chrupcia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mam zamiar kupić szelki RED DINGO dla mojego Jazz'a, ale mam pytanie, jest napisane że obwód w szyi 26cm - 39cm, a on obwód w szyjce ma 20-21 cm, nie będą dla niego za duże czy to jest jakos inaczej mierzone? :razz: ;) [url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/128281/szelki-s---hibiscus-red.html[/url] dzięki za odpowiedzi :multi: Quote
Onomato-Peja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Nie powinny być za luźne, jednak jakby były - wystarczy pójść do krawca za 5zł zmniejszy lub zrobić to samemu ;) Quote
Anastazja&Aleksander Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 koleżanka ma te szelki odblaskowe i bardzo je chwali S pasuje jej dla piesków z obwodem 31 i 37 cm, ponoć maja sporą regulacje. mimo ze jej psy w ubrankach noszą M i S te szelki w roz. S pasują. dziś pisałam @ do nich w sprawie zamówienia biorę cztery komplety, uważam że warto są solidne i mimo prania się nie niszczą. Quote
chrupcia Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Anastazja&Aleksander']koleżanka ma te szelki odblaskowe i bardzo je chwali S pasuje jej dla piesków z obwodem 31 i 37 cm, ponoć maja sporą regulacje. mimo ze jej psy w ubrankach noszą M i S te szelki w roz. S pasują. dziś pisałam @ do nich w sprawie zamówienia biorę cztery komplety, uważam że warto są solidne i mimo prania się nie niszczą.[/QUOTE] Bardzo dziekuje za tą odpowiedz :) mój ma 30cm w klatce to raczej powinny być ok :) Quote
Anastazja&Aleksander Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='chrupcia']Bardzo dziękuje za tą odpowiedz :) mój ma 30cm w klatce to raczej powinny być ok :)[/QUOTE] na pewno będziesz z nich zadowolona, koleżanka używa ich od roku i nic się z nimi nie dzieje. Gdy już będę miała swoje komplety w ręce powystawiam wszystkie inne które kupowałam chyba z głupoty, zamiast jedne solidne brałam różności. Z czystym sumieniem polecam . Quote
Recommended Posts