Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ostatnio namieszałam...wymienie wszystkie psiaki,które mają non stop odnawiane allegro i ogłoszenia na alegratce kupie psa i kupsprzedaj.To nie będzie sie zmieniało,no chyba że któryś znajdzie dom.prosze wtedy o powiadomienie na PW albo gg.

Wareczka
Darwinek
Tebo
Demonek
Fredi
Brutusek
Ruffii
Kiara
Spajderek
Kamel
Ibisek
Majk
Maciuś
leonek
Kier
Rea
Misu
cewes

Refo,Zebo,Minus,Dżeki - tocztery pierwsze z 1.strony...w ciagu najbliższych dni zrobie allegro i reszte,tylko potrzebny mi wiek i jakiego domu sie szuka

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_'][B]Czyli na Allegro Jusstyna85 ogłasza nam te psiaki :loveu:[/B]
[B]Wareczka[/B]
[B]Darwinek[/B]
[B]Tebo[/B]
[B]Demonek[/B]
[B]Fredi[/B]
[B]Brutusek[/B]
[B]Ruffii[/B]
[B]Kiara[/B]
[B]Spajderek[/B]
[B]Kamel[/B]
[B]Ibisek[/B]
[B]Majk[/B]
[B]Maciuś[/B]
[B]leonek[/B]
[B]Kier[/B]
[B]Rea[/B]
[B]Misu[/B]
cewes

Justynko przy wszystkich psiak wklejam link z ogłoszenia na cafeanimal tam jest z jakiego mniejwięcej rocznika są ;) Na adopcje.org też wiek rośnie w ogłoszeniach wraz z mijającym czasem, ale niestety jakoś tego linku wkleić się nie da :-( W każdym bądź razie lecimy ;)

Refo ma około 6 lat, jest malutki, nadaje się do mieszkania - zarówno do młodych jak i starszych osób. Właśnie rozpoczął szkolnie, bedzie z nim ćwiczyć Asia_Klero ;)

Zebo to już starszy psiak :-( może mieć koło 9 lat, ale jest bardzo, bardzo zywotny jak na swój wiek ;) Idalny dla niego był by dom zogrodem, mógł by tez mieszkac na dworze w ocieplanej budzie, pewnie by przypilnował posesji.

Minus ma około 3-4 lat. Może trafic do mieszkaniu czy domku z ogrodem, ale potrzebny mu właściciele, który zapewni mu dużo ruchu, najlepiej, zeby w rodzince były młode osoby, ale nie koniecznie małe dzieci ;)

To chyba tyle.

Dżekuś jest na allegro ;) ma teraz jakieś 7 latek. Psiak był w mjieszkaniu, więc takiego domku mu szukamy, nadaje się idelanie dla starszych ludzi.[/quote]

czyli Dżekuś ma allegro?nie wystawiać?

Posted

[B]Czyli na Allegro Jusstyna85 ogłasza nam te psiaki :loveu:[/B]
[B]Wareczka[/B]
[B]Darwinek[/B]
[B]Tebo[/B]
[B]Demonek[/B]
[B]Fredi[/B]
[B]Brutusek[/B]
[B]Ruffii[/B]
[B]Kiara[/B]
[B]Spajderek[/B]
[B]Kamel[/B]
[B]Ibisek[/B]
[B]Majk[/B]
[B]Maciuś[/B]
[B]leonek[/B]
[B]Kier[/B]
[B]Rea[/B]
[B]Misu[/B]
cewes

[quote name='jusstyna85']Refo,Zebo,Minus,Dżeki - tocztery pierwsze z 1.strony...w ciagu najbliższych dni zrobie allegro i reszte,tylko potrzebny mi wiek i jakiego domu sie szuka[/quote]

Justynko przy wszystkich psiak wklejam link z ogłoszenia na cafeanimal tam jest z jakiego mniejwięcej rocznika są ;) Na adopcje.org też wiek rośnie w ogłoszeniach wraz z mijającym czasem, ale niestety jakoś tego linku wkleić się nie da :-( W każdym bądź razie lecimy ;)

Refo ma około 6 lat, jest malutki, nadaje się do mieszkania - zarówno do młodych jak i starszych osób. Właśnie rozpoczął szkolnie, bedzie z nim ćwiczyć Asia_Klero ;)

Zebo to już starszy psiak :-( może mieć koło 9 lat, ale jest bardzo, bardzo zywotny jak na swój wiek ;) Idalny dla niego był by dom zogrodem, mógł by tez mieszkac na dworze w ocieplanej budzie, pewnie by przypilnował posesji.

Minus ma około 3-4 lat. Może trafic do mieszkaniu czy domku z ogrodem, ale potrzebny mu właściciele, który zapewni mu dużo ruchu, najlepiej, zeby w rodzince były młode osoby, ale nie koniecznie małe dzieci ;)

To chyba tyle.

Dżekuś jest na allegro ;) ma teraz jakieś 7 latek. Psiak był w mjieszkaniu, więc takiego domku mu szukamy, nadaje się idelanie dla starszych ludzi.

Posted

A u mnie Allegro i Alegratke maja te psiaki: :lol:

Liderek
[COLOR=black]Bartuś[/COLOR]
Paura
[COLOR=black]Mongołek[/COLOR]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Salwuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Dest[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Redi[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Sabcia[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Mat[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Gabi[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Dżekuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Mikuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Kajtek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]

Posted

[COLOR=black]kochane, może wrzuce coś takiego gdzieś na przód wątku?[/COLOR]

[B][U][COLOR=darkorchid]stale odnawiane ogłoszenia[/COLOR][/U][/B]

[B]Allegro, alegratka, kupiepsa.pl, kupsprzedaj (Jusstyna85):[/B]
Wareczka
Darwinek
Tebo
Demonek
Fredi
Brutusek
Rufik
Kiara
Spajderek
Kamel
Ibisek
Majk
Maciuś
leonek
Kier
Rea
Misu
Cewes

[B]Allegro i alegratka (Sabina02) [/B]
Liderek
[COLOR=black]Bartuś[/COLOR]
Paura
[COLOR=black]Mongołek[/COLOR]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Salwuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Dest[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Redi[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Sabcia[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Mat[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Gabi[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Dżekuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Mikuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Kajtek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]

[B]Allegro (Bjuta)[/B]
Lero
Rufus
Bzik

Posted

Mysiu zapomniałaś dodać,ze ogłaszane przeze mnie psy na allegro mają też alegratke, kupiepsa.pl,kupsprzedaj.

Oprócz tego te psiaki mają świstaka:
Bałi

nie znam imienia tego psa [url=http://www.swistak.pl/aukcje/3988576,Spojrz-na-zdj-SMUTNEGO-PSA-widzisz-ten-LEK-.html]Spójrz na zdj SMUTNEGO PSA-widzisz ten LĘK? (3988576) - Świstak darmowe aukcje[/url]

Zebo
rea
kiara
kier

Posted

Już uzupełniam :razz:
a powiedz mi te ogłoszenia na kupiepsa i kupsprzedaj to się odnawia czy poprostu raz wystawia? Bo na alegratce i świstaku odnawia się chyba?

Posted

[quote name='Mysia_']Już uzupełniam :razz:
a powiedz mi te ogłoszenia na kupiepsa i kupsprzedaj to się odnawia czy poprostu raz wystawia? Bo na alegratce i świstaku odnawia się chyba?[/quote]

Będe non stop odnawiane przeze mnie

Posted

Lero ma 1500 wejść na Allegro, kończy mu się za 3 godziny, odnowię oczywiście, tylko dlaczego to się nie przekłada na telefony...
Rufusowi allegro skończy się jutro.
Wiecie, co - uderza mnie, że Rufus z opisem "RUFUS w najlepszym momencie życia", ma tylko 369 wejść,
a Lero z opisem "LERO cudny, oddany, bezzębny, obdarzy miłością" ma aż 1500 odsłon.
To znaczy, że ludzie łażą po allegro, żeby się powzruszać, a nie żeby wyszukać sobie psa :angryy:

Posted

no cóż na to wygląda.... :-( ja nie miałam jeszcze ani jednego telefonu....

Pamiętajcie o wątku Dinusia, który podałam pare postów w górę, to cudowny psiak, zasługuje przecież na domek :-(

Posted

A mozesz mi coś wiecej powiedziec o tej kobiecie? Jakie ma warunki, itp.
A o jego charakterze napiszę jutro, bo musze już isć.

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/319/c8444b710026b083.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/54/c09caa136282a7a3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/54/2c13b77f220c1e2c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ruszyła III edycja "Daj Szansę" :multi:
Zapraszamy na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/daj-szanse-akcja-w-zabrzanskim-schronisku-rusza-iii-edycja-od-str-32-a-98361/index32.html[/URL] ;)

Posted

[quote name='halbina']szukam fajnego, zrównoważonego psa, a jeszcze lepiej suczki (do 3 lat) w typie labradora lub boksera... dla pani z Gliwic...[/quote]

Ja oglaszam pieknego bulowatego psiaka. Przebywa on w schronisku kolo Piły, ale moze znalazlby transport jakby sie spodobal Pani. W tamtejszym schronisku ostatnio zaszly jakies zmiany (na gorsze) i spacerki sie bidakowi skonczyly. Nie ma tez juz kontroli nad tym kto psa wezmie ze schroniska. Byle łachudra to moze zrobic. Tamtejsze cioteczki boja sie o psiaka... :-(

Prosze zajrzyj, psiak jest cudny! :loveu:

[U][COLOR=#800080][URL="http://www.allegro.pl/item537373052_piekny_bullowaty_psiak_czeka_na_swego_czlowieka.html"]PIĘKNY, BULLOWATY PSIAK CZEKA NA SWEGO CZŁOWIEKA (537373052) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/COLOR][/U]