Czoko Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']O,masz! Ale na to nie miałaś wpływu, prawda? pzdr.[/quote] Wyobraź sobie moje przerażenie - właśnie ja trzymałam smycz, na szczęście skróconą! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja tez czasami mam takie "szarpniecie". Ale raczej w stosunku do innych psów... Zanm ten ból w łokciu i nadgarstku...:angryy: Pzdr. Quote
Czoko Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Kupiłam sobie na jutro rano bilet na podróż do Krakowa co oczywiście stworzyło pewien problem - w Moim Rodzinnym Mieście, gdy wyjedzie Brat, który przyjeżdża z jeszcze innej części kraju żebyśmy równocześnie spotkali się na grobach Naszych Rodziców, przyjdzie mi siedzieć na dworcu i czekać na pociąg: w sobotę nie kursują niektóre pociągi powrotne i mam bilet dopiero na godzinę 19. Rodzina i Jedne Koleżanki mieszkają daleko albo w tym momencie mają inne problemy, Inne podróżują tez w tym okresie, Pozostałe nigdy nie wykazały zainteresowania spotkaniem. Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Czoko']Wyobraź sobie moje przerażenie - właśnie ja trzymałam smycz, na szczęście skróconą![/quote] otóż to! bardzo często samochody i inne pojazdy przejeżdżżżają "pod kątem człowieka" czyli nie zwracając uwagi na psa. W związku z tym najbezpieczniej na ulicy trzymać psa na krótkiej smyczy. Moja znajoma kiedyś przechodziła z psem na smyczy tak ,ze pies szedł przed nia i samochód wjechał wprost na psa ( duży cocker spaniel więc CHYBA widoczny:angryy::mad: na szcżęście pies przeżył choć nie obyło się bez operacji..a kierowca nawet się nie zatrzymał Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja żeby odchudzić Mikę daje jej 3/4 wcześniejszej dziennej porcji, tylko ryż i ewentualnie kasza,mięso obkrojone z całego tłuszczu,dużo warzyw. A Choco jest aż tak chuda,że chcesz ją utłuczyć?Na zdjęciach nie wygląda na za chudą Quote
Czoko Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Klaudia :-)'] A Choco jest aż tak chuda,że chcesz ją utłuczyć?Na zdjęciach nie wygląda na za chudą[/quote] Weterynarz mówił ze waży prawidłowo gdy ją wydotykał i wygłaskał jak w ostatnim okresie byłyśmy częstymi gośćmi w lecznicy ale wolałabym troszkę mniej wyczuwać żeberka. Dalej przegrywam z youtube, koleżanka też nie dała rady wgrać tych moich filmów, Jej komputer nawet ich nie odtwarza. Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 wyczuwalne żebra powinny być,jeśli wet mówi,że jest ok to nie tłucz jej na siłe a w jakim formacie masz te filmiki i ile miejsca zajmują na dysku? Quote
Czoko Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Klaudia :-)']wyczuwalne żebra powinny być,jeśli wet mówi,że jest ok to nie tłucz jej na siłe a w jakim formacie masz te filmiki i ile miejsca zajmują na dysku?[/quote] Chocula zawsze była niejadkiem i stąd mam takie tendencje. Właśnie kichnęła kilka razy ale nrmalnie a nie wstecznie! Próbowałam wgranie bezpośrednio z karty pamięci, wgranie z dysku. Mam już plik Mov, Winamp media file, MPEG4, mov.avi – wszystko 320x240 i dalej nic nie działa. To jest w ogóle coś dziwacznego – filmy trwają wg youtube 20s, 1,33; 1,08 DSCN0170 Plik.mov 5,68 MB DSCN0170 Winamp media file 3,29 MB DSCN0171 Plik mov 24,6 MB DSCN0171 Winamp media file 12,8 MB DSCN0172 Plik mov. 37 MB DSCN0172 Winamp media file 19,1 MB DSCN0179 Plik.mov 17,4 MB DSCN0179 Winamp media file 9,58 MB Na komputerach odtwarzam je VLC Media Palyer a na drugim Winamp. Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 spróbuj mi jakiś przesłać,napisze Ci na prv maila,jako mov mi prześlij Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj ...chętnie zamieniłabym się z Chocunią...bo ja jestem jadek:oops:..chociaż żeberka sobie jeszcze wymacam:multi: Quote
Guciek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hejka Czoko! ;) Mam do Ciebie małe pytanko :cool3: Pamiętasz, na wystawie poznałaś mnie z bardzo miłą panią, która jest posiadaczką wyżła i labka. Moja pamięć ulotną jest - i zapomniałam jak ma na imie :oops: Czy ona pisuje na jakichś forach netowych, chociażby na labradory.info? pozdrawiam :) G&C&G Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja nie Czoko, ale może to chodzi o [B]Imanca (Justyna)? [/B]pzdr. Quote
Czoko Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Guciek']Hejka Czoko! ;) Mam do Ciebie małe pytanko :cool3: Pamiętasz, na wystawie poznałaś mnie z bardzo miłą panią, która jest posiadaczką wyżła i labka. Moja pamięć ulotną jest - i zapomniałam jak ma na imie :oops: Czy ona pisuje na jakichś forach netowych, chociażby na labradory.info? pozdrawiam :) G&C&G[/quote] Przy okazji - zauważyłam że nie złożyłam życzeń Naszej Jubilatce! Stu szczęśliwych lat, powodzenia i wogóle Wszystkiego najlepszego! [quote name='Asiaczek']Ja nie Czoko, ale może to chodzi o [B]Imanca (Justyna)? [/B]pzdr.[/quote] Tak to chyba o Nią chodzi ale z tego co wiem to raczej nigdzie nie pisze, my do siebie dzwonimy albo piszemy maile, nawet PW nie wiem kiedy by odebrała! Masz jakiś konkretny powód do nawiązania kontaktu? Spotkałyście się gdzieś? W tych dniach przypuszczam że może Jej nie być w Warszawie. Gdyby jednak gdzieś była przypuszczam ze miałaby ten sam nick - ma labradorkę Nelli, wiesz gdzie prędzej może być - gdzieś na wyżłach. Quote
Guciek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dziękuję za życzenia hihi ;) [b]Asiaczek[/b] - :buzi: [B]Czoko[/B] - ostatnio często urzęduję na labkowym forum, i tak mi się wydawało, że jedna osoba to mogła być ona, ale nie, jednak nie. Chociaż imię się zgadza :) pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 udało mi się wrzucić ten filmik co dostałam na maila [URL]http://borderek.wrzuta.pl/film/3D8XuDzNx6/dscn0170[/URL] Quote
Czoko Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Klaudia :-)']udało mi się wrzucić ten filmik co dostałam na maila [URL]http://borderek.wrzuta.pl/film/3D8XuDzNx6/dscn0170[/URL][/quote] Klaudia! Nasza Jubilatka najserdeczniej dziękuje za śliczny prezent! Czy jakoś specjalnie przerabiałaś ten plik czy po prostu go przyjęło? To był najgorszy film ale chociaż przez chwilę widać Choco w ruchu! Quote
Czoko Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3]Melduję powrót do domu i pracy! Internet niestety mnie wcale nie chce połączyć – Krzyś wieczorem będzie znowu z nim walczył, drugi komputer wcale nie widzi aparatu fotograficznego ani pendriva – wiec tylko wpadam na momencik, Wszystkich serdecznie pozdrawiam i znikam nie wiem na jak długo (inny powód znacie!).[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][SIZE=3][SIZE=4]Jubilatka właśnie kończy 2 lata[/SIZE] i zanim włączyłam aparat fotograficzny zaniosła sobie do norki wszystkie prezenty...i już jej nie było![/SIZE][/FONT] Quote
Figa Bez Maku Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Najlepsze zyczenia dla czcigodnej jubilatki..dużo zdrowia przede wszystkim i duuużo odwagi :thumbs: Quote
JIM Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 My tez zyczymy wszystkiego najlepszego dla Czokusi :) Quote
Czoko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Najlepsze zyczenia dla czcigodnej jubilatki..dużo zdrowia przede wszystkim i duuużo odwagi :thumbs:[/quote] [quote name='Julix']My tez zyczymy wszystkiego najlepszego dla Czokusi :)[/quote] Chocula baardzo dziękuje za złożone życzenia urodzinkowe i Wszystkich serdecznie pozdrawia! Quote
Klaudia :-) Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Choco:-) filmiku nie przerabiałam tylko wrzuciłam na inny serwer,jak chcesz to podeślij reszte filmików:-) Quote
Tollerka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Choco! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Czoko Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Wszystkiego najlepszego dla Choco:-) filmiku nie przerabiałam tylko wrzuciłam na inny serwer,jak chcesz to podeślij reszte filmików:-)[/quote] [quote name='Tollerka']Wszystkiego najlepszego dla Choco! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] Dziękuję bardzo w imieniu Choculi! Założyłam konto i bawiłam sie w to wieczorem, tylko Krzyś mnie wyprosił ze swojego komputera i już nie ma dokładniejszego opisu filmów. Wcale nie wiedziałam o istnieniu tego serwera! Jeszcze raz dziękuję! Który link wstawiasz na forum? [COLOR=black][FONT=Verdana]Cały czas czekam na aż mała kiedyś wkońcu zacznie cieczkę a już w ubiegły czwartek myśleliśmy że zaczyna - dziwacznie chowała się i uciekała przed labradorem gdy po zabawie zaczął ją obwąchiwać, siadała i kryła się w krzakach.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dziś rano wydawało mi się ze nareszcie coś widzę. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Mogłaby się pospieszyć bo z Koleżankami z Tollerów planujemy wspólne psie spotkanie ale żeby Choco zdążyła skończyć zwiększoną atrakcyjność...[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A narazie przesyłam poranny promyk słońca, który przez chwilę zaświecił na miły początek dnia i mam dla Was coś takiego:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://kussad.wrzuta.pl/film/r995jwTOiO/"][COLOR=#800080]http://kussad.wrzuta.pl/film/r995jwTOiO/[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://kussad.wrzuta.pl/film/8KI4vCRCRq/"][COLOR=#800080]http://kussad.wrzuta.pl/film/8KI4vCRCRq/[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR] Quote
Figa Bez Maku Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ewuniu..u Figi tez cisza z cieczka ..i tez nie wiem o co chodzi:p....u Fiski może ostatnie dolegliwości (śmiecioza haftosis).:shake:.odsunęły cieczkę w czasie....u Choco w sumie tez to chyba możliwe ,.....osłabiony organizm itp. Quote
rudy_fado Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No ślicznota! Kolor futra fantastyczny. No i bardzo tollerkowa. Quote
Recommended Posts