blacky. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Daisy[/FONT] Pochwalę się Wam że od 19 września 2008 roku jestem szczęśliwą właścicielką pięknej suni, adoptowanej z przytuliska. Początkowy problem - imię :) Miała być Dżuli, wyszła Daisy (Dejzi). Mała w dniu wyadoptowania miała około 2,5 roku. Oto zdjęcia jak wyglądała w przytulisku: Kochana sunia od tamtego czasu przytyła prawie 5 kg i waży 9 z hakiem ;) Daisy szybko zadomowiła się w domu jak i również na mojej kanapie :diabloti: Stała się kochanym puszkiem okruszkiem :loveu: Quote
blacky. Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Została troszkę przeze mnie rozpieszczona ;) W lato postanowiłam jej nie męczyć i została ścięta według wzorca rasy West :cool3: Niunia uwielbia spacerki, to jest dla niej najlepsze co może być, o wracaniu z nich nie ma mowy :evil_lol: Quote
blacky. Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 I chciałam przekazać Wam ciekawostkę na koniec, że mój psiak nawet zabawek nie umie gryźć, tylko je szczypie ;) jeszcze zarośnięta :lol: Quote
furciaczek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 To mi sie baaardzo podoba:) http://i25.tinypic.com/5dwll2.jpg Slicznota!! Quote
blacky. Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Prawdopodobnie Daisy by podziękowała ;) A więc robię to w jej imieniu :lol: Poróbcie swoim psiakom też takie galeryjki ;) Quote
Recommended Posts