Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lula2010']Oskar jak zawsze modelowo na zdjeciach :loveu:[/QUOTE]

dzięki:)

A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu:

Posted

witamy się:)

Wczoraj w nocy błyskało,po wiało a także po lało,ale dzisiaj zaś mamy upał,Oscar dzisiaj pod czas spacerku na samca Labradora po piskiwał,właściciel tamtego był mocno zdziwiony,że Synek nie chciał go atakować:evil_lol::multi:,ale wiadomo,lepiej dmuchać na zimne,Chłopaki rozeszli się każdy w inną stronę.A co do BF,tą są dla Nas najlepsze z małych psiaków,mają wszystko to co molosy,tylko zapakowane w wersji mini.Moja koleżanka Marzena ma suczkę FB Herę,właśnie dzięki niej zakochałyśmy się z siostrą w tej rasie,jest Ona nie ziemska,nie wykluczam,że być może za dwa lata właśnie ta rasa trafi do Naszej rodzinki,ale wiadomo trzeba wszystko dokładnie przemyśleć rozważyć.Dzisiaj Oscar dostał zupkę pomidorową z mięsem z królika,micha wylizana do czysta,a mamcia piecze mi zwykłe ciasto drożdżówkę:cool3:

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzięki:)

A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu:[/QUOTE]
:hmmmm:......zgadza sie ,to cudowna rasa :loveu:.....ale chyba najbardziej schorowana :shake:....od srody (zeszlej)na obie bulwy poszlo 300zl ,bez lekow :-( (a to jeszcze nie koniec):angryy:.....i jak mowia znawcy rasy :do 5-go roku zycia buldog cieszy oko wlasciciela a potem portfel weta....:diabloti:

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzięki:)

A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu:[/QUOTE]
potwierdzam ! to cudowne psy ;)

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)

Wczoraj w nocy błyskało,po wiało a także po lało,ale dzisiaj zaś mamy upał,Oscar dzisiaj pod czas spacerku na samca Labradora po piskiwał,właściciel tamtego był mocno zdziwiony,że Synek nie chciał go atakować:evil_lol::multi:,ale wiadomo,lepiej dmuchać na zimne,Chłopaki rozeszli się każdy w inną stronę.A co do BF,tą są dla Nas najlepsze z małych psiaków,mają wszystko to co molosy,tylko zapakowane w wersji mini.Moja koleżanka Marzena ma suczkę FB Herę,właśnie dzięki niej zakochałyśmy się z siostrą w tej rasie,jest Ona nie ziemska,nie wykluczam,że być może za dwa lata właśnie ta rasa trafi do Naszej rodzinki,ale wiadomo trzeba wszystko dokładnie przemyśleć rozważyć.Dzisiaj Oscar dostał zupkę pomidorową z mięsem z królika,micha wylizana do czysta,a mamcia piecze mi zwykłe ciasto drożdżówkę:cool3:[/QUOTE]
Kurcze Oscarek je lepiej niż mój mąż he he
Pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='lula2010']:hmmmm:......zgadza sie ,to cudowna rasa :loveu:.....ale chyba najbardziej schorowana :shake:....od srody (zeszlej)na obie bulwy poszlo 300zl ,bez lekow :-( (a to jeszcze nie koniec):angryy:.....i jak mowia znawcy rasy :do 5-go roku zycia buldog cieszy oko wlasciciela a potem portfel weta....:diabloti:[/QUOTE]
A może orientujesz się jak jest ze zdrowiem psiaków z zagranicy,mi chodzi o psy z Rosji albo byłych krajów bałkańskich?

[quote name='monia&nero']potwierdzam ! to cudowne psy ;)

Kurcze Oscarek je lepiej niż mój mąż he he
Pozdrawiamy :)[/QUOTE]
A no,staramy się aby Syno miał cesarskie życie:eviltong:
[quote name='natija']no Oscar ma szczescie,ze na taka dobrze gotujaca rodzinke trafil:)[/QUOTE]
dzięki:)

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE]
dziękujemy i wzajemnie:) :)

[quote name='phase']Dzień doberek. :)[/QUOTE]

doberek:)

Najcudowniejszy uśmiech świata:) :)

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20130802_194134_zps389735bb.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20130802_194134_zps389735bb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='phase']To prawda usmiech ma cuuuuuudny. :)[/QUOTE]

jak tak patrze żadne rasy nie uśmiechają się tak jak bullowate,raz zobaczysz ich uśmiech i nigdy o nim nie zapomnisz,zostanie w Twojej pamięci na zawsze:loveu:

Guest wolfheart
Posted

ojeju..tylko wycałować ten słodki pychol:p

Posted

[quote name='marta.k9080']ojeju..tylko wycałować ten słodki pychol:p[/QUOTE]
oj,tak,On chętny,uwielbia rozdawać buzi na lewo i prawo,tak od małego ma,nie raz z tym jest bardzo męczący,jak zacznie nie wie kiedy skończyć:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']oj,tak,On chętny,uwielbia rozdawać buzi na lewo i prawo,tak od małego ma,nie raz z tym jest bardzo męczący,jak zacznie nie wie kiedy skończyć:evil_lol:[/QUOTE]

to urocze:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']tak?to jak będziesz kiedyś w okolicy Rybca,wpadnij i sama się przekonasz:diabloti:,szybciutko zdanie zmienisz[/QUOTE]

wystarczy mi ślina ,którą maże mnie Luna:evil_lol: