Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='eria']Pimpek domyśl się czym może machać zboczeniec,no czym :evil_lol:pan dzielnicowy ładnie to ujął " osobnik trzymał w ręce genitalia":D wróciłam właśnie, ehh dzielnicowy nie ma obrączki i mam jego prywatny numer komórki:loveu::evil_lol: tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol: no a w sprawie zboczeńca spisał cały raport, będą często patrolować pola, jutro o 8.30 mam być na polach, policja też będzie, po cywilnemu ;) może się łajza zjawi :roll:w każdym bądź razie chyba bede musiała jutro zgodnie z prawem trzymac psy na smyczy i w kagańcu :evil_lol: bo jak zapytał czy psy na zboka jakoś zareagowały to palnęłam, że se biegły luzem w przodzie :shake::evil_lol: ale natychmiat się poprawiłam że biegły w kagańcu co jest prawdą w 50 % :evil_lol: bo Foxi była w kagańcu, Kreon bez :evil_lol:[/quote] He he :evil_lol: A i chyba się domyśliłam czym ten zboczeniec machał :evil_lol: [URL]http://i20.tinypic.com/zn4rao.jpg[/URL] i [URL]http://i24.tinypic.com/2afybo3.jpg[/URL] Ale ty masz psy wychowane :evil_lol: Żeby do pańci z takimi słowami 'spierdalaj' :evil_lol: Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='sota36']Jeeeeeee !! 2. 20. 10 - odpada, wiec niech Kreos jedzie - nie bedzie konkurencji! Gut jest na wywczasach! [/quote] Kreoś do Jadzi nie jedzie bo by zeżarł Negra :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale się uśmiałam, teraz majtki muszę zmienić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops: to te piękne słowa tak mnie wzięły:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Usia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='eria'] tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol: :[/QUOTE] to chyba lepiej :razz: Chociaz ani jednego zdjecia dzielnicowego nie masz :shake: Ty nie jestes moja krew :eviltong: Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Widzisz - Doginka chce juz majtasy zmieniac! A to da watku o doopce dzielnicowego niedaleczko! Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Eria, nie ma tak, albo przez okno albo z krzaków, fota dzielnicowego ma być :diabloti: A i wy mieszkacie w domku z ogrodem czy w bloku ? ;) Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='sota36']Widzisz - Doginka chce juz majtasy zmieniac! A to da watku o doopce dzielnicowego niedaleczko![/quote] Ale się teraz zaplułam - ślina cieknie mi ze śmiechu po pyszczydle jak buldokowi angielskiemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Taaaaaaaa, za smiechu! juz Ci wierze.. pewno z powodu tego tyleczka dzielnicowego, co wyobraznia dzxiala. Anula tak napisala o szekszownym dzielnicowym, a pewno to stary pryk ze sfalczalym zadkiem! Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Usia'] Chociaz ani jednego zdjecia dzielnicowego nie masz :shake: [/quote] szperałam właśnie w necie :evil_lol:ni ma ni jednego :eviltong: Jola wcale nie stary pryk !;p Pimpek w kamienicy takiej wielorodzinnej mieszkamy, to nie blok :) mam też kawałek ogródka Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mowisz, ze nie stary pryk! Udowodnij! Zeniatybyl? Jak nie - choc to niewiele zmienia - bier go! Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No widzę, ze poszukiwania tyłeczka szexownego trwają:diabloti: poczekamy, zobaczymy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Eria, ile raz mam mówić, jutro z rana zajdź go od tyłu i PSTRYK ! I na dogo z fotą wbijaj :diabloti: Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 BU HA HA HA :p Jola , obrączki ni mo ale to o niczym nie świadczy :eviltong: Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 noooo Pimpek dobrze gada!!! od tylu... go zajdz! Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 taaaaa, od tyłu może być fajnie:diabloti::oops: Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ciotki :mad::mad::mad: bo tu zaroz jako orgia bydzie jak tak dalej pójdzie !! Doginka majtki zdejmuje, Jola chce od tyłu , strach się bać !!:diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 kule bele tu jest normalnie nagonka na dzielnicowego ;-) heheheeh muszem sie zwiedziec jakze to zowie sie ow szekszowny tyleczek z bielszowic ;-) eeh a od tylu calkiem poprawnie politycznie ;-) mozna se przy okazji gazeta o wyborach poczytac heehheehehhhhehehe Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nooo, a po orgii jeść się będzie chciało:diabloti: Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote]a od tylu calkiem poprawnie politycznie ;-) mozna se przy okazji gazeta o wyborach poczytac heehheehehhhhehehe [/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: jeść ?? a to czamu ? Doginka Ty coś wiesz o tym,t ak ? że po orgii chce się jeść ?? :D Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nieeeeeeeeeeeeee, ja tylko tak:oops::eviltong:, bo głodna jestem:razz: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jak jutro tu nie zobaczę foty tego gościa to cię ukatrupię :diabloti: Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Pimpek']Jak jutro tu nie zobaczę foty tego gościa to cię ukatrupię :diabloti:[/quote] a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='eria']a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong:[/quote] Grrrrrrrr............ no to innym razem :eviltong: Chcę zobaczyć twojego narzeczonego :diabloti: Quote
Recommended Posts