Oscar Patric Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='marta.k9080']uuu.... :cool3: zniknął,cóż za brak manier...[/QUOTE] cham niesamowity:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']cham niesamowity:angryy:[/QUOTE] tak właśnie...dosadniej mówiąc:evil_lol: czyli olać go na wieki,wieków. Quote
Oscar Patric Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='marta.k9080']tak właśnie...dosadniej mówiąc:evil_lol: czyli olać go na wieki,wieków.[/QUOTE] właśnie:diabloti: nadal szukam,ale kiepsko idzie:placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']właśnie:diabloti: nadal szukam,ale kiepsko idzie:placz:[/QUOTE] bo księciuniów z bajki na tym świecie jak na lekarstwo....:shake: Quote
Oscar Patric Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='marta.k9080']bo księciuniów z bajki na tym świecie jak na lekarstwo....:shake:[/QUOTE] Martuś,kochana tu nie chodzi o księcia z bajki(owego już mam:eviltong:),tylko o normalnego mężczyznę,a którym mogłabym dzielić swoje życie Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']Martuś,kochana tu nie chodzi o księcia z bajki(owego już mam:eviltong:),tylko o normalnego mężczyznę,a którym mogłabym dzielić swoje życie[/QUOTE] Oscar to Księciunio pełnym pyszczkiem bez wątpienia:loveu: ale normalny mężczyzna z którym ma się dzielić życie powinien w jakiś sposób być tym księciem z bajki...tak moim zdaniem;) Quote
Oscar Patric Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 takie tam,domowy Księciunio:) :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=WYSFbsZkBlg&feature=youtu.be[/url] Quote
Ptysiak Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Hej :) Oscarek na filmiku :loveu: Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;) Quote
Buszki Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Hejka :). Koleżanka ma to samo,szuka normalnego faceta,a tu same palanty :roll:.Jak się normalny trafi to ma feler, żonaty :diabloti:. Quote
*Magda* Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Ptysiak'] Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;)[/QUOTE] Ja mam księcia z bajki :loveu: Ale już zajęty, więc go nie oddam :eviltong: Quote
Błyskotka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Ptysiak'] Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;)[/QUOTE] No nie ma ;) Quote
Oscar Patric Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='marta.k9080']jak on się słodko śmieje:p[/QUOTE] wiem,wiem:) [quote name='Ptysiak']Hej :) Oscarek na filmiku :loveu: Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;)[/QUOTE] Izuś masz rację,ale Ja już mam Księciunia z bajki,to Oscarek:) [quote name='Buszki']Hejka :). Koleżanka ma to samo,szuka normalnego faceta,a tu same palanty :roll:.Jak się normalny trafi to ma feler, żonaty :diabloti:.[/QUOTE] u mnie to samo,normalnie ręce opadają [quote name='magdabroy']Ja mam księcia z bajki :loveu: Ale już zajęty, więc go nie oddam :eviltong:[/QUOTE] ale z Ciebie szczęściara,zazdraszczam [quote name='Błyskotka']No nie ma ;)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Witamy się :D[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór :D[/QUOTE] hej:) Byłam dzisiaj z Oscarkiem na długim spacerku,rano ptaszki śpiewały,a Ja tak jakoś super się poczułam,uwielbiam ich śpiew:loveu: [SIZE=5][COLOR=#0000cd]Mam 3 wielkie miłości: Marcowa mój Oscar:loveu::loveu::loveu: Kwietniowa psiaki(w kwietniu będzie już 18 lat):loveu::loveu: Kwietniowa Adaś:loveu:(tylko nie spełniona):placz::placz::placz: [/COLOR][/SIZE] Quote
Oscar Patric Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] [quote name='lula2010']witamy sie :lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']dzień dobry;)[/QUOTE] dobry Kochaniutkie:) Dzisiaj tak jakoś czuję się okropnie,brzuch mnie boli,jestem bardzo zmęczona,jutro po pracy idę do lekarza z wynikami,nie miałam ochoty iść na długi spacerek z Księciuniem,ale za to zrobiłam mu rarytaski na obiadek,postaram się w weekend iść z Synkiem na długi spacerek Quote
Sonka95 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja dzisiaj też nie najlepiej czułam :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 a wiecie ,że ja też przymulam dzisiaj...może to przez tą pogodę... Quote
Buszki Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Dołączam się do grona cierpiących dzisiaj... Quote
Oscar Patric Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Sonka95']Ja dzisiaj też nie najlepiej czułam :shake:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']a wiecie ,że ja też przymulam dzisiaj...może to przez tą pogodę...[/QUOTE] [quote name='Buszki']Dołączam się do grona cierpiących dzisiaj...[/QUOTE] zdrówka:) też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-( Quote
Guest wolfheart Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='unikatowydiament']zdrówka:) też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-([/QUOTE] i Tobie zdrówka :p no bo takie zmiany jakie są ostatnio w pogodzie to aż o zawroty głowy przyprawiają... Quote
Sonka95 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='unikatowydiament']zdrówka:) też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-([/QUOTE] na pewno , bo za dużo osób się źle czuje :shake: pogoda się będzie zmieniać ... Tobie tez zdrówka życzę :loveu: ja po pójściu spać o wiele lepiej się czuje ;) Quote
Recommended Posts