kopciuszek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Milusia dojechała szczęśliwie ;) Państwo przemili, ale z niej to istna wariatka ;) Jak tylko zwolniło się miejsce kierowcy to odrazu na nie wskoczyła :razz: Najwidoczniej miała zastrzeżenia co do jazdy kierowcy :evil_lol: Buziaki rozdawała na prawo i na lewo :razz: Położyła mi się pod nogami na wycieraczce :razz: Zadowolona bo tam klima najbardziej wiała :loveu: Zakochałam się w niej normalnie :loveu: Quote
mikoada Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Jutro zadzwonię do Państwa zapytać jak Milusia czy już dziewczynka ochłonęła po podróży, dzisiaj już nie chciałam tak późno głowy zawracać :) Quote
mikoada Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Państwem Milusi. Najważniejsze jest to, że dwa psiaki, które mieszkają u Państwa przyjęły Milusię bardzo dobrze :multi: całe stadko przespało sobie bardzo grzecznie noc...Milusia jest bardzo grzeczna, dzisiaj najprawdopodobniej mała zaliczy kąpiel. W tygodniu na pewno będzie wizyta u weterynarz i najprawdopodobniej sterylka. Miluśce dosyć mocno ropieją oczka Pani dzisiaj kupi jej kropelki i ślicznotka będzie miała zakrapiane ślepka :) Quote
Klaudus__ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bardzo się cieszę - jeden psiak więcej wydarty ze szponów tragedi. Powodzenia piękna... Quote
mikoada Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z Panem Milusi. Mała została nazwana Lalka :) Niestety na początku sunieczka sprawiała trochę kłopotów mianowicie załatwiała się tylko w domku pomimo tego, że drzwi do ogrodu cały dzień są otwarte, na szczęście pomalutku dziewczynka się uczy i już co raz częściej załatwia swoje potrzeby na dworze :) Pan powiedział również, że Laka "walczy" o jedzenie tzn. jak psiaki dostaną jeść to Lalka zje trochę ze swojej miski a później leci do miski swojego 7-miesięcznego towarzysza i atakuje go. Wydaje mi się, że to jeszcze nawyki ze schronu :shake: Mam nadzieję, że pomalutku sytuacja się ustabilizuje, Lalka jest dopiero 5 dni w nowym domku. A i Pan powiedział jeszcze, że wczoraj byli na spacerku w większym gronie bo odwiedziła ich Iwoniam i Lalka cały spacer była zestresowana, bała się malutka wszystkiego... Quote
mikoada Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Zapraszam na bazarek z biżu z którego ewentualny dochód zostanie przekazany na pomoc psiakom z Pszczyny http://www.dogomania.pl/threads/189504-Zestaw-kolczyk%C3%B3w-NA-PSZCZY%C5%83SK%C4%84-SKARPET%C4%98-(-do-27.07-do-23-00) Quote
mikoada Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dostałam dzisiaj od Państwa Milusi maila wraz ze zdjęciami :) Sunia we wtorek miała sterylizację teraz pomalutku dochodzi do siebie... Zdjęcia Milusi wraz z jej kolegami :) Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To Ona ma dwóch kumpli? :-o Ja jakoś żyłam w świadomości,że jednego :lol: Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ma dwóch kumpli :) Jeden to już długoletni rezydent a drugi został przygarnięty jak się nie mylę w te wakacje, niestety był ich kolejną ofiarą :( Państwo jednak zdecydowali, że Milusię również adoptują :) Quote
Recommended Posts