Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']uuu Oscar-demolka:diabloti:[/QUOTE]

Kiedyś jak miał nie cały rok,zrobił mi taką totalną demolkę:angryy:,do wczoraj był spokój,brat obiecał,że jak wróci z Majorki,kupi mu nową klatkę,tamta ma uszkodzone zamknięcie,z Oscarka to nie domowy psiak.On był uczony mieszkania na dworze,ale sąsiad groził,że mi go otruje(byłam z tym na policji,doradzili,żer jak chcę mieć psa,to lepiej go mieć w domu).Miał budę z podgrzewaną podłogą,można było ją ocieplić,a przy wielkich mrozach miał przebywać w domu.Ale jak wyszło tak wyszło.

Guest wolfheart
Posted

Może niech ten cham siebie otruje,będzie jednego debila mniej na świecie:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']Może niech ten cham siebie otruje,będzie jednego debila mniej na świecie:shake:[/QUOTE]

mieliśmy kiedyś z nim mnóstwo kłopotów,ale na dzień dzisiejszy jest ok
wiadomo nie raz Oscar już mnie wyprowadził z równowagi i doprowadził do szewskiej pasji,nie mówiąc już o pieniądzach,ale co miałam zrobić,lepiej trzeba było psa zabrać do domu,wiadomo ten idiota mógł tylko gadać,ale jak nie,to strach pomyśleć...

Posted

[quote name='Sonka95']Uuuu Oskar nie ładnie tak psocić :-o[/QUOTE]

paskud niesamowity,jak nie jedno to drugie:evil_lol:,no nudzić się z nim nie da,zawsze coś wykąbinuje:diabloti:, byłam wczoraj tak wściekła,że nie poszłam z nim na Nasze nocne biegi,miałam atak migreny

Posted

[quote name='leónowa']O to w takim razie dobrym wyjściem będzie ta klatka, zapewne kupicie nowe meble, a Oscar i do tych się dobrać nie będzie mógł powstrzymać.[/QUOTE]
No tak czeka Nas mały remoncik,a następnym razem za nim go zamknę w klatce,założę mu kaganiec.Synalek chyba już nigdy nie zmądrzeje:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']No właśnie to takie dziwne, że ni z tego ni z owego po takim czasie zaczął przemeblowanie. Ale chyba uznał, że temu domowi przyda sie coś świeżego:loveu:[/QUOTE]

Wiesz,Oscar zawsze jak zostaje sam jest zamykany w klatce,aby nie niszczyl,a tym razem wydostal sie i przemeblowal mieszkanie:diabloti:

[quote name='lula2010']zagladam wieczorkiem :lol:,no a Ksieciunio zdziwil mnie nie zmiernie zniszczeniami ....:crazyeye:[/QUOTE]
On,ma juz pare rzeczy na sumieniu,ale nie takich wielkich jak teraz

Posted

astunia przez 13-e lat nic nie zniszczyla,jako szczenie obzarla mi buty,ktore zostawilam na wierzchu :diabloti:,bulwa ciemna obzarla drzwi od lazienki , zjadla film na dvd ,plyte z muzyka i 2 ksiazki :evil_lol:,bulwa z pseudo sikala gdzie popadnie pod nasza nieobecnosc,ale nic nie zniszczyla :lol:

Posted

[quote name='leónowa']A to faktycznie nieciekawie, bo z tego co piszesz to ma dość sporo ruchu i nie ma teoretycznie powodu do wyładowywania energii samemu:shake:[/QUOTE]
ale z Oscarka to taki czubek nie z tej ziemi,On ma tak że pierw robi a potem myśli
[quote name='lula2010']astunia przez 13-e lat nic nie zniszczyla,jako szczenie obzarla mi buty,ktore zostawilam na wierzchu :diabloti:,bulwa ciemna obzarla drzwi od lazienki , zjadla film na dvd ,plyte z muzyka i 2 ksiazki :evil_lol:,bulwa z pseudo sikala gdzie popadnie pod nasza nieobecnosc,ale nic nie zniszczyla :lol:[/QUOTE]

aj to ciekawie macie z psiakami
nie raz cieszę się że mam tylko Oscarka,o zgrozo pomyśleć co by było gdybym miała takie dwa czuby pod jednym dachem:lol::diabloti:

Posted

witamy się:)

Dzisiaj jak dawałam Oscarkowi jeść,ten stał w miejscu i nasikał,potem się cały trząsł i zwiał:diabloti:,normalnie ręce opadają,a nie krzyczałam na niego,tylko wzięłam i posprzątałam.Panowie przyjechali i wzięli sofę do renowacji,mają mi wymienić siedzisko na nowe,zamówiłam sobie też nowe drzwi,tamte do niczego się nie nadają,tylko do wywalenia.Patrzyłam już też na nowe klatki dla psów,muszę się na jakąś zdecydować i kupić.Mam grilla na popołudnie,ale jestem ciekawa czy przestanie padać i zrobi się cieplej,niby ma.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']
Dzisiaj jak dawałam Oscarkowi jeść,ten stał w miejscu i nasikał,potem się cały trząsł i zwiał:diabloti:,[/QUOTE]

dzien dobry :)
Oscar ma może kłopoty z pęcherzem?

Posted

[quote name='marta.k9080']dzien dobry :)
Oscar ma może kłopoty z pęcherzem?[/QUOTE]
nie,nie ma,On jest taki dziwny jak się bardzo na coś podnieci albo czegoś wystraszy to robi siku,często jest po spacerze,nie wiem z kąt to mu się bierze

[quote name='Sonka95']A był wtedy przed spacerem czy po ? ;) bo może nie wytrzymał ...
tak,był

I pewnie był grill , bo u nas to rano lało , ale popołudniu już było cieplutko :)[/QUOTE]
Grill się udał

[quote name='Ty$ka']Cześć Oscarki :)[/QUOTE]
Hej:) :)

Posted

[COLOR=#800080][SIZE=5]Pan paskud we własnej osobie

[/SIZE][/COLOR][URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/hu_zps5fa92623.png.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/hu_zps5fa92623.png[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Buszki']Nadal słoneczne helloł :).[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Witamy sie słonecznie :)[/QUOTE]

[quote name='phase']Dzień dobry kochani. :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Hej uśmiechnięci Oscarkowi :)[/QUOTE]
hejka:)

[quote name='leónowa']Jak tam klatka wybrana?[/QUOTE]
Jeszcze nie,dzisiaj zaczęłam Z Księciuniem treningi zostawania go samego w domu,był po długim spacerku(wybiegany i wypróżniony),był kwadransik,co dzień będę mu dokładać po 5 minut,chciałabym dojść kiedyś do 3 godzin,aby był sam,wiem,że dużo czasu potrzeba.Ale wiadomo treningi czynią mistrza.Musiałam przestać na razie biegać z Syneczkiem,mam przewlekłe zapalenie oskrzeli,jak nie zacznę się leczyć,długotrwale mogę dostać astmy.Pani Dr kazała mi wysiłki ograniczyć,płuca masakrycznie mnie bolą,szybko się męczę.Od jutra zaczynam leczenie,będę tak długo to robić,dopóki lekarz mi nie powie że jestem zdrowa.