Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milusia dojechała szczęśliwie ;) Państwo przemili, ale z niej to istna wariatka ;) Jak tylko zwolniło się miejsce kierowcy to odrazu na nie wskoczyła :razz: Najwidoczniej miała zastrzeżenia co do jazdy kierowcy :evil_lol:
Buziaki rozdawała na prawo i na lewo :razz: Położyła mi się pod nogami na wycieraczce :razz: Zadowolona bo tam klima najbardziej wiała :loveu:
Zakochałam się w niej normalnie :loveu:

Posted

Jutro zadzwonię do Państwa zapytać jak Milusia czy już dziewczynka ochłonęła po podróży, dzisiaj już nie chciałam tak późno głowy zawracać :)

Posted

Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Państwem Milusi. Najważniejsze jest to, że dwa psiaki, które mieszkają u Państwa przyjęły Milusię bardzo dobrze :multi: całe stadko przespało sobie bardzo grzecznie noc...Milusia jest bardzo grzeczna, dzisiaj najprawdopodobniej mała zaliczy kąpiel. W tygodniu na pewno będzie wizyta u weterynarz i najprawdopodobniej sterylka. Miluśce dosyć mocno ropieją oczka Pani dzisiaj kupi jej kropelki i ślicznotka będzie miała zakrapiane ślepka :)

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Panem Milusi. Mała została nazwana Lalka :) Niestety na początku sunieczka sprawiała trochę kłopotów mianowicie załatwiała się tylko w domku pomimo tego, że drzwi do ogrodu cały dzień są otwarte, na szczęście pomalutku dziewczynka się uczy i już co raz częściej załatwia swoje potrzeby na dworze :) Pan powiedział również, że Laka "walczy" o jedzenie tzn. jak psiaki dostaną jeść to Lalka zje trochę ze swojej miski a później leci do miski swojego 7-miesięcznego towarzysza i atakuje go. Wydaje mi się, że to jeszcze nawyki ze schronu :shake: Mam nadzieję, że pomalutku sytuacja się ustabilizuje, Lalka jest dopiero 5 dni w nowym domku. A i Pan powiedział jeszcze, że wczoraj byli na spacerku w większym gronie bo odwiedziła ich Iwoniam i Lalka cały spacer była zestresowana, bała się malutka wszystkiego...

• 5 weeks later...
Posted

Dostałam dzisiaj od Państwa Milusi maila wraz ze zdjęciami :) Sunia we wtorek miała sterylizację teraz pomalutku dochodzi do siebie...

Zdjęcia Milusi wraz z jej kolegami :)

Posted

Ma dwóch kumpli :) Jeden to już długoletni rezydent a drugi został przygarnięty jak się nie mylę w te wakacje, niestety był ich kolejną ofiarą :( Państwo jednak zdecydowali, że Milusię również adoptują :)