Leokadia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='unikatowydiament'][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]informacje kopiowane z wydarzenia na fb* [/FONT] [FONT=Verdana]Mam na imię Glizda. Jestem jeszcze bardzo młodziutka, bo dopiero niedawno skończyłam rok.Ale jestem tu już od jakiegoś czasu. Czekam i czekam ale nikt o mnie nie pyta!! Dlaczego ??? Przecież nie jestem brzydka,prawda??? Bardzo, ale to bardzo lubię sport. Mogę biegać, skakać, latać, bawić się do upadłego. No już taka jestem zwariowana Ale jestem tez bardzo towarzyska i potrafię dogadać się z każdym psiakiem czy tez kotem. Mam jeszcze więcej zalet ale chciałabym je zachować dla mojego przyszłego opiekuna. Przecież nie mogę zdradzać wszystkiego od razu [/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuje kogoś kto tak jak ja lubi ruch!!!.Kogoś kto będzie ze mną pracował i się bawił.!!! Kogoś kto wychowa mnie na idealnego pitbulla !!!! Oczywiście wiem, że nie ma nic za darmo i ze swojej strony obiecuję, że dam wiele radości i miłości, ale takiej bezgranicznej miłości już do samego końca !!! [/FONT] [FONT=Verdana]Tomek jest już gotowy, więc ot teraz możecie do niego dzwonić. On mało śpi, więc dzwońcie o każdej porze dnia i nocy [/FONT][IMG]http://www.forum.amstaff.tox.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] [FONT=Verdana]Sunia oecnie przebywa w Poznaniu [/FONT] [FONT=Verdana]Tel. kontaktowy 886 506 632 [/FONT][/COLOR][URL="http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/suczka_zps5fc1683b.jpg.html"][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/suczka_zps5fc1683b.jpg[/IMG][/URL][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Idealny charakter, czyli pies dla mnie, pełen energii i chęci żeby cos robić ze swoim wlaścicielem. Czemu muszę mieszkać w tym przeklętym bloku? Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas w 99% bo ja jestem odważna ,a nad Luny odwagą jeszcze pracujemy...;)[/QUOTE] na pewno uda się wypracować,kciuki za Was trzymamy:kciuki: a zapomiałam napisać,wczoraj po 23.00 na gg taki jeden mnie zaczepia Marcin,od razu 100 pytań do...,Ja mu co chcesz się spotkać,On że tak,a dzisiaj stchórzył,miał się odezwać:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='leónowa']Idealny charakter, czyli pies dla mnie, pełen energii i chęci żeby cos robić ze swoim wlaścicielem. Czemu muszę mieszkać w tym przeklętym bloku?[/QUOTE] Ja też miałabym na nią chrapkę,ale miejsca brak:-( Quote
Leokadia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mam to samo, bardzo bym chciała, ale zdrowy rozsądek trzeba zachować, pięc ludziów i dwa psy w bloku to niestety za dużo jak na razie:shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='unikatowydiament']na pewno uda się wypracować,kciuki za Was trzymamy:kciuki: a zapomiałam napisać,wczoraj po 23.00 na gg taki jeden mnie zaczepia Marcin,od razu 100 pytań do...,Ja mu co chcesz się spotkać,On że tak,a dzisiaj stchórzył,miał się odezwać:evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję:p Jak dziecko eh..gdzie ci mężczyźni Ładna ta sunia,ale Glizda..powinna nosić jakieś równie ładne co ona, imię:lol: Quote
phase Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie swojego ludzia! Szkoda, tak wspaniałego charakterku! Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='leónowa']Mam to samo, bardzo bym chciała, ale zdrowy rozsądek trzeba zachować, pięc ludziów i dwa psy w bloku to niestety za dużo jak na razie:shake:[/QUOTE] u mnie też zdrowy rozsądek,jest górą,chociaż wiadomo serce by chciało [quote name='marta.k9080']Dziękuję:p Jak dziecko eh..gdzie ci mężczyźni Ładna ta sunia,ale Glizda..powinna nosić jakieś równie ładne co ona, imię:lol:[/QUOTE] a może już po prostu wolnych mężczyzn nie ma [quote name='phase']Mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie swojego ludzia! Szkoda, tak wspaniałego charakterku![/QUOTE] My też kciuki za nią trzymamy Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Sonka95']Śliczna ta sunia :loveu: podoba mi sie :)[/QUOTE] nawet nie wiesz jak bardzo mi,jest taka szczęśliwa i radosna:loveu: Quote
Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Cześć :) Glizda jest boska :loveu: Zakochałam się :) Trzymam za nią kciuki. Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Jaka cudna sunia! :loveu: Trzymam kciuki za dobry domek :) Tylko to imię ... :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='betty_labrador']Jaka cudna sunia! :loveu: Trzymam kciuki za dobry domek :) Tylko to imię ... :eviltong:[/QUOTE] imię ma paskudne [quote name='Ptysiak']Hej Oskarki :loveu:[/QUOTE] [quote name='faith35']Witamy się w godzinach porannych :loveu:[/QUOTE] [quote name='phase']Dzień doberek. :)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Witamy się :)[/QUOTE] Doberek:) Mam tylko jedną fotę Ksieciunia,bateria mi zaś padła:diabloti: [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/Zdj1190cie-0129_zpsaf81c2de.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0129_zpsaf81c2de.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ale za to na niej wiosenny kawaler :loveu: Imię Glizda mi się podoba, powinnam tak nazwać Milkę :siara: Quote
phase Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka'] Imię Glizda mi się podoba, powinnam tak nazwać Milkę :siara:[/QUOTE] Przynajmniej takie oryginalne. :) Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='phase']Przynajmniej takie oryginalne. :)[/QUOTE] Ano racja, a nie takie jak Morus :evil_lol: Ale chciałabym zobaczyć reakcję ludzi, gdybym wołała w parku "Glizda, chodź tu cholero" :diabloti: Quote
phase Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Ano racja, a nie takie jak Morus :evil_lol: Ale chciałabym zobaczyć reakcję ludzi, gdybym wołała w parku "Glizda, chodź tu cholero" :diabloti:[/QUOTE] Hahaha. :evil_lol: Ja chcę swoją pitkę nazwać Faza. :grins: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0129_zpsaf81c2de.jpg[/url] jedna ale jaka :loveu: Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Oscar się ucieszył że więcej fotek nie było:evil_lol:,bynajmiej szybciej mógł zająć się swoimi sprawami:diabloti: Faza fajne imię,Ja gdybym miała brać suczkę,będzie się nazywać Iwonka:cool3:,Glizda to nie ciekawe imię,a pewnie ono jest związane z zachowaniem suczki:evil_lol:.I od Nas miłego wieczorku,dobranoc:) Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy:p Quote
Recommended Posts