Buszki Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Super,w dzisiejszych czasach dwie prace ustrzelić...,to jest coś :). Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Dzięki za gratulacje,będę głównie pracować w domu,tylko 2/3 razy będę musiała wpaść do biura, po umawiać klientów oraz porobić drobne prace biurowe,dochaczyłam sobie też sprzedaż kosmetyków.Mam sporo znajomych,łaski nie zrobią jak będą kupować u mnie:evil_lol::eviltong: .Synek od wczoraj dupsko relaksuje na wczasach,planuję sobie też naukę języka,powinno mi wyjść,chcę wziąść kurs korespondencyjny,będę mogła uczyć się w domu.Jestem mega zadowolona,że w końcu wszystko po myślnie się układa. Na dworze dzisiaj zimno,brrr,mamcia zaczęła sobie z życia kożystać,już nie przejmuje się,pogodziła się że jest po rozwodzie Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Sonka95']Super , że się wszystko układa :)[/QUOTE] oj,tak,uby tak dalej:razz: planów jeszcze mnustwo Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 No to gratulacje jeszcze raz :) Super,że wreszcie idzie po Twojej myśli :p Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='unikatowydiament']Dzięki za gratulacje,będę głównie pracować w domu,tylko 2/3 razy będę musiała wpaść do biura, po umawiać klientów oraz porobić drobne prace biurowe,dochaczyłam sobie też sprzedaż kosmetyków.Mam sporo znajomych,łaski nie zrobią jak będą kupować u mnie:evil_lol::eviltong: .Synek od wczoraj dupsko relaksuje na wczasach,planuję sobie też naukę języka,powinno mi wyjść,chcę wziąść kurs korespondencyjny,będę mogła uczyć się w domu.Jestem mega zadowolona,że w końcu wszystko po myślnie się układa. Na dworze dzisiaj zimno,brrr,mamcia zaczęła sobie z życia kożystać,już nie przejmuje się,pogodziła się że jest po rozwodzie[/QUOTE] kolejny powod,zeby TZ kopnac w du..pe,bez nich idzie sobie doskonale dac rade,patrzac na Twoj przyklad:multi: to po co mi moj TZ:roll: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='natija']kolejny powod,zeby TZ kopnac w du..pe,bez nich idzie sobie doskonale dac rade,patrzac na Twoj przyklad:multi: to po co mi moj TZ:roll:[/QUOTE] Bo ktoś musi śmieci wynosić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='natija']a tam ,psa naucze:evil_lol:[/QUOTE] To potrzebujesz trochę większego :D Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 male siateczki daja rade w pysku nosic:diabloti: a zreszta jak nie bede miec TZ to se kupie jeszcze jednego,wielkiego co bedzie mnie bronil:loveu: Quote
monia&nero Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Super, że Ci się wszystko ułożyło!!!!Chyba dałaś mi motywację aby przyłożyć się do zmiany pracy bo moja mnie wykańcza. A z jakiego języka tłumaczysz teksty? Quote
phase Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Naprawdę bardzo się cieszę, że wszystko się układa i idzie ku dobremu. :) Dzielna Twoja mama! :) Quote
Oscar Patric Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Witamy się w zimne popołudnie:) Tłumaczę z języka rosyjskiego,a mama od jakiegoś czasu zaczeła kwitnąć na nowo,częściej się uśmiecha i nawet żartuje,jest super(odpukać).A z szukaniem faceta,trochę sobie odpuściłam,jak tylko wszystko pójdzie w ruch,czasu nie będę miałabędzie ciężko podrapać się po dupsku:evil_lol: ,ale nie nażekam,sama tak chciałam. Quote
lula2010 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 witamy sie w zimne ,deszczowe popoludnie....z powodu pracy-gratulacje,reszta PRZYJDZIE sama :lol:,pozdrawiam Quote
Oscar Patric Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 U Nas też zimno i pada,niby w przyszłym tygodniu upały mają wrócić,dziękuję:), wiem nic na siłę,wszystko po malutku.Najważniejsze że mam sporo siły i zapału do realizowania swoich planów,ale zastanawiam się czy nie będę ich trochę zmieniać,zobaczymy czas pokaże. Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 u Was to przynajmniej bylo cieplo,a u nas tylko dwa dni i koniec:( od poniedzialku ma byc u nas cieplej:multi:,zobaczymy jak dlugo:shake: Quote
Sonka95 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 U nas tez pogoda kiepska , ale coś pokazują , że niby weekend ma być ładny ;) Quote
phase Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Niech ciepełko wraca w weekend, albo najlepiej już jutro. :grins: Quote
Oscar Patric Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Myślałąm że dzisiaj na zawał zejdę,brat zrobi ł mi głupi kawał:angryy: ,ma szczęście że jest na Słowacji,miałam go ochotę zabić dosłownie,dzisiaj miałam pełno spraw do załatwienia,ale wiadomo jak to Nasz kochany kraj,nic mi nie wyszło:diabloti:,w pewnym momencie brat dzwoni i mówi"Oscar nie żyje,auto go przejechało".Telefon odłączyłam,szok a potem wiem,że siedziałam na ławce,tak płakałam,nie miałąm siły przestać,nie wiem ile czasu upłyneło,bałąm się wrócić do domu,szłam na piechotę.Jak w końcu już dotarłam,mama spytała co się stał,wiem że wybąknełam Oscar... i ryk,a mama się zaczeła śmiać,jak to zobaczyłam wściekłam się,nakrzyczałam na nią,nie pozwoliłam jej dojść do słowa.Dopiero za jakiś czas siostra przyszłą do mnie,powiedziała,że brat zrobił mi głupi kawał:angryy:.Mama mówiła żeby mi tego nie zrobił,wie że Ja nie kapnę się że do kłamstwo. Cały dzień do dupy... i miej tu brata:mad: Quote
Recommended Posts