Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj na spacerku ok.8 km :D była gromada 7 psów :D

miała dora miec nauczke linkową aż zmądrzeje, ale nie wyobrazałam sobie linki z tyloma psami :D nooo to pogoniła dzika :D

11131762_812005148849206_45741376_n.jpg?

Guest TyŚka
Posted

Zazdroszczę :p

Co do Lary... staffy nie sa duże, więc myślę, że dla chcącego nic trudnego. Trzymam kciuki.

Posted

Cudnie <3

no wiem, same słodziaki :D

Zazdroszczę :P

Co do Lary... staffy nie sa duże, więc myślę, że dla chcącego nic trudnego. Trzymam kciuki.

psiej gromady ? :P

Duże może faktycznie nie są, ale i nie małe. :P A właściwie dla studentki, która pracuje dorywczo, wiec jakaś kasa jest, jak jeste potrzebna, a jak nie to jej nie ma.. t może być ciężko żeby zabezoieczać dwa psy przeciw kleszczom, kupić karmę, smakołyki i właśnie odpukać jakąś chorobe nagle.. decyzja na całe życie, sama myślę, czy to wgl rasa dla mnie, czy z lękami Lary dałabym sobie radę.. 

ale ale na razie to jest ich pies, a p. Aga ma nadzieje, że znajdzie się czas.. ;p a ja zaczełam z nią poważniej ćwiczyć, a nie obrociki, siad itp :D 

teraz wałkujemy samokontrole i takie różne ćwiczenia :D

Ale chorowac moga tak samo:p

w tym tkwi problem między innymi ;p 

Super zbiorowisko :)

tylko Tizzol uciekł sprzed aparatu :D

Hejka ;)

Cześć Aga :D

Posted

Byłam dzisiaj na spacerku ok.8 km :D była gromada 7 psów :D

miała dora miec nauczke linkową aż zmądrzeje, ale nie wyobrazałam sobie linki z tyloma psami :D nooo to pogoniła dzika :D

Dobrze, że dzik nie pogonił Dorki :)

Guest TyŚka
Posted

To skąd oni mają Larę? Nie spodziewali się, że pies to obowiązek i wydatki?

Eeee, wilk z dzikiem chciał zawrzeć bliższe znajomości ;)

Guest TyŚka
Posted

Aaa, myślałam, że to o nich i coś mi się nie zgadzało ;)

Posted

Hej hej :) mam fotki z dzisiejszego spaceru, ale na komórce...

Nie wiem jakv jutro przeżyje..:( wczoraj, a właściwie dzisiaj wróciłam do domu po 24 od Marysi.
jutro 9-17 Marcel i od razu jadę do Marysi..p. Aga chciała żebym została do soboty rano, bo ma jakieś wyjściez ale zobaczyła moja niechec na nocleg, wiec albo położę ja spać i pojadę albo posiedzę do 22/23 jak nie padne..:( nie umiem odmawiać, a przecież mógłby sobie p. Krzysiek sam poradzić :(

Posted

Dzisiaj jednak nie jechałam do Marcela, to miałam wolne..no ale chciałam odespac trochę, potem z Psami do lasu i jakos dzień minął

Mam nadzieje, ze w weekend uda się Ze znajomymi wybrać do pubu, bo serio zaraz zwariuje.

Posted

Dzisiaj jednak nie jechałam do Marcela, to miałam wolne..no ale chciałam odespac trochę, potem z Psami do lasu i jakos dzień minął

Mam nadzieje, ze w weekend uda się Ze znajomymi wybrać do pubu, bo serio zaraz zwariuje.

Koniecznie musi sie udać , jestes mlodziutka i musisz miec czas na zabawę , bo kiedy jak nie teraz !