Aleksa. Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Jaki super spacerek <3 i ile piękności na zdjeciach <3 http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/18807_10203831272086118_7997601191238133368_n.jpgcudne umaszczenie <3 Aaaa, pieseły się gryzą! (Super fotki :)) Dzieeekujeeemy :D Ja już na fejsie chwaliłam twoją fryzurę, super ci pasuje :) Lara jest pręgowana? Tak, pojawiły jej się jakieś pojedyncze pręgi. ;) Aaa, ja przewagę fot papisia nad własnym psem doskonale rozumiem. W sumie kundel jest gościem własnej galerii, jak mam tymczasa, więc heheh się nie dziwię, że Lara jest tu non stop. Cieszy mnie to nawet :D Mućka jak rośnie! :o http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/10483073_10203831265805961_556528685891185049_n.jpghahaha, Dorciak. :P Też jak ją zobaczyłam pomyślałam..kurdee ale urosła! Lara.. pies po prostu super :D Jestem w parku odpinam ją i bawi się grzecznie z psami, odwołała mi się od wyrzuconych smieci-zarcia, odwołuje sie z zabawy z psem prawie zawsze :D a bez psów zawsze jak jejj nie kochać Quote
Aleksa. Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Dora też ideał, nie czepiaj się :P Do tego jej brakuje :D Quote
Aleksa. Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Hej hej..;) mam chwilkę bo Marcel śpi. :D zaraz wstanie i rehabilitacja :P Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Rehabilitacja ? ;) no tak, wcześniej pisałam że on ma rehabilitacje ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ja jak zwykle nie pamietam :P Mojej koleżanki córka tez chodzi na rehabilitacje bo niby ma za słabe mięsnie .... Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 hej hej.. :) jak wtedy byłam co miał ok. 3 miesięcy to ciągle główkę na jedną stronę trzymał. Ogólnie nawet jak jest na rękach trzeba mu rączki brać do środka bo ciągle ściąga łopatki, Przez to wszystko nie obraca sie z pleców na brzuch i na odwrót..ćwiczy, ale na razie słaaaabo te obracanie idzie ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 No własnie Olcia , córka koleżanki ma to samo , też głowke trzyma tylko na jedną stronę .... Fabian jest teraz wlasnie na etapie obracania się z pleców na brzuszek , cały czas to robi mimo to że za chwilę placze bo On wcale nie chce leżeć na brzuszku a z powrotem już się przekulnąć nie potrafi ;) Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Widzisz, ale potrafi a jest młodszy :P Dzisiaj przez cały dzień raz ryczał i to porządnie.. nie skomentuje co zrobił. :( Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 szkoda gadać, wyglądał jakbym go uderzyła..;) bawił się taka plastikową grającą gitarką i tak szalał szalał... wymachiwał rękoma, nogami i tak coraz szybciej aż z zamachu przywalił sobie ciut nad powieką... :( jak wychodziłam miał nieźle czerwone i guzaaa, aby nie miał siniaka :( Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Skąd ja to znam ;( dzieci w tym wieku mają jeszcze nieskoordynowane ruchy , Fabian tez sobie dzisiaj przywalił zabawką , rodzice Marcelka na pewno o tym wiedzą ;) Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Ale też sobie nabił takiego guza? :( będzie przy mnie dostawał jedynie miękkie zabawki.. :/ jego mama trochę się tym przejęła..:( Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Guza sobie nie nabił bo On wszystko bierze do buźki i uderzył się w wargę ale na szczescie jej sobie nie uszkodził Nie przejmuj się , jego mamusia na pewno wie ze to nie Ty mu to zrobiłaś a dziecko bardzo ciężko upilnować zwlaszcza jak sie bawi ;) Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 No ze nie ja mu to zrobiłam, to wie.. ale mimo wszystko jakiś pechowo zabawkowy dzień miał dzisiaj, bo wcześniej się też zadrapał :/ Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 No niestety to nieuniknione , a najgorsze jest to że można cały czas na dziecko patrzeć a na sekunde sie człowiek odwróci i juz sobie coś zrobi , a zwlaszcza w tym wieku dzieciaki są nad wyraz ruchliwe ;) Quote
Aleksa. Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 No niestety to nieuniknione , a najgorsze jest to że można cały czas na dziecko patrzeć a na sekunde sie człowiek odwróci i juz sobie coś zrobi , a zwlaszcza w tym wieku dzieciaki są nad wyraz ruchliwe ;) No teraz już wiem :P chociaż ja akurat siedziałam wtedy koło niego :D uciekam pod prysznic i spać dobranoc :) Quote
*Magda* Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Poczekaj Ola, jak będzie większy ;) Nabicie guza, to będzie pikuś :P Theodor tydzień temu szalał w domu na swoim motorku. Robienie kółek itp. są na porządku dziennym. No i tak się rozpędził, że się wywalił i rozwalił górną wargę :/ Krew się lała, dziura była dość głęboka. Mycie zębów przez dobę powodowało kolejny płacz z bólu :( Dziś nie ma praktycznie śladu po wypadku ;) Wczoraj dla odmiany, nie wyhamował na podwórku i walnął głową w drewnianą ławkę :/ Centralnie na czole, między oczami ma guza :D Siniaków na nogach ma tyle, że nie idzie zliczyć. Jeden znika, to na jego miejscu pojawiają się 3 nowe :D To się nazywa dzieciństwo i nie uniknie się wypadków ;) Zresztą, przez taką zabawę dziecko samo się uczy kontroli nad przedmiotami ;) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Hejka ;) ja sie juz boje tych guzów i urazow :P Quote
Aleksa. Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Poczekaj Ola, jak będzie większy ;) Nabicie guza, to będzie pikuś :P Theodor tydzień temu szalał w domu na swoim motorku. Robienie kółek itp. są na porządku dziennym. No i tak się rozpędził, że się wywalił i rozwalił górną wargę : Krew się lała, dziura była dość głęboka. Mycie zębów przez dobę powodowało kolejny płacz z bólu Dziś nie ma praktycznie śladu po wypadku Wczoraj dla odmiany, nie wyhamował na podwórku i walnął głową w drewnianą ławkę :/ Centralnie na czole, między oczami ma guza Siniaków na nogach ma tyle, że nie idzie zliczyć. Jeden znika, to na jego miejscu pojawiają się 3 nowe To się nazywa dzieciństwo i nie uniknie się wypadków Zresztą, przez taką zabawę dziecko samo się uczy kontroli nad przedmiotami o kurcze, ale Theoś narobił sobie.. :( No tak, ale też całkiem innego jak dziecko sie uderzy przy mamie,a przy niani :D Hejka ja sie juz boje tych guzów i urazow hejoo :D dasz rade! Madzia daje :D Quote
Recommended Posts