martaipieski Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 beabono chyba juz mu zrobiła transportowy!!! Quote
martaipieski Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 dostałam dzis smsa od Panstwa z krakowa własnie wracaja z Dingusiem do domku!!!!:):)postanowili sami przyjechac bo zal im było by przez ten czas Dino czekał w schronisku!!! przyjechali tyle kilometrow po psa ktorego widzieli tylko na zdjeciu:):) Pani obiecała foteczki jak chłopak troszke nabierze ciałka i zostanie wykapany:) Quote
BeaBono Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 WOW :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:, aż nie do uwierzenia, normalnie... no, jestem w szoku... dobrze to świadczy o nowych właścicielach Dinga... skoro pofatygowali się po Dingusia taki kawał drogi, to będzie miał chłopak jak w raju... Gratulacje, Marta, masz nosa do ludzi !!! :lol::lol::lol: Szczęścia w Nowym Domku, Dingo !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
martaipieski Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ja tez jestem w szoku ze widzac psa jedynie na zdjeciach a jego charakter znaja tylko z mojego opisy, przyjechali po psiaka taki kawał drogi!!masz racje to dobrze swiadczy :)napewno bedzie szczesliwy juz nie moge sie doczekac pierwszych zdjec:) jutro moze cos bede wiedziała to dam znac dzis wiem tylko tyle ze Dingo ma wielki apetyt:) Quote
zeberka4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 super,zmień tytuł watku ze Dingo w nowym domciu grzeje dupke :D Quote
zeberka4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ale według mnie to dobrze swiadczy o nowych właścicielach:) Quote
Ra_dunia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Cudowna wiadomość. To bardzo dobrze świadczy o nowym domku :) Dingusiu - powodzenia! :) Quote
martaipieski Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 dostałam mmsem pierwsza fotke z nowego domu:) wkoncu mogłam zobaczyc dingusia na zielonej trawce i z usmiechem na pyszczku Dingus bardzo lubi bawic sie swoja piłeczka:)jest kochany grzeczny i ma wielki apetyt:) Quote
martaipieski Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 dostałam dzis pieknego maila i foteczki Dingusia z nowego domku!!! Dingus pozostał Dingusiem z psim usmiechem i piłeczka wyglada przepieknie Pani obiecała w wolnym czasie zajrzec na wątek Dinusia:) Quote
martaipieski Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 tak tak zdjecia dostałam po kilku dniach od adopcji kolejne beda jak dingus troszke przytyje i jeszcze wypiekniej:) Pani napisała w mailu ze to wspaniały kochany pies, bardzo sie ciesza ze go adoptowali!!apetyt ma wielki i uwielbia bawic sie piłeczka!! Quote
martaipieski Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 no i mam kolejne zdjęcia z nowego domku oraz wspaniałe wieści:) Dinguś nabrał ciałka zadomowił sie na dobre i bardzo kocha swoich właścicieli a oni są szczesliwi ze maja tak mądrego wspaniałego psa:) Quote
Recommended Posts