Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']je se walne jeszcze jedna,mam takie emocje ,ze masakra,zero odwiedzania u nas kolezanek moich corek,bo nastepnego razu nie przezyje:shake::angryy:[/QUOTE]

nie wiem czy lubisz,może napij się podwójną esspreso,nawet dobrze działa

Posted

[quote name='natija']mi nawet kawa cos nie pomogla:roll:
cos po mnie lazi,ale nie wiem na co mam ochote:roll:[/QUOTE]

Mi kawa nie pomaga na spanie :eviltong:
Może jesteś w ciąży :cool3:

[quote name='natija']dlaczego wiecznie mi literki zzera:angryy:co ja pisac nie umiem czy jak:roll:[/QUOTE]

Wychodzi na to, że jesteś analfabetą :diabloti:

Posted

[quote name='natija']ciaza odpada,chyba bym mojego TZta zabila:diabloti:
no mozliwe ze analfabeta ze mnie;)fajnie malo nas w koncu:eviltong:[/QUOTE]

Miałabyś trzecią córeczkę :loveu: A co TZ sam brał w tym udział :diabloti:

Posted

dzień dobry Kochane:)
Ja już się śmiałam że muszę do zerówki nauczyć się pisać i czytać na nowo:diabloti:,dzisiaj byłam u 3 lekarzy,zajeło mi 5h:evil_lol:,ale załatwiłam wszystko co trzeba.Synek już w domciu:multi:,stęskinłam się okropnie.Nie wiedziałam,że Ewelina dziewczyna brata boi się psów,a w szczególności tych"niebezpiecznych",a w Księciuniu zakochała się bezpamięci:razz:,przez cały okres brat mówił,że Ona Synka karmiła i prowadziła na smyczy.Obiecała teraz częściej z bratem i Synkiem na spacerki chodzić.O fotki się za niedługo postaram.

Posted

[quote name='Sonka95']Oskarek coraz więcej osób do siebie przekonuje :cool3:[/QUOTE]
oj tak,On na ogół lubi ludzi,obecnie sam sobie wybiera z którymi się chce przywitać,a jak jest ktoś bardzo przyjazny i otwaryt,Synek chętnie go bliżej pozna

Posted

[quote name='leónowa']Yhy poznałam ja ostatnio jednego asta, który bardzo chcial się zapoznać, co zreztą już gdzieś pisałam, przygrzmocił mi kagańcem, uradowane cielątko:p[/QUOTE]
wiem co mówisz,boli nie miłosiernie

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=5]Z okazji Światowego Dnia Psa,Synuś wszystkiego najlepszego,samych radosnych i szczęśliwych dni oraz mnóstwo zdrówka

[/SIZE][/COLOR]:Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou::laola::laola::laola: