ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria'][SIZE=1][COLOR=white]to mnie rozgryzłaś[/COLOR][/SIZE] :shake:[/quote] ale jak będziesz w tym kolorze i wielkości przez miesiąc pisać to chyba w lupę będę musiała zainwestować:evil_lol: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 oo to jest dobra kara!! szkoda że nie ma już mniejszej czcionki na dogo :evil_lol::evil_lol: jakiś staroć [IMG]http://i16.tinypic.com/81jb5ew.jpg[/IMG] Quote
Dobcia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Piękne wakacyjne fotki:loveu: Ale najlepsza Foxia na kanapie... wie ślicznotka, gdzie jej miejsce:cool3: Ta 'gula' to normalna rzecz;) Choc jak zobaczyłam ja u Negra pierwszy raz to tez mnie to przestrszyło, ale jak sie szybko pojawiła, tak szybko znikła;) Zaraz, zaraz... a czy 1000 stronka nie wypadnie gdzieś w okolicy w Sylwestra?:cool3: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Eria, Kreon jest zboczony i tyle :evil_lol: Ja jeszcze tą gulę zauważyłam u mojego pierwszego psa, takiego zwykłego kundelka, Kuba się wabił i umaszczony był jak Halszka ;) Wylądowałam u weta, który spojrzał na mnie jak na idiotkę i powiedział, że mam się nie martwić (dzieciakiem byłam), mama wyszła ze mną czerwona jak cegła :lol: Życie mnie potem nauczyło, że to normalne :evil_lol: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 jak bedziemy tak intensywnie pisać jak teraz to może i jutro wypaść :diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria']jak bedziemy tak intensywnie pisać jak teraz to może i jutro wypaść :diabloti:[/QUOTE] Wiesz jak chcesz to mozemy sobie pojsc :eviltong: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Tobie to bede dozgonnie wdzięczna żeś mnie oświeciła w sprawach psiego podniecenia :diabloti:a teraz idź -wklejać foty ze spaceru u siebie myślę że do Sylwestra to już daaaawno będzie po 1000 stronie;) Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria']Tobie to bede dozgonnie wdzięczna żeś mnie oświeciła w sprawach psiego podniecenia :diabloti:a teraz idź -wklejać foty ze spaceru u siebie myślę że do Sylwestra to już daaaawno będzie po 1000 stronie;)[/QUOTE] Ania tak to jest jak dzieci dorastają :loveu::evil_lol: Dobra idę zgrać zdjęcia na mój super szybki komputer:loveu: i zaraz będą, w parku chorzowskim było faaaaajnie, cichutko i .. ślisko :lol: Quote
Paulina. Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [URL]http://i16.tinypic.com/81jb5ew.jpg[/URL] Agresjaaa !! Toc one się zezrą :shake: :diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 O jesu jaka prędkość :lol: już zgrałam :loveu: a na poprzednim musiałabym z pół godziny to robić:lol: kocham mój nowy komputer:loveu: idę szukać czegoś do zmniejszania :hmmmm: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 w takim tempie to ta 1000 stronka wypadnie za dwa dni :evil_lol: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no właśnie,co do Was zajrzę poczytam i wchodzę w panel użytkownika to znów mi wyskakuje Galeria wiecznie uśmiechniętej FOXI i sznaucera olbrzyma-KREONA:roll: Quote
Dobcia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 a może by tak pobic rekord i dziś do 1000 dobic?:evil_lol: [url]http://i16.tinypic.com/81jb5ew.jpg[/url] ale rozwarł paszcze!:crazyeye::lol: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 noo paszczę to on ma jak hipopotam !!! Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 co z pobijaniem rekordu? :evil_lol::diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Mysia_']co z pobijaniem rekordu? :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] eria nas wygoniła :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ...postraszyła paszczą Kreosia i wszyscy uciekli:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 chyba nieskutecznie, bo ciotki znów wracają :evil_lol: My są niezniszczalne :evil_lol::diabloti: Quote
Dobcia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 teraz Nas chcesz lodowcem straszyc?:mad: :evil_lol:to zawsze lepsze, niż rozwścieczony pies:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 groźby w Polsce (podobno:eviltong:) są karalne :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Anula a propo tej guli to zdaje sie ze Jolcia podobne zdarzenie miala iihhih ale una nie wtajemniczono w arkana fizjologiczne psow ale TY?????????????TECHNIK WET i nie zakumal??? no wstydkaj sie wstydkaj hihhiihihihiihihi Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 kurde już mi nie godej ani :oops::oops: nie uczyli mnie w szkole że coś takiego u psa występuje:roll: czamu Joli tu jeszcze nie było ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts