Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małe kociaki z jednej paki...

Dwie dziewczynki i chłopaczek :loveu:
Samodzielne, kuwetkowe i strasznie żarte :diabloti:
ok 6-7 tygodni

Komu ??

Rudy - chłopak

Czarna - dziewczynka

I Bura - dziewczynka

Kontakt w sprawie adopcji - 782-674-952 lub [email protected]

Posted

Koteczki pilnie potrzebujące albo domów albo przynajmniej DT gdzie się trochę oswoją... Piwniczaki

Trzy szt , nie wiadomo jakiej płci bo ich matka nie da tknąć... wszystkie czarne ale się różnią :)
Pani Grażynka poprosiła mnie o pomoc, bo szkoda zeby zdziczały i dalej koczowały w piwnicy ( tylko Ona dokarmia i się nimi przejmuje)
Będe wdzięczna za jakąkolwiek pomoc...

Kontakt w sprawie piwniczaków : 022 842-29-29 p. Grażyna

Posted

Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:)

Posted

[quote name='agusiazet']Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:)[/QUOTE]

Nie wiem czy do sierpania to cos zostanie... One siedzą w domku letniaku i rozrabiaja na maxa :) Musiała bym takiego malucha wziąść do domu żeby się z ludziami i psami oswajał tylko nie wiem na ile jest to wykonalne bo ja mam dom otwarty , psy się kręcą cały czas a ja dla malucha zbytnio czasu nie mam. No chyba ze by się znalzł DT dla niego to spoko kochana :)

• 2 weeks later...
Posted

agusiazet napisał(a):
Owieczko, a gdzie są te kociaki? Moja najmłodsza latorośl bardzo chce kota, ale boję się czy taki kociak dogada się z moim psem seniorem. My mogłybyśmy ew. wziąć małą kicię gdzieś w sierpniu, bo wtedy dopiero będziemy w Polsce! Mnie osobiście podoba się kocurek rudawy i kotka szara. Tylko nie wiem, czy jesteśmy dobrym domem dla kota, ja nigdy kota nie miałam, zawsze psy! Skąd mi się wzięło kotolubne dziecko, podmienione, czy co?:)

U mnie do sierpnia na pewno będą maluchy do adopcji ;) Szaraczek też się znajdzie.
Więc gdyby od Owieczki wszystko poszło- zapraszam do mnie ;)