Aleksa. Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Byłam dzisiaj na spacerku ok.8 km :D była gromada 7 psów :D miała dora miec nauczke linkową aż zmądrzeje, ale nie wyobrazałam sobie linki z tyloma psami :D nooo to pogoniła dzika :D Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Zazdroszczę :p Co do Lary... staffy nie sa duże, więc myślę, że dla chcącego nic trudnego. Trzymam kciuki. Quote
Aleksa. Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Cudnie <3 no wiem, same słodziaki :D Zazdroszczę :P Co do Lary... staffy nie sa duże, więc myślę, że dla chcącego nic trudnego. Trzymam kciuki. psiej gromady ? :P Duże może faktycznie nie są, ale i nie małe. :P A właściwie dla studentki, która pracuje dorywczo, wiec jakaś kasa jest, jak jeste potrzebna, a jak nie to jej nie ma.. t może być ciężko żeby zabezoieczać dwa psy przeciw kleszczom, kupić karmę, smakołyki i właśnie odpukać jakąś chorobe nagle.. decyzja na całe życie, sama myślę, czy to wgl rasa dla mnie, czy z lękami Lary dałabym sobie radę.. ale ale na razie to jest ich pies, a p. Aga ma nadzieje, że znajdzie się czas.. ;p a ja zaczełam z nią poważniej ćwiczyć, a nie obrociki, siad itp :D teraz wałkujemy samokontrole i takie różne ćwiczenia :D Ale chorowac moga tak samo:p w tym tkwi problem między innymi ;p Super zbiorowisko :) tylko Tizzol uciekł sprzed aparatu :D Hejka ;) Cześć Aga :D Quote
*Magda* Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Byłam dzisiaj na spacerku ok.8 km :D była gromada 7 psów :D miała dora miec nauczke linkową aż zmądrzeje, ale nie wyobrazałam sobie linki z tyloma psami :D nooo to pogoniła dzika :D Dobrze, że dzik nie pogonił Dorki :) Quote
Aleksa. Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Hejka ;) hej :* Dobrze, że dzik nie pogonił Dorki :) własnie tylko o tym wtedy myślałam.. Quote
Guest TyŚka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 To skąd oni mają Larę? Nie spodziewali się, że pies to obowiązek i wydatki? Eeee, wilk z dzikiem chciał zawrzeć bliższe znajomości ;) Quote
Aleksa. Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Tyska a ja gdzieś napisałam ze nie spodziewali się ze pies to wydatki? :) Lara ma wszystko, czege potrzebuje. :) O wydatkach to pisałam o sobie Quote
Guest TyŚka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Aaa, myślałam, że to o nich i coś mi się nie zgadzało ;) Quote
Aleksa. Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Hej hej :) mam fotki z dzisiejszego spaceru, ale na komórce... Nie wiem jakv jutro przeżyje..:( wczoraj, a właściwie dzisiaj wróciłam do domu po 24 od Marysi. jutro 9-17 Marcel i od razu jadę do Marysi..p. Aga chciała żebym została do soboty rano, bo ma jakieś wyjściez ale zobaczyła moja niechec na nocleg, wiec albo położę ja spać i pojadę albo posiedzę do 22/23 jak nie padne..:( nie umiem odmawiać, a przecież mógłby sobie p. Krzysiek sam poradzić :( Quote
Aleksa. Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Jedna fota z dzisiaj jak siedzą, druga z niedzielnego spaceru autorstwa Beaty Dobranoc! Quote
łamAga Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 No to nie masz dla siebie w ogóle czasu ;( nie padnij nam ! ;) super fotki <3 Quote
Aleksa. Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Dzisiaj jednak nie jechałam do Marcela, to miałam wolne..no ale chciałam odespac trochę, potem z Psami do lasu i jakos dzień minął Mam nadzieje, ze w weekend uda się Ze znajomymi wybrać do pubu, bo serio zaraz zwariuje. Quote
łamAga Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Dzisiaj jednak nie jechałam do Marcela, to miałam wolne..no ale chciałam odespac trochę, potem z Psami do lasu i jakos dzień minąłMam nadzieje, ze w weekend uda się Ze znajomymi wybrać do pubu, bo serio zaraz zwariuje. Koniecznie musi sie udać , jestes mlodziutka i musisz miec czas na zabawę , bo kiedy jak nie teraz ! Quote
Recommended Posts