Oscar Patric Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='lula2010']Oskar jak zawsze modelowo na zdjeciach :loveu:[/QUOTE] dzięki:) A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu: Quote
bety Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Hejka po długiej przerwie. :) Głaski dla Oscarka :) Pzdr Quote
phase Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Heeej. :) oj tak BF sa nieziemskie. :loveu: nie da rady ich nie kochac juz za sam wyglad. Quote
Oscar Patric Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 witamy się:) Wczoraj w nocy błyskało,po wiało a także po lało,ale dzisiaj zaś mamy upał,Oscar dzisiaj pod czas spacerku na samca Labradora po piskiwał,właściciel tamtego był mocno zdziwiony,że Synek nie chciał go atakować:evil_lol::multi:,ale wiadomo,lepiej dmuchać na zimne,Chłopaki rozeszli się każdy w inną stronę.A co do BF,tą są dla Nas najlepsze z małych psiaków,mają wszystko to co molosy,tylko zapakowane w wersji mini.Moja koleżanka Marzena ma suczkę FB Herę,właśnie dzięki niej zakochałyśmy się z siostrą w tej rasie,jest Ona nie ziemska,nie wykluczam,że być może za dwa lata właśnie ta rasa trafi do Naszej rodzinki,ale wiadomo trzeba wszystko dokładnie przemyśleć rozważyć.Dzisiaj Oscar dostał zupkę pomidorową z mięsem z królika,micha wylizana do czysta,a mamcia piecze mi zwykłe ciasto drożdżówkę:cool3: Quote
lula2010 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzięki:) A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu:[/QUOTE] :hmmmm:......zgadza sie ,to cudowna rasa :loveu:.....ale chyba najbardziej schorowana :shake:....od srody (zeszlej)na obie bulwy poszlo 300zl ,bez lekow :-( (a to jeszcze nie koniec):angryy:.....i jak mowia znawcy rasy :do 5-go roku zycia buldog cieszy oko wlasciciela a potem portfel weta....:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']Hejka Oscarki :loveu:[/QUOTE] hej Kochana:) Quote
monia&nero Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzięki:) A My z siostrą zachorowałyśmy bardzo,ale to bardzo mocno na Buldożka francuskiego,obie się okropnie na niego nakręcamy:loveu:[/QUOTE] potwierdzam ! to cudowne psy ;) [quote name='unikatowydiament']witamy się:) Wczoraj w nocy błyskało,po wiało a także po lało,ale dzisiaj zaś mamy upał,Oscar dzisiaj pod czas spacerku na samca Labradora po piskiwał,właściciel tamtego był mocno zdziwiony,że Synek nie chciał go atakować:evil_lol::multi:,ale wiadomo,lepiej dmuchać na zimne,Chłopaki rozeszli się każdy w inną stronę.A co do BF,tą są dla Nas najlepsze z małych psiaków,mają wszystko to co molosy,tylko zapakowane w wersji mini.Moja koleżanka Marzena ma suczkę FB Herę,właśnie dzięki niej zakochałyśmy się z siostrą w tej rasie,jest Ona nie ziemska,nie wykluczam,że być może za dwa lata właśnie ta rasa trafi do Naszej rodzinki,ale wiadomo trzeba wszystko dokładnie przemyśleć rozważyć.Dzisiaj Oscar dostał zupkę pomidorową z mięsem z królika,micha wylizana do czysta,a mamcia piecze mi zwykłe ciasto drożdżówkę:cool3:[/QUOTE] Kurcze Oscarek je lepiej niż mój mąż he he Pozdrawiamy :) Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 no Oscar ma szczescie,ze na taka dobrze gotujaca rodzinke trafil:) Quote
Oscar Patric Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='lula2010']:hmmmm:......zgadza sie ,to cudowna rasa :loveu:.....ale chyba najbardziej schorowana :shake:....od srody (zeszlej)na obie bulwy poszlo 300zl ,bez lekow :-( (a to jeszcze nie koniec):angryy:.....i jak mowia znawcy rasy :do 5-go roku zycia buldog cieszy oko wlasciciela a potem portfel weta....:diabloti:[/QUOTE] A może orientujesz się jak jest ze zdrowiem psiaków z zagranicy,mi chodzi o psy z Rosji albo byłych krajów bałkańskich? [quote name='monia&nero']potwierdzam ! to cudowne psy ;) Kurcze Oscarek je lepiej niż mój mąż he he Pozdrawiamy :)[/QUOTE] A no,staramy się aby Syno miał cesarskie życie:eviltong: [quote name='natija']no Oscar ma szczescie,ze na taka dobrze gotujaca rodzinke trafil:)[/QUOTE] dzięki:) [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] dziękujemy i wzajemnie:) :) [quote name='phase']Dzień doberek. :)[/QUOTE] doberek:) Najcudowniejszy uśmiech świata:) :) [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20130802_194134_zps389735bb.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20130802_194134_zps389735bb.jpg[/IMG][/URL] Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='phase']To prawda usmiech ma cuuuuuudny. :)[/QUOTE] jak tak patrze żadne rasy nie uśmiechają się tak jak bullowate,raz zobaczysz ich uśmiech i nigdy o nim nie zapomnisz,zostanie w Twojej pamięci na zawsze:loveu: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Sonka95']Witamy się po powrocie :)[/QUOTE] hejka Dziewczyny:) :) Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ojeju..tylko wycałować ten słodki pychol:p Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ojeju..tylko wycałować ten słodki pychol:p[/QUOTE] oj,tak,On chętny,uwielbia rozdawać buzi na lewo i prawo,tak od małego ma,nie raz z tym jest bardzo męczący,jak zacznie nie wie kiedy skończyć:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj,tak,On chętny,uwielbia rozdawać buzi na lewo i prawo,tak od małego ma,nie raz z tym jest bardzo męczący,jak zacznie nie wie kiedy skończyć:evil_lol:[/QUOTE] to urocze:p Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to urocze:p[/QUOTE] tak?to jak będziesz kiedyś w okolicy Rybca,wpadnij i sama się przekonasz:diabloti:,szybciutko zdanie zmienisz Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']tak?to jak będziesz kiedyś w okolicy Rybca,wpadnij i sama się przekonasz:diabloti:,szybciutko zdanie zmienisz[/QUOTE] wystarczy mi ślina ,którą maże mnie Luna:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']wystarczy mi ślina ,którą maże mnie Luna:evil_lol:[/QUOTE] a no wiadomo Quote
Recommended Posts