Owieczka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Małe kociaki z jednej paki... Dwie dziewczynki i chłopaczek :loveu: Samodzielne, kuwetkowe i strasznie żarte :diabloti: ok 6-7 tygodni Komu ?? Rudy - chłopak Czarna - dziewczynka I Bura - dziewczynka Kontakt w sprawie adopcji - 782-674-952 lub [email protected] Quote
Owieczka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Koteczki pilnie potrzebujące albo domów albo przynajmniej DT gdzie się trochę oswoją... Piwniczaki Trzy szt , nie wiadomo jakiej płci bo ich matka nie da tknąć... wszystkie czarne ale się różnią :) Pani Grażynka poprosiła mnie o pomoc, bo szkoda zeby zdziczały i dalej koczowały w piwnicy ( tylko Ona dokarmia i się nimi przejmuje) Będe wdzięczna za jakąkolwiek pomoc... Kontakt w sprawie piwniczaków : 022 842-29-29 p. Grażyna Quote
Owieczka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Czy moze ktoś pomóc w ogłoszeniach ?? :( Quote
agusiazet Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:) Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='agusiazet']Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:)[/QUOTE] Nie wiem czy do sierpania to cos zostanie... One siedzą w domku letniaku i rozrabiaja na maxa :) Musiała bym takiego malucha wziąść do domu żeby się z ludziami i psami oswajał tylko nie wiem na ile jest to wykonalne bo ja mam dom otwarty , psy się kręcą cały czas a ja dla malucha zbytnio czasu nie mam. No chyba ze by się znalzł DT dla niego to spoko kochana :) Quote
kinia098 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 agusiazet napisał(a):Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:) U mnie do sierpnia na pewno będą maluchy do adopcji ;) Szaraczek też się znajdzie. Więc gdyby od Owieczki wszystko poszło- zapraszam do mnie ;) Quote
Recommended Posts