Aleksa. Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Dora jak ja zobaczyła tak szalała po podwórku ze wyhamować nie mogła i wpadła w krzaki :D teraz w domu szaleja a ja znowu zaraz zwariuje Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Fajnie jak szaleją , przynajmniej się coś dzieje :D Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 https://www.facebook.com/aleksandraanna.ptaszek/videos/828472010535853/ a po spacerze odpoczywa sie tak Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 i na filmiku i na fotce widac że bardzi się kochają <3 Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Nie wie na jak długo ;p Lara coraz mocniej się bawi, a nawet zaczyna prowokować inne psy :D szczeka itp :D a potem ucieka xd a z Dora wczoraj pierwsz raz sie coś spiely o zabawke :p ale krzynelam i byl spokoj :D Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Byle by Larce tak nie zostało że będzie atakowac psy i uciekac :P Jak tak na nią patrze to znowu zaczynam sie zastanawiac czy aby nie wziąć zamiast Donka psa o krótkiej sierści , strasznie ładnie komponują sie na nich obroże ;) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 No ta sierść krótka ma więcej plusów, bo kleszczy na niej nie widzę, a na dorze zostaja..chyba miała jakiegoś na głowie i rozdrapala bo strup jest Quote
kalyna Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 U mnie staffik to jedyna rasa, którą mogłabym mieć, oczywiście w stadzie z ONkami :P Alternatywa to mały kundelek. Wiele u mnie przemawia za tą rasą, ale też są rzeczy , które mi się nie podobają i nie wiem czy zdołałabym to przełknąć. Niemniej rasa sama w sobie jest świetna i krótka sierść baaardzo przemawia na ich korzyść. Tak samo jak charakter i wielkość ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Dla mnie staffiki są zbyt mocne, a ja nie lubię mocnych psów, wolę psy o atletycznej budowie... no, bez przesady - charta bym mieć nie chciała, coś pomiędzy, lubię psie psy, bez hmmm... udziwnień z żadnej ze stron. Jednak Lara jest fajna, świetnie do siebie pasują z Dorą :) kto w tym duecie rządzi? Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 To tak jak mi sie amstafy podobaja ale to nie psy dla mnie ;( Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 kurde, napisałam tutaj rano długieeego posta.. widzę, że się nie dodał.. :( w każdym razie napisze tyle ile pamiętam, czyli mniej niż rano :D Tak więc odnośnie Lary.. coraz bardziej podobają mi się staffiki! nie wiem, czy to akurat chodzi o Lare, czy ogólnie charakter Staffika..zobaczymy, jaka będzie jako dorosła, no ale kurde na razie ją kocham..natomiast żałuję, że nie mam czasu by ćwiczyć z nią posłuszeństwa, w sensie coś takiego jak rally-o czy coś, bo chciałabym się trochę w takie coś pobawić.. Odnośnie wystaw co kiedyś była rozmowa. Pan Krzysiek okazało się, że nie żartuje.. BAAAA! jest zdania, że suka powinna mieć raz małe.. także muszę zacząć się orientować w wystawach jak się robi hodowlanke itp. on coś mówił, że był ze swoją suką raz i mogła mieć szczeniaki! jak dla nie to nierealne.. SDruga sprawa nie wyobrażam sobie u nich szczeniaków, socjalki ich itp. wybór reproduktora.. no kur.. ja się na tym nie znaaaam. Ty$ka, kto rządzi?? trudno stwierdzić..na razie Lara biega za Dorą wszedzie, prowokuje zabawy, zapasy. Martwi nie jedynie, że jak przesadza i Dora warknie, ona to olewa. Quote
łamAga Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 kurde, napisałam tutaj rano długieeego posta.. widzę, że się nie dodał.. :( w każdym razie napisze tyle ile pamiętam, czyli mniej niż rano :D Tak więc odnośnie Lary.. coraz bardziej podobają mi się staffiki! nie wiem, czy to akurat chodzi o Lare, czy ogólnie charakter Staffika..zobaczymy, jaka będzie jako dorosła, no ale kurde na razie ją kocham..natomiast żałuję, że nie mam czasu by ćwiczyć z nią posłuszeństwa, w sensie coś takiego jak rally-o czy coś, bo chciałabym się trochę w takie coś pobawić.. Odnośnie wystaw co kiedyś była rozmowa. Pan Krzysiek okazało się, że nie żartuje.. BAAAA! jest zdania, że suka powinna mieć raz małe.. także muszę zacząć się orientować w wystawach jak się robi hodowlanke itp. on coś mówił, że był ze swoją suką raz i mogła mieć szczeniaki! jak dla nie to nierealne.. SDruga sprawa nie wyobrażam sobie u nich szczeniaków, socjalki ich itp. wybór reproduktora.. no kur.. ja się na tym nie znaaaam. Ty$ka, kto rządzi?? trudno stwierdzić..na razie Lara biega za Dorą wszedzie, prowokuje zabawy, zapasy. Martwi nie jedynie, że jak przesadza i Dora warknie, ona to olewa. Musisz mu to jakoś wybić z głowy :P Quote
angineuuka Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Przydomek, Wystawy.. czemu nie ;) jak suk z rodo to czemu nie :lol: 3 wystawy jak dobrze pójdzie wystarcza do hodowlanki no i wiek odpowiedni Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Powiedział, że jak ja się tego nie podejmę, to mam kogoś wynająć kto wystawi LAre :D nosz kurde co za presja :D Quote
łamAga Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Powiedział, że jak ja się tego nie podejmę, to mam kogoś wynająć kto wystawi LAre :D nosz kurde co za presja :D Wystawić dasz rade ! raz pojedziesz i nie bedziesz mogła sie doczekać kolejnej wystawy ;) Quote
angineuuka Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Dasz rade :P Ja to czasem mam ochotę coś wystawić ahah Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Jasneee, ja źle znoszę tego typu rzeczy. Bardzo się stresuje.. szczególnie, jak się na tym nie zna Quote
Aleksa. Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 PS.Aga nagrałam Ci kule :D przynajniej nauczysz się spiewać po polsku ahhaahah :D Quote
Recommended Posts