MM. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Roi się od tego na allegro, jednak chciałabym poznać Waszą opinię n.t tych legowisk. Ktoś ma i chwali je? Faktycznie wystarczy przejechać tylko nasączoną szmatką, aby zmyć wszelkie brudy? Dla mnie głównie liczy się trwałość, niech służy przez długie lata. Oświećcie mnie, jeśli wiecie cokolwiek o Ewjulu :razz: Quote
pauli_lodz Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 nie mam takiego legowiska, ale oglądałam ponton tej firmy. i jak dla mnie, a raczej mojego psa, materac w środku jest zrobiony ze zbyt cienkiej gąbki - mój psiak lubi mieć wygodnie więc szukałam dla niego czegoś grubego i miękkiego. co do zmywalności - pewnie zmywanie szmatką da radę jako tako wyczyścić. ponton który oglądałam miał zdejmowany pokrowiec - więc można go łatwo wyprać :) Quote
MM. Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 podobnie jest z tym czymś, pokrowiec też jest zdejmowany, ale faktem jest, że gąbka pewnie nie wytrzyma ;) Quote
Recommended Posts