Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Hej:) Na dworze mamy w końcu wiosnę,słoneczko świeci ,ptaszki śpiewają,aż chce sie żyć:multi:,domek na glabnc wysprzatany,Oscar na długim spacerku już był.A Ja zaś se z Arkiem randkuje:eviltong: Wczoraj jak wracałaz z Synkiem ze spacerku,po 45 min,musiałam iść z Nim na przestanek aby odpoczoł,tak z 15 min,dopiero potem mógł wrócić do domu. Quote
Sonka95 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Wpadam się przywitać i szykuje się do pracki :) Quote
phase Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 U nas tez jest przecudownie, zaraz idziemy poczesać Żabcie i posiedzieć na słoneczku. :) Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Sonka95']Wpadam się przywitać i szykuje się do pracki :)[/QUOTE] doberek,miłej pracy zero stresu:) [quote name='phase']U nas tez jest przecudownie, zaraz idziemy poczesać Żabcie i posiedzieć na słoneczku. :)[/QUOTE] Ja też planuje spacerek,ale zapowiadali przed chwilą pierwszą wiosenną burzę Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='unikatowydiament']Ja też planuje spacerek,ale zapowiadali przed chwilą pierwszą wiosenną burzę[/QUOTE] ooo ja też bym chciała,uwielbiam burzę:p Luna się obawia piorunów,ale to by była okazja do ćwiczeń,żeby chociaż nie uciekała do łazienki,ani nie chowała się po kątach:roll: Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ja tam burz nie lubię (zwlaszcza jak jestem na wsi i nie ma światła):roll:. W tym roku już mnie burza złapała na spacerze i przemoczyła, więc na ten rok wystarczy :evil_lol: Oli pioruny zlewa ale deszcz jest straszny :diabloti: Quote
lula2010 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 witanko ,u nas tez slonecznie:multi: ,ale bardzo wieje :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Kaaasia'] W tym roku już mnie burza złapała na spacerze i przemoczyła, więc na ten rok wystarczy :evil_lol: [/QUOTE] Nas złapała dwa razy zeszłego lata.Wracałyśmy kompletnie przemoczone,a jeszcze musiałam pilnować żeby Luna nie wpadła w histerię. Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='marta.k9080']Nas złapała dwa razy zeszłego lata.Wracałyśmy kompletnie przemoczone,a jeszcze musiałam pilnować żeby Luna nie wpadła w histerię.[/QUOTE] Nas kilka razy przemoczyło. Oli na szczęście nie świruje tylko się kuli i do domu zwiewa ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Kaaasia']Nas kilka razy przemoczyło. Oli na szczęście nie świruje tylko się kuli i do domu zwiewa ;)[/QUOTE] Luna miała wtedy ok 7mieś i histeryzowała.. Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 (edited) My po długim spacerku,Księciunio wymęczony na maxa:evil_lol:,teraz chrapie,Oscar nie boi się burzy,ale wiadomo dla bezpieczeństwa,staram się nie wchodzić na spacer.Jeszcze Nas nigdy burza na dworze nie złapała,ale parę razy ulewa tak. Z Arkiem też nici,gówniarz w całym słowa tego znaczeniu,zero jakiego kolwiek myślenia,a o perspektywach szkoda gadać,dzieciak:diabloti:,więc też do historii przechodzi,nadal szukamy,pewnie w końcu znajdziemy:lol:(chyba?!).Z Oscarkiem ćwiczymy zostawanie w domciu,ale pierw męczymy go na maxa,aby nie miał siły i ochoty na nic głupiego:evil_lol:. Edited April 24, 2013 by unikatowydiament Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='phase']Skreślamy go z listy. :evil_lol:[/QUOTE] a no,skoro do niczego się nie nadaje:angryy::lol: w końcu czuję się lepiej,aż tak sie nie męczę,moge też długo spacerować,ach(ale Pani Dr zabroniła mi wychodzic na dwór,dopoki nie przestanę brać antybiotyków):eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='unikatowydiament'] Z Arkiem też nici,gówniarz w całym słowa tego znaczeniu,zero jakiego kolwiek myślenia,a o perspektywach szkoda gadać,dzieciak:diabloti:[/QUOTE] o rany i to ma być mężczyzna...precz z nim.:mad: Quote
Sonka95 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 U nas to już pierwsza wiosenna burza była jakis czas temu ale szybko przeszła ;) Ja to nawet lubię w mieście , ale na wsi nie nawidze wtedy to tak sie boje , ze nie wiem co ;) Quote
Buszki Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Miałam właśnie pytać co to za Arek,a to już po Arku :evil_lol:. Nie martw się,młoda jesteś,masz czas na znalezienie tego właściwego :).Byle czego nie bierz :diabloti:. Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 doberak:) Na pewno pierwszego lepszego nie chce,szukam może coś znajdę:eviltong: ale nie raz od tego szukania ręce mi opadają,normalnie:diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberak:) Na pewno pierwszego lepszego nie chce,szukam może coś znajdę:eviltong: ale nie raz od tego szukania ręce mi opadają,normalnie:diabloti:[/QUOTE] trafisz na niego w najmniej oczekiwanym momencie ;) Quote
Oscar Patric Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 z wędrówki po lesie:) :) [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/Zdj1190cie0268_zps8e1760f5.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie0268_zps8e1760f5.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/Zdj1190cie0272_zps2d95fdaf.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie0272_zps2d95fdaf.jpg[/IMG][/URL] Quote
phase Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ta jego piękne mordka. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts