Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

:crazyeye: obdarłabym go ze skóry i urwała mu głowę za coś takiego

Posted

Mama mówiła Bratu,że to nie jest żaden żart,że mu uwierzę,ale mówić takiemu:angryy::mad: ,na szczęście w poniedziałek już wracają,tak za Syneczkiem się stęskniłam,wiem że z Bratem i jego Dziewczyną ma super,ale wiadomo...
U Nas zaś pada i jest zimno,siostra robi faworki na poprawienie humoru

Posted

Witamy się:)

U Nas nie pada,nawet słoneczko świeci,teraz wstaję o siódmej rano,koniec leniuchowania,3 godziny tłumaczyłam tekst,w poniedziałek jadę na badania wstępne,mam nadzieję że wszystko sobie załatwię,ale tęsknię nie miłosiernie za moją paskudą.

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy Aguś:)

nie lubię takich "ciężkich" dni,przy takiej pogodzie jestem za leniwa i za bardzo senna[/QUOTE]

Ja tez jestem senna , spałam do 10tej a oczy ledwo utrzymuje otwarte , nawet na spacer z psami nie poszła , a tu na nocke trza dzisiaj iść :roll:

Posted

[quote name='unikatowydiament']a myślałąm że tylko w Polsce słońce sie obraziło:evil_lol:[/QUOTE]
ta tylko u nas to jest juz obrazane od dluszego czasu,jak narazie to mielismy w tym roku tylko 3 dni upalu:(
a tak to zimno,wietrznie i deszczowo:shake: