jusstyna85 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Jutro jedzie do W-wy ,do Pani która pomaga psiakom finansowo i ma już 2 psiaki ze schronu ode mnie. To ryzyko,ale w jego przypadku trzeba je podjąć, oby tylko psy go zaakceptowały,bo nie wiem co będzie.jest już po kastracji, Quote
jusstyna85 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Tak, już w domku szczęściarz.Jeszcze wczoraj przy okazji psiak sie w schronisku na niego rzucił...Biedny jest... Edit: jest sunia jamnika ok 6 letnia w depresji Quote
danka1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 jusstyna85 napisał(a):Tak, już w domku szczęściarz.Jeszcze wczoraj przy okazji psiak sie w schronisku na niego rzucił...Biedny jest... Edit: jest sunia jamnika ok 6 letnia w depresji To wklecie ja na wątek jamników Quote
jusstyna85 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 danka1234 napisał(a):To wklecie ja na wątek jamników wklejałam razem z tym Quote
jusstyna85 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ikarek miał najwspanielszy dom na świecie. Przedwczoraj zasnął i już sie nie obudził.Do końca pozostał energiczny,niestety od 2. dnia pobytu w domu był leczony na serduszko. Quote
Isadora7 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 O, Panie, spraw, abym nie tyle szukał pociechy, co pocieszał; Nie tyle szukał zrozumienia, co rozumiał; nie tyle szukał miłości, co kochał. Ponieważ dając siebie, otrzymujemy; zapominając o sobie, odnajdujemy siebie; a przebaczając, zyskujemy przebaczenie. św. Franciszek z Asyżu Quote
Recommended Posts