Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Pimpek domyśl się czym może machać zboczeniec,no czym :evil_lol:pan dzielnicowy ładnie to ujął " osobnik trzymał w ręce genitalia":D

wróciłam właśnie, ehh dzielnicowy nie ma obrączki i mam jego prywatny numer komórki:loveu::evil_lol: tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol:

no a w sprawie zboczeńca spisał cały raport, będą często patrolować pola, jutro o 8.30 mam być na polach, policja też będzie, po cywilnemu ;) może się łajza zjawi :roll:w każdym bądź razie chyba bede musiała jutro zgodnie z prawem trzymac psy na smyczy i w kagańcu :evil_lol: bo jak zapytał czy psy na zboka jakoś zareagowały to palnęłam, że se biegły luzem w przodzie :shake::evil_lol: ale natychmiat się poprawiłam że biegły w kagańcu co jest prawdą w 50 % :evil_lol: bo Foxi była w kagańcu, Kreon bez :evil_lol:[/quote]
He he :evil_lol: A i chyba się domyśliłam czym ten zboczeniec machał :evil_lol:
[URL]http://i20.tinypic.com/zn4rao.jpg[/URL]
i
[URL]http://i24.tinypic.com/2afybo3.jpg[/URL]

Ale ty masz psy wychowane :evil_lol:
Żeby do pańci z takimi słowami 'spierdalaj' :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Jeeeeeee !!

2. 20. 10 - odpada, wiec niech Kreos jedzie - nie bedzie konkurencji! Gut jest na wywczasach!
[/quote]
Kreoś do Jadzi nie jedzie bo by zeżarł Negra :evil_lol:

Posted

Ale się uśmiałam, teraz majtki muszę zmienić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops: to te piękne słowa tak mnie wzięły:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='eria'] tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol:
:[/QUOTE]
to chyba lepiej :razz:

Chociaz ani jednego zdjecia dzielnicowego nie masz :shake:

Ty nie jestes moja krew :eviltong:

Posted

[quote name='sota36']Widzisz - Doginka chce juz majtasy zmieniac! A to da watku o doopce dzielnicowego niedaleczko![/quote]
Ale się teraz zaplułam - ślina cieknie mi ze śmiechu po pyszczydle jak buldokowi angielskiemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

Taaaaaaaa, za smiechu! juz Ci wierze.. pewno z powodu tego tyleczka dzielnicowego, co wyobraznia dzxiala. Anula tak napisala o szekszownym dzielnicowym, a pewno to stary pryk ze sfalczalym zadkiem!

Posted

[quote name='Usia']
Chociaz ani jednego zdjecia dzielnicowego nie masz :shake:
[/quote]
szperałam właśnie w necie :evil_lol:ni ma ni jednego :eviltong:

Jola wcale nie stary pryk !;p

Pimpek w kamienicy takiej wielorodzinnej mieszkamy, to nie blok :) mam też kawałek ogródka

Posted

ciotki :mad::mad::mad: bo tu zaroz jako orgia bydzie jak tak dalej pójdzie !!
Doginka majtki zdejmuje, Jola chce od tyłu , strach się bać !!:diabloti:

Posted

kule bele tu jest normalnie nagonka na dzielnicowego ;-) heheheeh
muszem sie zwiedziec jakze to zowie sie ow szekszowny tyleczek z bielszowic ;-) eeh
a od tylu calkiem poprawnie politycznie ;-) mozna se przy okazji gazeta o wyborach poczytac heehheehehhhhehehe

Posted

[quote]a od tylu calkiem poprawnie politycznie ;-) mozna se przy okazji gazeta o wyborach poczytac heehheehehhhhehehe [/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt:

jeść ?? a to czamu ? Doginka Ty coś wiesz o tym,t ak ? że po orgii chce się jeść ?? :D

Posted

[quote name='Pimpek']Jak jutro tu nie zobaczę foty tego gościa to cię ukatrupię :diabloti:[/quote]
a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong:

Posted

[quote name='eria']a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong:[/quote]
Grrrrrrrr............ no to innym razem :eviltong: Chcę zobaczyć twojego narzeczonego :diabloti: