jusstyna85 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ostatnio namieszałam...wymienie wszystkie psiaki,które mają non stop odnawiane allegro i ogłoszenia na alegratce kupie psa i kupsprzedaj.To nie będzie sie zmieniało,no chyba że któryś znajdzie dom.prosze wtedy o powiadomienie na PW albo gg. Wareczka Darwinek Tebo Demonek Fredi Brutusek Ruffii Kiara Spajderek Kamel Ibisek Majk Maciuś leonek Kier Rea Misu cewes Refo,Zebo,Minus,Dżeki - tocztery pierwsze z 1.strony...w ciagu najbliższych dni zrobie allegro i reszte,tylko potrzebny mi wiek i jakiego domu sie szuka Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Justynko, jutro Ci napisze OK.? bo dzisiaj już padam na ryjek :oops: Quote
jusstyna85 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Mysia_'][B]Czyli na Allegro Jusstyna85 ogłasza nam te psiaki :loveu:[/B] [B]Wareczka[/B] [B]Darwinek[/B] [B]Tebo[/B] [B]Demonek[/B] [B]Fredi[/B] [B]Brutusek[/B] [B]Ruffii[/B] [B]Kiara[/B] [B]Spajderek[/B] [B]Kamel[/B] [B]Ibisek[/B] [B]Majk[/B] [B]Maciuś[/B] [B]leonek[/B] [B]Kier[/B] [B]Rea[/B] [B]Misu[/B] cewes Justynko przy wszystkich psiak wklejam link z ogłoszenia na cafeanimal tam jest z jakiego mniejwięcej rocznika są ;) Na adopcje.org też wiek rośnie w ogłoszeniach wraz z mijającym czasem, ale niestety jakoś tego linku wkleić się nie da :-( W każdym bądź razie lecimy ;) Refo ma około 6 lat, jest malutki, nadaje się do mieszkania - zarówno do młodych jak i starszych osób. Właśnie rozpoczął szkolnie, bedzie z nim ćwiczyć Asia_Klero ;) Zebo to już starszy psiak :-( może mieć koło 9 lat, ale jest bardzo, bardzo zywotny jak na swój wiek ;) Idalny dla niego był by dom zogrodem, mógł by tez mieszkac na dworze w ocieplanej budzie, pewnie by przypilnował posesji. Minus ma około 3-4 lat. Może trafic do mieszkaniu czy domku z ogrodem, ale potrzebny mu właściciele, który zapewni mu dużo ruchu, najlepiej, zeby w rodzince były młode osoby, ale nie koniecznie małe dzieci ;) To chyba tyle. Dżekuś jest na allegro ;) ma teraz jakieś 7 latek. Psiak był w mjieszkaniu, więc takiego domku mu szukamy, nadaje się idelanie dla starszych ludzi.[/quote] czyli Dżekuś ma allegro?nie wystawiać? Quote
halbina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [IMG]http://images31.fotosik.pl/444/472803d3d9871d21med.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [B]Czyli na Allegro Jusstyna85 ogłasza nam te psiaki :loveu:[/B] [B]Wareczka[/B] [B]Darwinek[/B] [B]Tebo[/B] [B]Demonek[/B] [B]Fredi[/B] [B]Brutusek[/B] [B]Ruffii[/B] [B]Kiara[/B] [B]Spajderek[/B] [B]Kamel[/B] [B]Ibisek[/B] [B]Majk[/B] [B]Maciuś[/B] [B]leonek[/B] [B]Kier[/B] [B]Rea[/B] [B]Misu[/B] cewes [quote name='jusstyna85']Refo,Zebo,Minus,Dżeki - tocztery pierwsze z 1.strony...w ciagu najbliższych dni zrobie allegro i reszte,tylko potrzebny mi wiek i jakiego domu sie szuka[/quote] Justynko przy wszystkich psiak wklejam link z ogłoszenia na cafeanimal tam jest z jakiego mniejwięcej rocznika są ;) Na adopcje.org też wiek rośnie w ogłoszeniach wraz z mijającym czasem, ale niestety jakoś tego linku wkleić się nie da :-( W każdym bądź razie lecimy ;) Refo ma około 6 lat, jest malutki, nadaje się do mieszkania - zarówno do młodych jak i starszych osób. Właśnie rozpoczął szkolnie, bedzie z nim ćwiczyć Asia_Klero ;) Zebo to już starszy psiak :-( może mieć koło 9 lat, ale jest bardzo, bardzo zywotny jak na swój wiek ;) Idalny dla niego był by dom zogrodem, mógł by tez mieszkac na dworze w ocieplanej budzie, pewnie by przypilnował posesji. Minus ma około 3-4 lat. Może trafic do mieszkaniu czy domku z ogrodem, ale potrzebny mu właściciele, który zapewni mu dużo ruchu, najlepiej, zeby w rodzince były młode osoby, ale nie koniecznie małe dzieci ;) To chyba tyle. Dżekuś jest na allegro ;) ma teraz jakieś 7 latek. Psiak był w mjieszkaniu, więc takiego domku mu szukamy, nadaje się idelanie dla starszych ludzi. Quote
Sabina02 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A u mnie Allegro i Alegratke maja te psiaki: :lol: Liderek [COLOR=black]Bartuś[/COLOR] Paura [COLOR=black]Mongołek[/COLOR] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Salwuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Dest[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Redi[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Sabcia[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Mat[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Gabi[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Dżekuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Mikuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Kajtek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='jusstyna85']czyli Dżekuś ma allegro?nie wystawiać?[/quote] tak, ma ;) post przeskoczył :mad: Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [COLOR=black]kochane, może wrzuce coś takiego gdzieś na przód wątku?[/COLOR] [B][U][COLOR=darkorchid]stale odnawiane ogłoszenia[/COLOR][/U][/B] [B]Allegro, alegratka, kupiepsa.pl, kupsprzedaj (Jusstyna85):[/B] Wareczka Darwinek Tebo Demonek Fredi Brutusek Rufik Kiara Spajderek Kamel Ibisek Majk Maciuś leonek Kier Rea Misu Cewes [B]Allegro i alegratka (Sabina02) [/B] Liderek [COLOR=black]Bartuś[/COLOR] Paura [COLOR=black]Mongołek[/COLOR] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Salwuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Dest[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Redi[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Sabcia[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Mat[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Gabi[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Dżekuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Mikuś[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Kajtek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [B]Allegro (Bjuta)[/B] Lero Rufus Bzik Quote
jusstyna85 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mysiu zapomniałaś dodać,ze ogłaszane przeze mnie psy na allegro mają też alegratke, kupiepsa.pl,kupsprzedaj. Oprócz tego te psiaki mają świstaka: Bałi nie znam imienia tego psa [url=http://www.swistak.pl/aukcje/3988576,Spojrz-na-zdj-SMUTNEGO-PSA-widzisz-ten-LEK-.html]Spójrz na zdj SMUTNEGO PSA-widzisz ten LĘK? (3988576) - Świstak darmowe aukcje[/url] Zebo rea kiara kier Quote
Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Już uzupełniam :razz: a powiedz mi te ogłoszenia na kupiepsa i kupsprzedaj to się odnawia czy poprostu raz wystawia? Bo na alegratce i świstaku odnawia się chyba? Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Zapraszam do wątku Dinulka :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/dinus-zabrany-jako-maluszek-wrocil-z-trauma-juz-2-lata-czeka-zabrze-130300/[/URL] Quote
jusstyna85 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Mysia_']Już uzupełniam :razz: a powiedz mi te ogłoszenia na kupiepsa i kupsprzedaj to się odnawia czy poprostu raz wystawia? Bo na alegratce i świstaku odnawia się chyba?[/quote] Będe non stop odnawiane przeze mnie Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jusstyna85']Będe non stop odnawiane przeze mnie[/quote] OK. super ;) Quote
Bjuta Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Lero ma 1500 wejść na Allegro, kończy mu się za 3 godziny, odnowię oczywiście, tylko dlaczego to się nie przekłada na telefony... Rufusowi allegro skończy się jutro. Wiecie, co - uderza mnie, że Rufus z opisem "RUFUS w najlepszym momencie życia", ma tylko 369 wejść, a Lero z opisem "LERO cudny, oddany, bezzębny, obdarzy miłością" ma aż 1500 odsłon. To znaczy, że ludzie łażą po allegro, żeby się powzruszać, a nie żeby wyszukać sobie psa :angryy: Quote
Mysia_ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 no cóż na to wygląda.... :-( ja nie miałam jeszcze ani jednego telefonu.... Pamiętajcie o wątku Dinusia, który podałam pare postów w górę, to cudowny psiak, zasługuje przecież na domek :-( Quote
halbina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 szukam fajnego, zrównoważonego psa, a jeszcze lepiej suczki (do 3 lat) w typie labradora lub boksera... dla pani z Gliwic... Quote
Mysia_ Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 raczej nic w typie tych ras nie mamy :roll: Quote
Asta17 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 My mamy 3/4 letniego psa labradora. Za tydzień chyba kończy mu się kwarantanna.;) Quote
halbina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Asta17']My mamy 3/4 letniego psa labradora. Za tydzień chyba kończy mu się kwarantanna.;)[/quote] a fotki gdzieś są? Quote
Asta17 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A mozesz mi coś wiecej powiedziec o tej kobiecie? Jakie ma warunki, itp. A o jego charakterze napiszę jutro, bo musze już isć. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/319/c8444b710026b083.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/54/c09caa136282a7a3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/54/2c13b77f220c1e2c.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 piękny psiaczek ;) ale rozmowę proszę na wątek Rudy Śl. przenieść, żeby się potem mnie ktoś czasem o labka nie pytał :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Ruszyła III edycja "Daj Szansę" :multi: Zapraszamy na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/daj-szanse-akcja-w-zabrzanskim-schronisku-rusza-iii-edycja-od-str-32-a-98361/index32.html[/URL] ;) Quote
Sabina02 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='halbina']szukam fajnego, zrównoważonego psa, a jeszcze lepiej suczki (do 3 lat) w typie labradora lub boksera... dla pani z Gliwic...[/quote] Ja oglaszam pieknego bulowatego psiaka. Przebywa on w schronisku kolo Piły, ale moze znalazlby transport jakby sie spodobal Pani. W tamtejszym schronisku ostatnio zaszly jakies zmiany (na gorsze) i spacerki sie bidakowi skonczyly. Nie ma tez juz kontroli nad tym kto psa wezmie ze schroniska. Byle łachudra to moze zrobic. Tamtejsze cioteczki boja sie o psiaka... :-( Prosze zajrzyj, psiak jest cudny! :loveu: [U][COLOR=#800080][URL="http://www.allegro.pl/item537373052_piekny_bullowaty_psiak_czeka_na_swego_czlowieka.html"]PIĘKNY, BULLOWATY PSIAK CZEKA NA SWEGO CZŁOWIEKA (537373052) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/COLOR][/U] Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-szczeniaki-w-typie-amstaffa-w-schronisku-pomoz-130602/#post11708260[/url] Quote
Recommended Posts