Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haszczak na śniegu to najpiękniejsze, co może być :)
Pudelson ma świetną obrożę.

A Ty nie narzekaj na pracę, przecież nie robisz tego za darmo ;)

Posted

Jakie piękne zdjęcia

Jednak biały pies się zlewa z śniegiem, dobrze, że miał piłkę. Bo bardzo rzucała się w oczy 

Dora fajnie się prezentuje, ahh jaka radość 

Ale jakoś bardziej wole jasne foty niż ponure :D

Super fotki: loveu:

Przecudowne te zdjęcia są <3

:D

Haszczak na śniegu to najpiękniejsze, co może być
Pudelson ma świetną obrożę.

A Ty nie narzekaj na pracę, przecież nie robisz tego za darmo 

Nie narzekam, to bardziej w żartach było, ale jestem dzisiaj wykończona :P

Hej Ola :)

Hej Madzia :)

Posted

Ola sie sławna robi i o nas zapomona 

No gdzie tam. :)

Jestem zaganiana, ponieważ jeżdżę do Lary, Marii, miałam yorka. Do tego dojazdy do Pani Agnieszki, to niestety sporo czasu. 

Do tego męcze się od kilku dni z pracą na zaliczenie pedagogiki ! Jakaś masakra, nie sądziłam, że to się tak ciężko będzie pisało.. :(

Jutro też będę zalatana...  Rano musze jechać do warsztatu z samochodem-mam na 8, wrócę zjem, zaraz będę robiła na szybko obiad i jadła i jechała na uczelnie zawieźć prace, nad którą właśnie umiera :( A potem do Lary i znowu mam posiedzieć z Marią. ;p Niech korzystają z mojego ostatniego, tak dyspozycyjnego tygodnia. :P a

A co do relacji, gdy zostałam pierwszy raz z Marią. Hmm, to jest zdecydowanie inna opieka niż nad dzieckiem, które nie mówi. :P Dziecko w wieku 5 lat zaczyna już z Tobą negocjacje, miewa głupiutkie pomysły :P np. Maria ozdabiała jakąś kartkę dla koleżanki, używała do tego kleju i jak ozdobiła położyłyśmy na blacie kuchennym, bo Lara chciała ściągnąć ze stolika. Dosłownie odwróciłam się na chwile, by ogarnąć stolik z kleju, a ona była na blacie, bo chciała flamastrem coś domalować....:o 

a tak przypadkowo mamy wspólne foto :p sytuacja dosyć zabawna, bo musiałam szybko złapać pomysł żebym to nie ja była fotomodelką. Maria pokazywała mi jakies fotki na tablecie, po czym chciała mi robić foty, a ja nie chciałam ;p  wiec rzucilam haslo 'a może zrobimy sobie wspólne zdjęcie, będzie o wiele ładniejsze? ' na co Maria ' oczywiście!' :D zrobiłyśmy i maria mówi 'ojeeej, jak ślicznie' i miałam spokój huehue 

Posted

Przynajmniej nabierasz wprawy i z czasem nic Cię nie zaskoczy :p

Posted

Jest tak rozpieszczona, że głowa mała. Problem w tym, że ja nawet nie mogę powiedzieć do niej czegoś stanowczo, bo oni sami tego nie robią. Prośby, uwagi ma w dupie. ;P

A wczoraj gdy ja kapalam i chciałam umyć nie pozwoliła, bo ona nie lubi i zaczęła chlapac nogami. Łazienka stała się basenem

Posted

I co w takim przypadku robisz?

Ja miałam w drużynie takie niewychowane, rozpuszczone dzieci. Oj, z nimi to skaranie Boskie było... ale teraz chodzą jak w zegarku. To śmiesznie, a raczej tragicznie wygląda, bo się nie licza ze zdaniem rodziców, a mnie się o wszystko pytają..

Posted

Ojjjjjjj to nie zazdroszczę , pewnie się nerwów przy niej najesz :/

nie martw sie Ola ja zaczelam jesc tabletki anty zle sie po nich czułam i przestałam jej jeść , zaczełam w pierwszy dzien okresu i tak mi sie poprzestawiało ze już mam okres 10ty dzien hehe 

Posted

I co w takim przypadku robisz?

Ja miałam w drużynie takie niewychowane, rozpuszczone dzieci. Oj, z nimi to skaranie Boskie było... ale teraz chodzą jak w zegarku. To śmiesznie, a raczej tragicznie wygląda, bo się nie licza ze zdaniem rodziców, a mnie się o wszystko pytają..

Jej też by sie przydało ;p i chyba każdemu rozpuszczonemu dzieciakowi 

Ojjjjjjj to nie zazdroszczę , pewnie się nerwów przy niej najesz :/

nie martw sie Ola ja zaczelam jesc tabletki anty zle sie po nich czułam i przestałam jej jeść , zaczełam w pierwszy dzien okresu i tak mi sie poprzestawiało ze już mam okres 10ty dzien hehe 

Podchodzę do tego na luzie, jak rodzice, bo co mam robić :p 

Powiedziałam jej, że ma przestać chlapać, bo łazienkę zachlapie i że niech się myje sama w takim razie. ;)