Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję:)
Ja to mam gorączkę i ona mnie tak meczy,bo ani kataru ani kaszlu nie mam,na noc biorę Aspiryn Bajera,wypacam się,ale za to rano zaś marznę i na nowo mam gorączkę
z wyglądu to taki aniołek,a pod skórą to siedzi wstrętne diablisko:diabloti:

Posted

[quote name='Buszki']No a zdrówko jak ?[/QUOTE]

Jakoś tak,boli mnie w płucach jak oddycham,i znowu serce mnie boli,pani dr dała mi nowe leki,i powiedziała że te powinny pomóc,i za tydzień do kontroli
Księciunia czeka kąpiel,ale muszę mu kupić szamponik,dzisiaj mieliśmy lekki przymrozek,i trzeba było autko wydrapać

Posted

[quote name='unikatowydiament']Jakoś tak,boli mnie w płucach jak oddycham,i znowu serce mnie boli,pani dr dała mi nowe leki,i powiedziała że te powinny pomóc,i za tydzień do kontroli
Księciunia czeka kąpiel,ale muszę mu kupić szamponik,dzisiaj mieliśmy lekki przymrozek,i trzeba było autko wydrapać[/QUOTE]

Oj,to nie dobrze.Ze zdrówkiem tak jest,jak jedno się przyplącze,to zaraz coś do kompletu też :roll:.
U nas na szczęście szron do szyb samochodowych nie dochodzi,plącze się tylko po trawie :evil_lol:.

Posted

Dzisiaj mamy ładną pogodę,nawet świeci słoneczko i nie jest zimno,Oscarek dostaje truskawkowe calcium do wody,i na całe szczęście pije,jesteśmy do długim spacerku,a Księciunio jak to zwykle zaczął dupsko grzać.
W domciu wszystko na błysk posprzątane,w ogrodzie liście usunięte,grill,stół,krzesła i hamak pochowany na wiosnę,akumulator do Suzuki się ładuje.Obiadek dochodzi,więc wszystko ok:)

Posted

A u nas niestety ziiimno... Nie mogę się pogodzić z tym, że już niedługo znowu wszystko zasypie śniegiem, będzie zimno i mokro, dni będą krótsze i całe dnie trzeba będzie siedzieć w domu :(
Pozdrowionka dla Oscarka :)

Posted

Ja też nie lubię zimy,no gdyby chodniki były by posypane,a nie lodowisko,i gdyby nie padał deszcz,a potem zamarzał,to może nie było by tak źle,no i gdyby autobusy i jechały i nie spóźniały by się i gdyby wszystkie było ogrzewane,ale tak nie jest i pewnie w tym roku zaś będzie do nosa
łapka od Księciunia dla Was:)

Posted

No ale jak jest zima, to przynajmniej wiadomo, jak się ubrać - na cebulkę. A teraz... wychodzę rano do szkoły, jest zimno, a jak wracam to słońce masakryczne. Jeden plus zimy ;)

Posted

Ja też jakaś osłabiona,a że ciężku tydzień w pracy więc postanowiłam przeleżakować cały weekend.Ostatnio miałam strasznie intensywny tryb życia więc ne wiem czy to nie była tylko wymówka,żeby bezkarnie zakopać się pod kocem.

Posted

Witamy się cieplutko:)

Też zrobiłam sobie leniwą niedzielę,z Księciuniem na spacerek,potem zobaczyłam dwa stare filmy,a teraz zjadam ciasto,a potem z Synkiem na spacerek,i mam jeszcze dwa filmy zamiar oglądnąć.Gorączki już nie mam,ale za to katar mam.

Posted

dziękuje bardzo:) :)

U Nas cieplutko,i słoneczko nawet świeciło:) jutro ma być jeszcze cieplej:multi:
Wczoraj widziałam 3 filmy Harrisona:"Milczenie owiec","Hanibal" oraz "Red Dragon",i muszę przyznać że pierwszy film najlepszy jest,w weekendzik następny zaś planuję jakieś stare filmy zobaczyć.
Księciuniu na wcinał się gofrów,wypił jogurcik,i teraz śpi,a jak wstanie idziemy na spacerek

pozdrawiamy cieplutko:)