą;)6541 jest chyba najodwazniejsza:)wszystkie sa kochane:loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a co do amstaffa popieram Mysie i nie lubie jak ktos bawi sie w weterynarza,opowiada bezpodstawnie o jakis chorobach i jeszcze kaze zabic psa:shake::shake: Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [url=http://www.allegro.pl/item748465112_szczeniaczki_sunie_szukaja_dobrych_domow_pies.html]szczeniaczki, sunie szukają dobrych domów / pies (748465112) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Przeklejam, natrafiłam gdzieś: [quote name='Lidan']Niezły ten sedalin czy jak go tam zwał :roll: Przynajmniej Czaruś wyspał się za wszystkie czasy. Przeklejam z innego wątku: Cytat: Napisał [B]ala[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakow-watek-pom-plakat-rozlicz-dla-psow-kotow-bezd-w-kr-owie-linki-pwp-str-1-a-32052-post13004614/#post13004614"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][SIZE=6][B][COLOR=Red]UWAGA[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=Red][SIZE=6]!!![/SIZE][/COLOR] [B][COLOR=Red]NIE ODDAWAJCIE DO ADOPCJI ŻADNYCH PSÓW PANU Z KRAKOWA,KTÓRY PODAJE RÓŻNE ADRESY ZAMIESZKANIA,MIĘDZY INNYMI RĘKAWKA,ul.WĘGIERSKA .CZŁOWIEK TEN WYADOPTOWAŁ JUŻ WIELE PSÓW,RÓWNIEŻ Z KRAKOWSKIEGO SCHRONISKA I LOS ICH POZOSTAJE NIEZNANY.[/COLOR][/B]:angryy::angryy::angryy: Dokładne dane podam zainteresowanym na PW[/I] Od siebie dodam, że nr tel tego pana zaczyna się od: 5086761** Skoro nie udało mu się w ostatnim czasie adoptować min 3 psów w Krakowie to może próbowac gdzie indziej.[/quote] Quote
Mysia_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Bjuta'][URL="http://www.allegro.pl/item748465112_szczeniaczki_sunie_szukaja_dobrych_domow_pies.html"]szczeniaczki, sunie szukają dobrych domów / pies (748465112) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] dziękuję Bjutko ;) O Panu z Krakowa będę pamiętać ;) Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Przeklejam z zaginionych: Zaginął [/B]trzyletni piesek rasy [B]West Highland White Terrier[/B], popularnie zwany Westie. Błąka się po Górnym Śląsku. Rozpoczął wędrówkę w Czeladzi. 11.09. z całą pewnością widziano go w samym centrum Katowic. Łatwo go zidentyfikować ponieważ w lewym uchu ma tatuaż. Posiada również wszczepiony microchip. Oba identyfikatory są zarejestrowane w internetowych bazach danych. Proszę pomóżcie Państwo odnaleźć [B]WESTON[/B]kowi drogę do domu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Proszę zwróćcie Państwo uwagę, czy ktoś z waszych znajomych nie przygarnął w ostatnich dniach takiego pieska. To u nas wciąż jeszcze rzadka rasa i zakup dorosłego psa jest praktycznie niemożliwy, przecież nikt z nas nie sprzedał by członka swojej rodziny![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]WESTON[/B] mieszka na wsi pod lasem i nienawidzi chodzić na smyczy, strasznie się wtedy szarpie i wyrywa – to bardzo zwraca na niego uwagę przechodniów![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]ZA ODNALEZIENIE PSA LUB WSKAZANIE MIEJSCA JEGO POBYTU WYZNACZONO NAGRODĘ W WYSOKOŚCI 1000zł![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][B]kontakt tel. 0503 093 802 [/B][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.hodowle.info/vardata/ogloszenia/10002297.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 już słyszałam o tym psiaku :roll: Quote
Bjuta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Weston się znalazł, jego Pan spisał tu ciekawe uwagi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-westie-katowice-slask-146812/#post13010564[/url] Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Anijkaa']Hm..napisała do mnie dziewczyna że Amstaf tak naprawdę nazywa się Dżordan i..a z resztą : " naprawdę to on się nazywa Jordan. (czyt.Dżordan). mój były sąsiad. i to wcale nie amstaf, i wcale nie był polany kwasem. Poprostu właściciel się nim nie zajmował należycie.. jak dla mnie to on się tylko męczy, nie można go uśpic? przecież on jest caly wyleniały, może ma świerzba, niezbyt dobrze widzi.. i niezbyt dobrze chodzi, poprostu jest bardzo stary.." :roll:[/quote] noo jak jej tak zalezy na zabiciu tego psiaka to nie byłbym taka pewna, że to był pies sąsiada... :roll: Quote
Asia_Klero Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czytalam dzisiaj na tysiacleciu ogloszenie o tym piesiu:roll: Quote
Mysia_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dzisiaj trzy adopcje z ogłoszeń :multi::multi::multi: Do nowego domku trafił w końcu Szedo :loveu: i dwa szczeniaczki :loveu: no i niestety ciągle trafiają nowe psiaki :-( Quote
Bjuta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fajnie! A Szedo z ogłoszenia, czy wypatrzyli? Które szczeniaczki wycofać z allegro? Masz może fotki tych 3 starszych szczeniorków? Edit: No przecież piszesz, że z ogłoszeń! Ślepa jestem... No to znaczy że niewryóżnione allegro też czasem działa (jeśli to oczywiście było przez allegro). No Szedo! Tylko nie rozrabiaj za bardzo!! Quote
Bjuta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kto opiera tu brodę o Szedo? Jest jakiś opis psiaka? Podmieniłabym na niego allegro Szedka... [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/078b0078e2714164.html"][IMG]http://images44.fotosik.pl/159/078b0078e2714164.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Mysia_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Bjutka :mad: to Ogio :loveu: nie mam jeszcze fotek tamtych szczeniaków :oops: Quote
Bjuta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale się skompromitowałam... :oops::oops::oops: E, kogoś tam wcisnę! Np. Brutusa popielatego. Też jest sznaucerkowaty. Quote
Mysia_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Bjuta']Ale się skompromitowałam... :oops::oops::oops: E, kogoś tam wcisnę! Np. Brutusa popielatego. Też jest sznaucerkowaty.[/quote] oo... świetny pomysł :razz: Quote
Bjuta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jest: [URL="http://www.allegro.pl/item748646206_piekny_kudlacz_brutus_pies_psy.html"]Piękny kudłacz BRUTUS / pies / psy (748646206) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] [CENTER] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_dHrqRB9vaW8/Sgb7xPi_HlI/AAAAAAAABo8/1K1T1hMN7sg/s512/IMG_7528.jpg[/IMG] [B][SIZE=4][FONT="]BRUTUS [/FONT][FONT="]jest starszym, chorym na serce,[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT="] trochę sznaucerowatym psem. [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT="]BRUTUS jest kochany, ale gdy jakiś pies chce się przed nim przywitać [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT="]z jego ulubioną wolontariuszką, to świetnie potrafi mu wytłumaczyć, że musi poczekać... [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT="]Na spacerach potrafi galopować jak szczeniak. [/FONT][/SIZE][/B] [B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/136/dedbbcb0c546390b.jpg[/IMG][/URL][/B] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad88dd30f2376ff8.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/536/ad88dd30f2376ff8.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [B][SIZE=4][FONT="] [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT="]A ma już z dwanaście lat i chore serce...:[/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Times New Roman][B][SIZE=4](bierze enarenal i furosemid - czyli na szczęście taniutkie leki)[/SIZE][/B][/FONT] [B][SIZE=4][FONT="]Brutus sięga do kolana. Szuka domu, w którym nie będzie brakowało miłości. [/FONT][/SIZE][/B] [FONT="][SIZE=4][B]Jego sierść wymaga czesania i od czasu do czasu – strzyżenia. [/B][/SIZE] [/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images40.fotosik.pl/156/acffc3ef4c287104med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images50.fotosik.pl/160/a09e39171a5f3652.jpg[/IMG][/URL] [B][COLOR=#004d1f][FONT=Verdana]Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska)[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#004d1f][FONT=Verdana]e-mail: [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#0070c0][FONT=Verdana][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0070c0][email protected][/COLOR][/EMAIL][/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=Verdana] [COLOR=#004d1f]tel.: 692-581-343[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt [/FONT][/B][FONT=Verdana][B][URL="http://www.psitulmnie.pl/"]"Psitulmnie"[/URL] [/B][/FONT] [FONT=Verdana]ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice [/FONT] [B][FONT=Verdana]Biuro otwarte: [/FONT][/B] [FONT=Verdana]poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00[/FONT] [FONT=Verdana] sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/330fbe5f69bd176b.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/536/330fbe5f69bd176b.jpg[/IMG][/URL] UWAGA - AUKCJA ma charakter charytatywny! [B]ZANIM zalicytujesz - koniecznie zadzwoń [/B][SIZE=5][B][FONT=Times New Roman]692-581-343[/FONT][/B][/SIZE][B].[/B] Oferty niepoprzedzone kontaktem będą usuwane. (Myślę, że wszyscy to rozumieją - szukamy domu dla żywej, czującej istoty. Rozmowa jest niezbędna). [/CENTER] [CENTER][B][FONT=Calibri]Możemy pomóc w transporcie na terenie Polski, jeśli będzie taka potrzeba. [/FONT][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a76c92111a2b383.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/536/6a76c92111a2b383.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] [CENTER] [/CENTER] Quote
Recommended Posts