Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ronjo, na FB jest dziewczyna - Dominika, która bardzo interesuje się Emi i chciałaby pomóc jakoś, w pewien sposób adoptować ją wirtualnie. Wpłaciła dla niej właśnie 100 zł. Podaj mi proszę maila do siebie, by Dominika mogła do Ciebie napisać :)

Posted

[quote name='go-ja']Ronjo, na FB jest dziewczyna - Dominika, która bardzo interesuje się Emi i chciałaby pomóc jakoś, w pewien sposób adoptować ją wirtualnie. Wpłaciła dla niej właśnie 100 zł. Podaj mi proszę maila do siebie, by Dominika mogła do Ciebie napisać :)[/QUOTE]
proszę bardzo:)
[email][email protected][/email]

Posted

ciągle zapominam napisać - Emi jest bardzo przyjacielska do innych psów. Wczoraj niechcący spotkala się w ogródku z moją Ciućką i Sonią. Naszą kociczką również nie jest zainteresowana w ogóle.

Posted

[quote name='ronja']ciągle zapominam napisać - Emi jest bardzo przyjacielska do innych psów. Wczoraj niechcący spotkala się w ogródku z moją Ciućką i Sonią. Naszą kociczką również nie jest zainteresowana w ogóle.[/QUOTE]
To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy.

Posted

[quote name='mysza 1']To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy.[/QUOTE]

Ja tak po cichutku mam nadzieję że będzie tak jak w przypadku Marleja....czyli na cud liczę;):loveu:

Emi jest taka wdzięczna....i tak niewiele potrzebuje....

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ja tak po cichutku mam nadzieję że będzie tak jak w przypadku Marleja....czyli na cud liczę;):loveu:

Emi jest taka wdzięczna....i tak niewiele potrzebuje....[/QUOTE]
To prawda, naprawdę niewiele... Zapomniałam ją dopisać do listy moich psów, które bym miała, gdybym mogła ;)

Posted

[quote name='mysza 1']To prawda, naprawdę niewiele... Zapomniałam ją dopisać do listy moich psów, które bym miała, gdybym mogła ;)[/QUOTE]

Wiesz co.....Emi to i ja bym wzięła nie zastanawiając się nawet minuty....cholercia potrzebne mi większe mieszkanie;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Wiesz co.....Emi to i ja bym wzięła nie zastanawiając się nawet minuty....cholercia potrzebne mi większe mieszkanie;)[/QUOTE]
TY Emi, Gusia Misia i super. Ja mam Brunka ;)

Posted

[quote name='mysza 1']To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy.[/QUOTE]
Emi ma wiele zalet :)
kochana, grzeczna, posłuszna, przyjacielska, zupełnie nieagresywna, nie brudzi w domu, grzecznie spi na swoim poslanku, robi siad jak się ją poprosi, nie grymasi przy jedzeniu;)

a dziś poszerzyłam jej obróżkę, bo już taka napięta była:)

Posted

[quote name='ronja']Emi ma wiele zalet :)
kochana, grzeczna, posłuszna, przyjacielska, zupełnie nieagresywna, nie brudzi w domu, grzecznie spi na swoim poslanku, robi siad jak się ją poprosi, nie grymasi przy jedzeniu;)

a dziś poszerzyłam jej obróżkę, bo już taka napięta była:)[/QUOTE]

Same zalety:loveu:

Posted

[quote name='ronja']Emi ma wiele zalet :)

Nie uwierzę, że nikt się nie zgłosi, Emi jest idealna :)