Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Betbet']Ja bym chciała zobaczyć zdjęcia wiszacych plakatów bo jestem ich ciekawa... i tego jak się wkomponowały.[/QUOTE]

Ale te plakaty chyba jeszcze nie wiszą?

Posted

Siekowa do tej pory nie odebrała plakatów.
Poprosiłam koosiek aby rozdysponowała nimi, miała je odebrać w czwartek lub piątek, ale nie mam żadnej wiadomości.
Nic z tego nie rozumiem. Czy w Warszawie jest ktoś kto mógłby je odebrać?

Posted

[quote name='winter7']Siekowa do tej pory nie odebrała plakatów.
Poprosiłam koosiek aby rozdysponowała nimi, miała je odebrać w czwartek lub piątek, ale nie mam żadnej wiadomości.
Nic z tego nie rozumiem. Czy w Warszawie jest ktoś kto mógłby je odebrać?[/QUOTE]

Ech... Szkoda by było, gdyby nawet nie zawisły. :(

Nie wiem czy mogę się na tyle mieszać w sprawy Fagusia, by odebrać plakaty i nimi dysponować. Wszystkich raczej sama nie dam rady rozwiesić, ale mogę pomóc. Teraz ładna pogoda, dużo osób chodzi na spacery, to i plakaty miałyby szansę spełnić swoją rolę...

Posted

Wiem, że znowu się mieszam w wątek Fago i znowu mam pretensje o cos. poprzednim razem o odrzucanie propozycji pomocy tym razem o opieszałość. Plakaty zostały zorganizowane, ktoś za nie zapłacił a teraz leżą i się marnują.
To jest dla mnie zupełnie niezrozumiełe.
I możecie mieć żal, że siekowa znowu się obrazi i znowu powie, że znika z watku, ale mnie interesuje Fago. Nie Siekowa.
Niestety jestem z Trójmiasta i nie odbiorę plakatów, ale czy nie można się skontaktować z kimś ze schroniska i przekazać te plakaty?

Posted

No macie rację...

Nie wiem, jak nikt bardziej upoważniony do odebrania plakatów się nie zgłosi, to ja mogę je odebrać, a potem przekazywać dalej i trochę rozwiesić.

Posted

[quote name='gosia1701']a skąd trzeba je odebrać?[/QUOTE]

Mogę Ci wysłać dokładny adres na pw. To jest ulica Ogrodowa przy Żelaznej. Blisko centrum. Może faktycznie podzielić je na kikla osób. Ja jak rozwieszałam plakaty kiedy zginął mój pies, to miałam 3 osobowy zespół i podzieliliśmy się pracą. Dla jednej osoby to trochę trudno. Kto chce podjechać po plakaty, to proszę wiadomość na pw. Koosiek pewnie też weźmie część, bo już dawno się deklarowała.

Posted

Czyli na razie mamy gosię1701, koosiek i mnie. Ktoś jeszcze chętny na rozwieszanie plakatów? Jak to ustalamy, jedna osoba bierze wszystkie plakaty i rozdysponowuje reszcie, czy każdy bierze trochę? Chyba lepiej pierwsza opcja?

Posted

Przez kilka dni miałam problemy z internetem. Już mnie chyba nic nie zdziwi na tym wątku. Plakaty odebrałam w czwartek. Nie udało mi się wcześniej bo to miejsce jest otwarte tylko do 17, dwa razy dojechałam za późno.

Posted

hm...ale wiadomośc jest z dzisiaj od winter, że nie odebrałaś. to może winter nie wiedziała. W takim razie wybacz, zostałam źle poinformowana.

Fajnie że są dziewczyny do pomocy. Co prawda jeden weekend na wieszanie uciekł, ale jest pomoc będzie szybciej.

Posted

Faguś ujmuje za serce, szkoda, że nie mam warunków :( a co z tą chętną osobą? czy faktycznie Faguś może liczyć na domek???

[quote name='siekowa']Jest osoba, która chciałaby adoptować w kwietniu naszego Fagusia, pewnie niedługo odwiedzi go w azylu.
Po plakaty chyba się jutro wreszcie wybiorę, jeszcze raz wielkie dzięki. :)[/QUOTE]

Posted

Sorki Siekowa :) moje niedopatrzenie. Przepraszam. Byłam tam w środę i je widziałam, dlatego pomyślałam, że nie masz kiedy ich odebrać. Pisałam do Koosiek i wspomniała,że postara się w piątek, ale nie odezwała się do mnie.
Ty też się nie odzywałaś, ja z kolei miałam zagoniony piątek. Totalne misunderstanding. :)
Przepraszam.

Dajcie w takim razie znać gdyby trzeba ich jeszcze więcej. Jak już pisałam do Bonsai, jest duży problem z drukiem w formacie plakatów filmowych, bo nikt nie chce się tego podjąć ze względu na zbyt małą ilość. Ale w A3 nie będzie żadnych przeszkód.
W sumie to na przyszłość lepiej robić plakaty w A3. Taka jest moja prywatna opinia. :)