Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w schronisku ciezko z adopcjami...dzisiaj mialam jechac do schroniska porobic jakies foteczki na spacerkach ale pogoda mnie powstrzymała:-(moge tylko powiedziec,ze ta sunia,ktorej zdjecie wkleiłam ma juz domek:razz:

Posted

a te psy ktore tam kiedys pisałam dawno temu zostaly wykorzystane?:roll:do kiedy te ogloszenia trzeba podac?moge napisac szewy,ogry,dziny..pomysle jeszcze;)to musi byc 10?kurcze nie wiem tez jakie psiaki byly ogloszone...ktos ma to gdzies zapisane?:eviltong:

Posted

[B]SZEWA [/B]to ponad 10letnia staruszka wielkości rasy chihuahua.Trafiła do schroniska bardzo zaniedbana i wychudzona.Przywieziona została z interwencji,gdzie podobno złapała jakies dziecko.Najprawdopodobniej zrobiła to z głodu,ponieważ po przyjeździe do schroniska rzuciła się na jedzenie.Teraz jest załamana,nie je prawie nic,nie potrafi znaleźć sobie miejsca w schronisku..Nie wiadomo co z nią dalej...Musi jak najszybciej znaleźć dom i zacząć normalnie funkcjonować. Poza tym,że jest bardzo zagubiona zgadza się z innymi psami i nie sprawia problemów na spacerach.Byłaby idealnym psem dla starszej osoby.[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji: tel. 698811607 mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

Posted

OGRA to młoda,bardzo żywiołowa sunia.Uwielbia biegać,chodzić na spacery,bawić się i pływać-to prawdziwy wulkan energii.Niestety oddana przez właścicieli,którzy od szczeniaka nie nauczyli jej jak powinna się zachowywać.W stosunku do ludzi jest bardzo sympatyczna,z innymi psami różnie bywa.Na spacerach nie sprawia większych problemów.Jest to bardzo kochana sunia,dla której najlepszy byłby dom z ogrodem.Mogłaby mieszkać także w mieszkaniu,ponieważ jest średniej wielkości,jednak jej właściciel musiałby zapewniać jej odpowiednią ilość ruchu.[FONT=Times New Roman][SIZE=3]kontakt w sprawie adopcji: tel. 698811607 mail: [email][email protected][/email][/SIZE][/FONT]

Posted

ja opisywalam tu jeszcze te psiaki,czy one były juz ogłoszone?
PIESEK, średni kilkuletni, o imieniu PUKO,do schroniska trafił całkowicie ślepy.Teraz przebywa w hoteliku.Świetnie sobie radzi,ma bardzo dobry węch i słuch.Bez problemu dogaduje się z innymi psami.Nie jest agresywny.Nadaje się do spokojnego domu,w którym poczuje się bezpiecznie.Jest krótkowłosy-brązowo czarny.Tel.698811607

PIESEK,średni kilkuletni, o imieniu AMI ma bardzo dobre serce.Ma w sobie wiele miłości zarówno dla ludzi jak i dla innych psów.Często zaprzyjaźnia się z innymi psami.Jest bardzo kontaktowy i uwielbia chodzić na spacery.Ma średniodługą sierść maści czarnej z białym krawacikiem.Od przyszłych właścicieli oczekuje dozgonnej miłości.Tel.698811607

PIESEK,mały kilkuletni, o imieniu Refo uwielbia kamyczki. Na spacerach bardzo dużo szczeka i bez przerwy gania za kamieniami. Bez problemu chodzi bez smyczy i na niej. Zgadza się z innymi psami i lubi towarzystwo człowieka. Jest bardzo małych rozmiarów,cały czarny. Idealni byliby aktywni właściciele. Tel.698811607

PIESEK,mały,bardzo młodziutki,o imieniu FREJKO ma w sobie masę energii. Na spacerach dzielnie pływa, biega z innymi psami i czuje się w ich towarzystwie dobrze. Bardzo cieszy się z każdej chwili spędzonej w towarzystwie ludzi i odwdzięcza się szczerą przyjaźnią. Ma średniodługą sierść czarnej maści z białymi elementamii. Dla niego najlepsza byłaby duża,kochająca,aktywna rodzina.Tel.698811607

PIESEK,średni kilkuletni,o imieniu KALI to wierny przyjaciel na lata. Wobec obcych nie zawsze jest ufny, jednak gdy kogoś pozna potrafi bezgranicznie kochać. Skończył szkolenie dla psów w schronisku dzięki któremu wiele się nauczył. Potrafi wykonać wiele komend i nauczył się współpracy z człowiekiem. Dogaduje się z innymi psami.Jego krótka sierść jest koloru rudego.Idealny dom dla Kaliego to taki,który otoczy go opieką i miłością na jaką zasłużył.Tel.698811607

PIESEK,średni kilkuletni, o imieniu SANTI uwielbia spacery w towarzystwie ludzi. Bardzo lubi biegać za patykami i szaleć podczas spacerów. Jest bardzo sympatyczny i kontaktowy,najczesciej zgadza się z innymi psami. Do ludzi jest przyjaźnie nastawiony. Ma krótką sierść koloru brązowego. Nadaje się zarówno do mieszkania jak i do domku. To wspaniały psiak,który już bardzo długo czeka na swoją szansę w schroniskowym boksie.Tel.698811607

PIESEK,średni kilkuletni, o imieniu KARIK jest bardzo sympatyczny. Na spacerach często zaczepia inne psiaki ale nie jest wobec nich agresywny. Wobec ludzi jest przemiły. Uwielbia biegać i bawić się podczas nielicznych miłych chwil spędzonych w schronisku. Idealny byłby dla niego kochający właściciel, który pozwoli zamieszkać mu pod swoim dachem.Jest krótkowłosym,czarnym podpalanym psiakiem. TEL.698811607

PIESEK,duży kilkuletni,o imieniu ZEBO jest idealnym psem do domku lub do pilnowania. Jest bardzo postawny i wyglądem wzbudza respekt.Dobrze pilnuje zza krat. Jednak na spacerze jest uosobieniem spokoju i szczęścia. Zgadza się z innymi psami.Na spacerze grzecznie pilnuje się bez smyczy. Jest czarny z białym krawatem.To niesamowity psiak zasługujący na wspaniały dom.Tel.698811607

PIESEK,średnio-mały młody,o imieniu RODEK ma niesamowitą urodę. Jego sierść jest średniosługa w kolorowe łaty,a do tego wszystkiego ma przepiękne,brązowe oczy. Bez problemu chodzi bez smyczy i na niej. Zgadza się z innymi psami i nie przejawia cienia agresji wobec ludzi. Nadawałby się dla odpowiedzialnej rodziny, a także dla starszej osoby,której mógłby towarzyszyć do końca życia.TEL.698811607

PIESEK,średni kilkuletni,o imieniu TEBO w schronisku stracił wszystko co miał. Jest krótkowłosy,prawie cały czarny. W schronisku bardzo zmarniał i ciężko przeżywa pobyt w nim. Niestety nie zgadza się ze wszystkimi psami.W stosunku do ludzi jest przyjaźnie na stawiony.Na spacerach lubi biegać i przytulać się do ludzi. Idealny byłby właściciel,który pomógłby mu odnaleźć sens życia.TEL.698811607

PIESEK,mały kilkuletni,o imieniu FERWEX jest w typie yorkshire terier. Jest wielkości yorka i ma podobne umaszczenie. To bardzo wesoły i energiczny psiak,który potrzebowałby odpowiedzialnego właściciela. Nie zawsze zgadza się z innymi zwierzętami i nie lubi,gdy robi mu się coś na siłę. Na pewno nie nadawałby się do domu z dziećmi.Gdy ma się do niego odpowiednie podejście można znaleźć w nim przyjaciela. TEL.698811607

PIESEK,mały kilkuletni,o imieniu KILER jest bardzo kochający. Ma niesamowita urodę-jest biały w rude łaty,z brązowymi oczkami i nosem. Jest też małych rozmiarów,dlatego nadawałby się do mieszkania. Jego specyficzny charakter przekreśliłby dom,w którym mieszkają dzieci. Kilerek nie lubi gdy robi mu się coś na siłę lub z nienacka. Niestety najczęściej nie zgadza się z innymi psami. Mimo tych kilku wad potrafi bezgranicznie pokochać człowieka,którego zna.Na pewno zaprzyjaźniłby się z nowym właścicielem.TEL>698811607

Posted

własnie wróciłam do domku i oczywiście pierwsze co zglądam na dogo, musze jednak trochę odpocząć, odespać... i nadrobić zaległości, bo mam trochę PW w skrzynce i maila totalnie zawalonego :roll:

Posted

Myszorku kochana daj mi znac jak ci cos pomoc;)jak jeszcze napisac jakies ogloszenia do oferty to napiszę nie ma problemu wieczorami mam troche wolnego czasu tylko daj mi znac co i jak to pomogę:razz:

Posted

w takim razie napewno mozna dorzucic Ogre i Szewe-to ci napisałam nowego:razz:porobie jeszcze parę innych..teraz jak pisałam mam czasami wolny czas wieczorem z checia cos pomoge tylko musialabym wiedziec jakie psiaki byly juz opisane..ktos robi listę?:oops::oops:

Posted

W takim razie poskładam to wszystko;)Zrobiłam narazie 4nowe ogłoszenia,ktore spokojnie mozna umiescic w gazecie;)

PUSZEK to bardzo sympatyczny,już nie pierwszej młodości psiak.Lubi biegać i wręcz kocha dużo szczekać.Podobno kiedyś ugryzł właściciela ale nie wiadomo ile w tym było prawdy.Według mnie Puszek to specyficzny ale niesamowity psiak.Na spacerach jest szczęsliwy gdy tylko zwróci się na niego uwagę.Okazuje swoje pozytywne uczucia w stosunku do ludzi i myślę,że nie byłoby z nim większych problemów.Z innymi psami raczej się dogaduje.Najlepszy byłby dla niego dom bez małych dzieci.Kontakt w sprawie adopcji:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]tel. 698811607 mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]

FREDZIA to starsza ale żywiołowa suczka.Uwielbia spacery w gronie swoich schroniskowych przyjaciół.Nie jest w pełni ufna wobec obcych,jednak jak kogoś pozna potrafi być naprawdę kochana.Bardzo dobrze chodzi na smyczy i bez niej.Nie ma z nią najmniejszych problemów.To wspaniała suczka zasługująca na wspaniały dom.Jest bardzo małych rozmiarów,dlatego byłaby świetnym psem do mieszkania.[/SIZE][/FONT]Kontakt w sprawie adopcji:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]tel. 698811607 mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]

[/SIZE][/FONT][B]SZEWA [/B]to ponad 10letnia staruszka wielkości rasy chihuahua.Trafiła do schroniska bardzo zaniedbana i wychudzona.Przywieziona została z interwencji,gdzie podobno złapała jakies dziecko.Najprawdopodobniej zrobiła to z głodu,ponieważ po przyjeździe do schroniska rzuciła się na jedzenie.Teraz jest załamana,nie je prawie nic,nie potrafi znaleźć sobie miejsca w schronisku..Nie wiadomo co z nią dalej...Musi jak najszybciej znaleźć dom i zacząć normalnie funkcjonować. Poza tym,że jest bardzo zagubiona zgadza się z innymi psami i nie sprawia problemów na spacerach.Byłaby idealnym psem dla starszej osoby.[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji: tel. 698811607 mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]

[/SIZE][/FONT]OGRA to młoda,bardzo żywiołowa sunia.Uwielbia biegać,chodzić na spacery,bawić się i pływać-to prawdziwy wulkan energii.Niestety oddana przez właścicieli,którzy od szczeniaka nie nauczyli jej jak powinna się zachowywać.W stosunku do ludzi jest bardzo sympatyczna,z innymi psami różnie bywa.Na spacerach nie sprawia większych problemów.Jest to bardzo kochana sunia,dla której najlepszy byłby dom z ogrodem.Mogłaby mieszkać także w mieszkaniu,ponieważ jest średniej wielkości,jednak jej właściciel musiałby zapewniać jej odpowiednią ilość ruchu.[FONT=Times New Roman][SIZE=3]kontakt w sprawie adopcji: tel. 698811607 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

Posted

Mysiu, ja sie probuje uporac z tymi fotkami co robilam... i jakos nie moge :shake:. To byl nie moj aparat i teraz e-mailem mi przeslali z Polski te fotki w jakims pliku, ktorego nie moge otworzyc. Kilku pieskom obiecalam zrobic ogloszenia, pamietasz ktorym?

Posted

[quote name='Sabina02']Mysiu, ja sie probuje uporac z tymi fotkami co robilam... i jakos nie moge :shake:. To byl nie moj aparat i teraz e-mailem mi przeslali z Polski te fotki w jakims pliku, ktorego nie moge otworzyc. Kilku pieskom obiecalam zrobic ogloszenia, pamietasz ktorym?[/quote]

Napewno był to Bąbel, mówiłaś też o Kruku (z tym, że on już jakieś ogłoszonka ma u Bjuty), o tej nowej czarnej suni, Punto, Sziraku.... hmmm... musiałabym te zdięcia jeszcze zobaczyć...

Posted

Trzymam za was kciuki:multi:

jak zwykle z resztą

Kropka jest moja i wara od niej:mad::evil_lol:
tak się tylko przypominam żeby nikt nie zapomniał:)

Posted

oj ciezko z tymi adopcjami..wszyscy chca tylko psy oddawac:-(:-(dzisiaj poszedl chyba tylko szczeniak...w schronisku jest teraz ponad 15letnia sunia,ktora jest wielkosci krolika..poprostu malenstwo...:-(:shake::shake:znaleziona w lesie...

Posted

widziałam własnie u Aliny na nk, jak długo jest? jak trafił? wiesz może...? Bo jak cos to trzeba dac znać na forum kropków, albo poprosi o to kogoś z dogo :roll:

Posted

biegal gdzies w zabrzu ale nie pamietam dokladnych ulic..spytam sandry i porobie fotki jutro i dam na kropki:roll:
co do fot wkleje jutro bo dzisiaj jestem u kuby bo jego Bakus mial zabieg i ciezko z nim sobie samemu poradzic...czy ktos moglby mi podeslac linka z watkiem o dalmatynczykach bo jakos nie potrafie znalezc...

Posted

[quote name='Sabina02']Mysiu, ja sie probuje uporac z tymi fotkami co robilam... i jakos nie moge :shake:. To byl nie moj aparat i teraz e-mailem mi przeslali z Polski te fotki w jakims pliku, ktorego nie moge otworzyc. Kilku pieskom obiecalam zrobic ogloszenia, pamietasz ktorym?[/quote]

Sabinko - wyślij na mój mail, czasem mi się udaje otworzyć coś nietypowego.