Guest TyŚka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Haszczak na śniegu to najpiękniejsze, co może być :) Pudelson ma świetną obrożę. A Ty nie narzekaj na pracę, przecież nie robisz tego za darmo ;) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Jakie piękne zdjęcia Jednak biały pies się zlewa z śniegiem, dobrze, że miał piłkę. Bo bardzo rzucała się w oczy Dora fajnie się prezentuje, ahh jaka radość Ale jakoś bardziej wole jasne foty niż ponure :D Super fotki: loveu: Przecudowne te zdjęcia są <3 :D Haszczak na śniegu to najpiękniejsze, co może być Pudelson ma świetną obrożę. A Ty nie narzekaj na pracę, przecież nie robisz tego za darmo Nie narzekam, to bardziej w żartach było, ale jestem dzisiaj wykończona :P Hej Ola :) Hej Madzia :) Quote
Baton Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Hejka :D http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_2904.jpg hahah genialne! :p Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Hejka,jestem jestem ale troszkę zaganiana :P Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ola sie sławna robi i o nas zapomona :( :P Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ola sie sławna robi i o nas zapomona No gdzie tam. :) Jestem zaganiana, ponieważ jeżdżę do Lary, Marii, miałam yorka. Do tego dojazdy do Pani Agnieszki, to niestety sporo czasu. Do tego męcze się od kilku dni z pracą na zaliczenie pedagogiki ! Jakaś masakra, nie sądziłam, że to się tak ciężko będzie pisało.. :( Jutro też będę zalatana... Rano musze jechać do warsztatu z samochodem-mam na 8, wrócę zjem, zaraz będę robiła na szybko obiad i jadła i jechała na uczelnie zawieźć prace, nad którą właśnie umiera :( A potem do Lary i znowu mam posiedzieć z Marią. ;p Niech korzystają z mojego ostatniego, tak dyspozycyjnego tygodnia. :P a A co do relacji, gdy zostałam pierwszy raz z Marią. Hmm, to jest zdecydowanie inna opieka niż nad dzieckiem, które nie mówi. :P Dziecko w wieku 5 lat zaczyna już z Tobą negocjacje, miewa głupiutkie pomysły :P np. Maria ozdabiała jakąś kartkę dla koleżanki, używała do tego kleju i jak ozdobiła położyłyśmy na blacie kuchennym, bo Lara chciała ściągnąć ze stolika. Dosłownie odwróciłam się na chwile, by ogarnąć stolik z kleju, a ona była na blacie, bo chciała flamastrem coś domalować....:o a tak przypadkowo mamy wspólne foto :p sytuacja dosyć zabawna, bo musiałam szybko złapać pomysł żebym to nie ja była fotomodelką. Maria pokazywała mi jakies fotki na tablecie, po czym chciała mi robić foty, a ja nie chciałam ;p wiec rzucilam haslo 'a może zrobimy sobie wspólne zdjęcie, będzie o wiele ładniejsze? ' na co Maria ' oczywiście!' :D zrobiłyśmy i maria mówi 'ojeeej, jak ślicznie' i miałam spokój huehue Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Z opowiadań fajna Maria :) ojj, charakterek ona ma :D Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 pewnie po mamusi :D ale jest śliczna <3 Na tym foto nie wygląda dobrze, bo ją reka zasłoniłam :D ma dłuuugie włosy :p Quote
Aleksa. Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Dzisiaj dała mi popalić >.< do tego pierwszy dzień okresu, chyba zaraz umre :D Quote
marta1624 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Oj, współczuję :( A co narobiła? :) Quote
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Przynajmniej nabierasz wprawy i z czasem nic Cię nie zaskoczy :p Quote
Aleksa. Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Jest tak rozpieszczona, że głowa mała. Problem w tym, że ja nawet nie mogę powiedzieć do niej czegoś stanowczo, bo oni sami tego nie robią. Prośby, uwagi ma w dupie. ;P A wczoraj gdy ja kapalam i chciałam umyć nie pozwoliła, bo ona nie lubi i zaczęła chlapac nogami. Łazienka stała się basenem Quote
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 I co w takim przypadku robisz? Ja miałam w drużynie takie niewychowane, rozpuszczone dzieci. Oj, z nimi to skaranie Boskie było... ale teraz chodzą jak w zegarku. To śmiesznie, a raczej tragicznie wygląda, bo się nie licza ze zdaniem rodziców, a mnie się o wszystko pytają.. Quote
łamAga Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ojjjjjjj to nie zazdroszczę , pewnie się nerwów przy niej najesz :/ nie martw sie Ola ja zaczelam jesc tabletki anty zle sie po nich czułam i przestałam jej jeść , zaczełam w pierwszy dzien okresu i tak mi sie poprzestawiało ze już mam okres 10ty dzien hehe Quote
Aleksa. Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 I co w takim przypadku robisz? Ja miałam w drużynie takie niewychowane, rozpuszczone dzieci. Oj, z nimi to skaranie Boskie było... ale teraz chodzą jak w zegarku. To śmiesznie, a raczej tragicznie wygląda, bo się nie licza ze zdaniem rodziców, a mnie się o wszystko pytają.. Jej też by sie przydało ;p i chyba każdemu rozpuszczonemu dzieciakowi Ojjjjjjj to nie zazdroszczę , pewnie się nerwów przy niej najesz :/ nie martw sie Ola ja zaczelam jesc tabletki anty zle sie po nich czułam i przestałam jej jeść , zaczełam w pierwszy dzien okresu i tak mi sie poprzestawiało ze już mam okres 10ty dzien hehe Podchodzę do tego na luzie, jak rodzice, bo co mam robić :p Powiedziałam jej, że ma przestać chlapać, bo łazienkę zachlapie i że niech się myje sama w takim razie. ;) Quote
marta1624 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Oj to współczuję takiego rozpieszczeńca ;) Quote
Recommended Posts