Rodzice Maciusia :) Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 :( Berenaise - a czy w sytuacji gdybyś miała gruby łańcuch, taki którego psina by nie przegryzł to mógłby siedzieć u Ciebie na nim? Czy już na pewno to wykluczone? Druga sprawa - wstrzymaj się proszę jeszcze, w niedzielę może pójdzie mój tymczasowicz do DS, to może ja go wezmę. Nic nie obiecuję, ale do niedzieli niedługo, więc ja myślę żeby go mocno uwiązać albo nawet gdzieś zamknąć w komórce czy coś. I jeszce raz proszę - nie dawaj go do schronu, naprawdę już lepiej go uśpij albo łopatą w główkę niż do Zamościa. Sorki za dosadność, ale taka prawda. Quote
berenaise38 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Napiszę jak dokładnie wygląda sytuacja ,obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca z prośbami o pomoc fundacje, stowarzyszenia itp.Jednak konkretnej pomocy zero.:shake: Sprawą psa zainteresowała się Straż dla zwierząt w Lublinie i oni mają pomóc w interwencji aby to jednak gmina zajęła się losem psiaka. Niestety jeśli oni zajmą się sprawą i machina ruszy nie będe miała najmniejszego wpływu gdzie psinka trafi.Wszystko rozstrzygnie się po niedzieli. Uwiązanie psa nic nie da bo wyje i szczeka jak opętany, poza tym nie chcę narazić się potem na zarzuty że to jednak mój pies ostrzegał mnie przed tym pan ze straży dla zwierząt.A poza sprawą w mojej wsi pojawiły się dwa kolejne bezdomne psy będe interweniować także w ich sprawie.:shake: Quote
aganela Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 berenaise trzymaj się,pomyśl niestety ten psiak ma tylko ciebie.....inni już dawno by go np. przegonili,zabili , powiesili ..... Quote
berenaise38 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 :lol: Z ostatniej chwili.Psiak pojechał do nowego własnego domku znalezionego dzięki pani Marcie z Zamojskiego Emira. Los się do niego uśmiechnął ,oby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia............ Quote
aganela Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 wspaniale :multi::multi::multi: możesz już zmienić tytuł?;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ach ta Tola!! Nie odzywała się na wątku, a tu proszę bardzo, jak pokątnie (i skutecznie) działała :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts