Jump to content
Dogomania

Kundelek znaleziony w lesie przez starszego człowieka! Ma dom!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

:(
Berenaise - a czy w sytuacji gdybyś miała gruby łańcuch, taki którego psina by nie przegryzł to mógłby siedzieć u Ciebie na nim? Czy już na pewno to wykluczone?
Druga sprawa - wstrzymaj się proszę jeszcze, w niedzielę może pójdzie mój tymczasowicz do DS, to może ja go wezmę. Nic nie obiecuję, ale do niedzieli niedługo, więc ja myślę żeby go mocno uwiązać albo nawet gdzieś zamknąć w komórce czy coś.

I jeszce raz proszę - nie dawaj go do schronu, naprawdę już lepiej go uśpij albo łopatą w główkę niż do Zamościa. Sorki za dosadność, ale taka prawda.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę jak dokładnie wygląda sytuacja ,obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca z prośbami o pomoc fundacje, stowarzyszenia itp.Jednak konkretnej pomocy zero.:shake:
Sprawą psa zainteresowała się Straż dla zwierząt w Lublinie i oni mają pomóc w interwencji aby to jednak gmina zajęła się losem psiaka.
Niestety jeśli oni zajmą się sprawą i machina ruszy nie będe miała najmniejszego wpływu gdzie psinka trafi.Wszystko rozstrzygnie się po niedzieli.
Uwiązanie psa nic nie da bo wyje i szczeka jak opętany, poza tym nie chcę narazić się potem na zarzuty że to jednak mój pies ostrzegał mnie przed tym pan ze straży dla zwierząt.A poza sprawą w mojej wsi pojawiły się dwa kolejne bezdomne psy będe interweniować także w ich sprawie.:shake:

Posted

:lol: Z ostatniej chwili.Psiak pojechał do nowego własnego domku znalezionego dzięki pani Marcie z Zamojskiego Emira.
Los się do niego uśmiechnął ,oby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia............