Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jaki pysio roześmiany:loveu::loveu::loveu: musze pomyśleć o odwiedzinach:) Quote
ronja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Gosia, pomyśl, bo mi rzeczy dla Ciebie na bazarek tarasują przejście;) Quote
Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='ronja']Gosia, pomyśl, bo mi rzeczy dla Ciebie na bazarek tarasują przejście;)[/QUOTE] Może w weekend?:) zaraz Ci wyślę pw... Quote
go-ja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ronjo, na FB jest dziewczyna - Dominika, która bardzo interesuje się Emi i chciałaby pomóc jakoś, w pewien sposób adoptować ją wirtualnie. Wpłaciła dla niej właśnie 100 zł. Podaj mi proszę maila do siebie, by Dominika mogła do Ciebie napisać :) Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Bidulka, ząbków wcale nie ma prawie. Ale i tak ślicznota :loveu: Dziękujemy za wpłatę, zaraz zajrzę na konto i podam aktualny stan ;) Quote
ronja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='go-ja']Ronjo, na FB jest dziewczyna - Dominika, która bardzo interesuje się Emi i chciałaby pomóc jakoś, w pewien sposób adoptować ją wirtualnie. Wpłaciła dla niej właśnie 100 zł. Podaj mi proszę maila do siebie, by Dominika mogła do Ciebie napisać :)[/QUOTE] proszę bardzo:) [email][email protected][/email] Quote
Ania i Kajber Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Pozdrowienia dla EMI i jje opiekunek, życzę zdrówka. Quote
wiolabiszop Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jakie piękne zmiany ,bardzo dobra robota dziewczyny.EMI jaka ty śliczna jakie śliczne oczka a mordeczka coraz pełniejsza.SUPER ,widac walkę o życie w twoich oczkach :))Trzymaj sie Quote
go-ja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='ronja']proszę bardzo:) [email][email protected][/email][/QUOTE] dzięki :) przekazuję :) Quote
ronja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ciągle zapominam napisać - Emi jest bardzo przyjacielska do innych psów. Wczoraj niechcący spotkala się w ogródku z moją Ciućką i Sonią. Naszą kociczką również nie jest zainteresowana w ogóle. Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='ronja']ciągle zapominam napisać - Emi jest bardzo przyjacielska do innych psów. Wczoraj niechcący spotkala się w ogródku z moją Ciućką i Sonią. Naszą kociczką również nie jest zainteresowana w ogóle.[/QUOTE] To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy. Quote
Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='mysza 1']To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy.[/QUOTE] Ja tak po cichutku mam nadzieję że będzie tak jak w przypadku Marleja....czyli na cud liczę;):loveu: Emi jest taka wdzięczna....i tak niewiele potrzebuje.... Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ja tak po cichutku mam nadzieję że będzie tak jak w przypadku Marleja....czyli na cud liczę;):loveu: Emi jest taka wdzięczna....i tak niewiele potrzebuje....[/QUOTE] To prawda, naprawdę niewiele... Zapomniałam ją dopisać do listy moich psów, które bym miała, gdybym mogła ;) Quote
Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='mysza 1']To prawda, naprawdę niewiele... Zapomniałam ją dopisać do listy moich psów, które bym miała, gdybym mogła ;)[/QUOTE] Wiesz co.....Emi to i ja bym wzięła nie zastanawiając się nawet minuty....cholercia potrzebne mi większe mieszkanie;) Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Tora&Faro']Wiesz co.....Emi to i ja bym wzięła nie zastanawiając się nawet minuty....cholercia potrzebne mi większe mieszkanie;)[/QUOTE] TY Emi, Gusia Misia i super. Ja mam Brunka ;) Quote
ronja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='mysza 1']To dobrze, zaleta do ogłoszeń chociaż nie wiem gdzie my jej dom znajdziemy.[/QUOTE] Emi ma wiele zalet :) kochana, grzeczna, posłuszna, przyjacielska, zupełnie nieagresywna, nie brudzi w domu, grzecznie spi na swoim poslanku, robi siad jak się ją poprosi, nie grymasi przy jedzeniu;) a dziś poszerzyłam jej obróżkę, bo już taka napięta była:) Quote
Tora&Faro Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='ronja']Emi ma wiele zalet :) kochana, grzeczna, posłuszna, przyjacielska, zupełnie nieagresywna, nie brudzi w domu, grzecznie spi na swoim poslanku, robi siad jak się ją poprosi, nie grymasi przy jedzeniu;) a dziś poszerzyłam jej obróżkę, bo już taka napięta była:)[/QUOTE] Same zalety:loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ale tu dzisiaj cicho.....sama ze sobą piszę;) Quote
Ellig Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ale tu dzisiaj cicho.....sama ze sobą piszę;)[/QUOTE] Witaj! Jest dobrze,Emi juz szuka domu:) Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Ellig']Witaj! Jest dobrze,Emi juz szuka domu:)[/QUOTE] Hej Elu:) fajna jest Emi prawda?:) Quote
kameralna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='ronja']Emi ma wiele zalet :) kochana, grzeczna, posłuszna, przyjacielska, zupełnie nieagresywna, nie brudzi w domu, grzecznie spi na swoim poslanku, robi siad jak się ją poprosi, nie grymasi przy jedzeniu;) Nie uwierzę, że nikt się nie zgłosi, Emi jest idealna :) Quote
Ellig Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Hej Elu:) fajna jest Emi prawda?:)[/QUOTE] Hej! Jest fantastyczna:) Quote
_Goldenek2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Szybko znajdzie dom jak O-nka z Kamieńczyka :) Quote
Recommended Posts