Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam zamiar kupić szelki RED DINGO dla mojego Jazz'a, ale mam pytanie, jest napisane że obwód w szyi 26cm - 39cm, a on obwód w szyjce ma 20-21 cm, nie będą dla niego za duże czy to jest jakos inaczej mierzone? :razz: ;)
[url]http://reddingo.bazarek.pl/opis/128281/szelki-s---hibiscus-red.html[/url]
dzięki za odpowiedzi :multi:

Posted

koleżanka ma te szelki odblaskowe i bardzo je chwali S pasuje jej dla piesków z obwodem 31 i 37 cm, ponoć maja sporą regulacje.
mimo ze jej psy w ubrankach noszą M i S te szelki w roz. S pasują.
dziś pisałam @ do nich w sprawie zamówienia biorę cztery komplety, uważam że warto są solidne i mimo prania się nie niszczą.

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']koleżanka ma te szelki odblaskowe i bardzo je chwali S pasuje jej dla piesków z obwodem 31 i 37 cm, ponoć maja sporą regulacje.
mimo ze jej psy w ubrankach noszą M i S te szelki w roz. S pasują.
dziś pisałam @ do nich w sprawie zamówienia biorę cztery komplety, uważam że warto są solidne i mimo prania się nie niszczą.[/QUOTE]
Bardzo dziekuje za tą odpowiedz :) mój ma 30cm w klatce to raczej powinny być ok :)

Posted

[quote name='chrupcia']Bardzo dziękuje za tą odpowiedz :) mój ma 30cm w klatce to raczej powinny być ok :)[/QUOTE]
na pewno będziesz z nich zadowolona, koleżanka używa ich od roku i nic się z nimi nie dzieje.
Gdy już będę miała swoje komplety w ręce powystawiam wszystkie inne które kupowałam chyba z głupoty, zamiast jedne solidne brałam różności. Z czystym sumieniem polecam .