Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka z forum Caviarnia odkryła, że na podwórku na ul. Częstochowskiej (w części na duże gabaryty) w Warszawie okociła się kotka.
Nie wiadomo ile jest maluchów, bo kotka jest między starą lodówką a workami z gruzem. To niebezpieczne miejsce dla maluszków. Czy ktoś mógłby pomóc?

Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Nick na Caviarni: kwalera

[URL]http://www.swinkimorskie.eu/forum/index.php[/URL]

Posted

jeśli nikt nie da rady tego zrobić w weekend, ja będę mogła w poniedziałek (jutro rano wyjeżdżam, a w pon. powinnam być w okolicy) podejść i zobaczyć co tam się dzieje, o ile napiszesz w którym miejscu na Częstochowskiej...

Posted

Kotka przeniosla maluchy w inne miejsce ale zostala znaleziona :)
cytuje za kwalera:

Znalazła się nasza zguba . KOciaki są cztery wieczorem postaram sie zrobic zdjęcia

Posted

Potrzebny TDT na CITO. Ania&Rudy może dać DT kociej rodzince, ale dopiero w sierpniu. Do tej pory zaczną rozłazić się po okolicy i może stać się im krzywda.

Cytuje Anię:
Mamusia jest spokojna, ale mocno przestraszona, sierść ma błyszczącą, ale sztywną i chudziutka jest, żebra można policzyć przez skórę i kręgi w kręgosłupie też. Maluszki dobrze wyglądają, są jeszcze ślepe, więc póki co nie rozłażą się i są bezpieczne, ale jeśli mają już tydzień, a na to wskazują wszystkie znaki na ziemi i na niebie, zaczną się przemieszczać i może stać im się krzywda moim zdaniem trzeba szukać im na cito tymczasu, Kasia nie bardzo ma warunki, żeby je przetrzymać. Ja za parę dni wyjeżdżam i wrócę dopiero w sierpniu, wtedy mogłabym je wziąć do siebie, ale pod warunkiem wsparcia no i gwarancji, że jak kotka przestanie karmić maluchy, wędrują domków. Szczególnie, że mam siedmioletnią córkę i ona bardzo będzie przeżywać rozstanie z kotkami... Daj znać jak coś Ci się uda załatwić. Jakby co to mogę przewieźć kotki na terenie Wawy i na trasie Warszawa - Otwock.

• 1 month later...
Posted

z tego co wiem, maluchy są już zaklepane i wszystkie idą do domków, nie wiem jeszcze jak z mamą, czy też gdzieś wędruje czy ląduje u mnie
jutro będę rozmawiać z Rakeą u której całe towarzystwo jest na dt, to dam znać wieczorem co i jak :)