Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry w niedzielne popołudnie,łapka od Księciunia:)

Dzisiaj mimo że na dworze mamy pochmurno,to jest nawet cieplutko,byłyśmy z Syneczkiem na długim spacerku,Misiek z Norwegi przywiózł sporo ryb,i dał dla Syneczka kilka sztuk makreli,ale o dziwo są bez ości:-o grzebałam dokładnie,ale nic nie znalazła.Razem z warzywami rybki Kiciusiowi upiekłam,zjadł tak że aż miska znalazła się pod stołem.A ryby brat sam złowił,pierwszy raz:multi:.
Ważyłam Księciunia i waży znowu 28 kg

Posted

[quote name='Patik']Też lubie łowić rybci i nawet kartę zdałam :P:P

Pozdrowienia dla Oskarka :D[/QUOTE]

Misiek to tak amatorsko sobie łowi,tak od czasu do czasu,zawsze jak jest po za granicami kraju,bo stwierdził że tam są dobre ryby:lol:,pozdrowionka będą przekazane,jak Kiciuś się obudzi,bo obecnie tak mocno śpi,że aż chrapie.

Posted

[quote name='unikatowydiament']Dzień dobry w niedzielne popołudnie,łapka od Księciunia:)

Dzisiaj mimo że na dworze mamy pochmurno,to jest nawet cieplutko,byłyśmy z Syneczkiem na długim spacerku,Misiek z Norwegi przywiózł sporo ryb,i dał dla Syneczka kilka sztuk makreli,ale o dziwo są bez ości:-o grzebałam dokładnie,ale nic nie znalazła.Razem z warzywami rybki Kiciusiowi upiekłam,zjadł tak że aż miska znalazła się pod stołem.A ryby brat sam złowił,pierwszy raz:multi:.
Ważyłam Księciunia i waży znowu 28 kg[/QUOTE]

Dzień doberek :) Głaski i mizianki dla Oskarka!
Ale miał dobrze - też bym taką smaczną rybkę zjadła! gratki dla brata z okazji takiego połowu :)

Posted

Lista adopcyjna wciąż rośnie:eviltong: więc jeszcze trochę miejsca jest,skoro jesteś chętna:lol:
Ja jemy tylko od czasu do czasu,ale Księciunio bardzo lubi,jakoś tak w sumie polubiłam gotowanie,a jeszcze jak mój ostatni obiadek mamusi smakował...jakoś tak na starość zaczęłam się zmieniać,stałam się bardziej otwarta na ludzi,zaczęłam się bardziej ruszać z domciu,i chętniej gotuję,kiedyś było to nie możliwe,a teraz nawet gotuję też dla siebie,nie tylko Koteczka.

Posted

witamy się w mokry poniedziałek:)

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0076.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0077.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0078.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0080.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0079.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

U Was tez mokro?To tak jak u nas..koniec ze złota jesienią,zostały zgniłki zamiast liści...Rano zmokłyśmy,a Lunkę musiałam umyć tak się wytaplała :eviltong:

Uwielbiam takie obroże z ćwiekami i kolcami, jak ma Oscar :)

Posted

Obrożę z kolcami to Ja dwa lata kupowałam:lol: u Nas dzisiaj nie miłosiernie lało,ale nie było zimno,jeszcze ma jutro padać tylko,w tym roku Nasz park jest brzydki,taki zaniedbany,czuć wilgoć i zapach zgniłych liści,a zawsze park aż lśnił czystością.Zrobiłam wielkie zakupy,aby uzupełnić swoją spiżarnię,to moja pierwsza,zdecydowałam się na nią,z koro teraz regularnie gotuję.Znajomi zapowiedzieli że będą częściej wpadać,bo u mnie zawsze coś jest dobrego na ząb:razz: .

Posted

[quote name='unikatowydiament']Lista adopcyjna wciąż rośnie:eviltong: więc jeszcze trochę miejsca jest,skoro jesteś chętna:lol:
Ja jemy tylko od czasu do czasu,ale Księciunio bardzo lubi,jakoś tak w sumie polubiłam gotowanie,a jeszcze jak mój ostatni obiadek mamusi smakował...[B]jakoś tak na starość zaczęłam się zmieniać[/B],stałam się bardziej otwarta na ludzi,zaczęłam się bardziej ruszać z domciu,i chętniej gotuję,kiedyś było to nie możliwe,a teraz nawet gotuję też dla siebie,nie tylko Koteczka.[/QUOTE]

:hmmmm: a gdzie ty stara ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']Misiek to tak amatorsko sobie łowi,tak od czasu do czasu,zawsze jak jest po za granicami kraju,bo stwierdził że tam są dobre ryby:lol:,pozdrowionka będą przekazane,jak Kiciuś się obudzi,bo obecnie tak mocno śpi,że aż chrapie.[/QUOTE]
Uwielbiam to chrapanie :evil_lol:
Szczególnie jak się film ogląda :D:D

Posted

dzień dobry,łapka od Księciunia:)

My po spacerku,na dworze nie pada,ale jest zimno:placz: a kiedy zaś będzie ciepło?chyba trzeba będzie czekać do wiosny,Synek wygrzewa się pod kołderką,tylko nosek widać:lol:

Posted

Cholernie jest ciężko znaleźć odpowiedniego faceta,już myślałam...a tu dupa,Dawid niby był ok,ale okazał się totalnym debilem,stwierdził ze możemy być razem,ale mam się pozbyć Oscarka:angryy: za pomniałam się że jestem u Ani w domciu,i zrobiłam mu taką awanturę,i wywaliłam go z Ani domu,moja wściekłość nie zna granic,jak słyszę podobny debilizm,Aniuś musiała dać mi wypić szklankę wody,myślała że zejdę,tak się trzęsłam i nie mogłam się uspokoić.Jak tacy po ziemi mogą chodzić ?!
Nie wiem czy to jest dobre zachowanie,i czy mam pozwolić na kontakt, wiecie jaki Synek ma stosunek do psów i zwierząt,ale młodego kundelka moich sąsiadów"toleruje". Tam net już z daleka oddaje władzę Księciuniowi,a potem liże Oscarka po pysku,tańczy w około niego,a Synek jest lekko najeżony,macha ogonem.