Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam dzis smsa od Panstwa z krakowa własnie wracaja z Dingusiem do domku!!!!:):)postanowili sami przyjechac bo zal im było by przez ten czas Dino czekał w schronisku!!! przyjechali tyle kilometrow po psa ktorego widzieli tylko na zdjeciu:):) Pani obiecała foteczki jak chłopak troszke nabierze ciałka i zostanie wykapany:)

Posted

WOW :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:, aż nie do uwierzenia, normalnie... no, jestem w szoku... dobrze to świadczy o nowych właścicielach Dinga... skoro pofatygowali się po Dingusia taki kawał drogi, to będzie miał chłopak jak w raju... Gratulacje, Marta, masz nosa do ludzi !!! :lol::lol::lol: Szczęścia w Nowym Domku, Dingo !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

ja tez jestem w szoku ze widzac psa jedynie na zdjeciach a jego charakter znaja tylko z mojego opisy, przyjechali po psiaka taki kawał drogi!!masz racje to dobrze swiadczy :)napewno bedzie szczesliwy juz nie moge sie doczekac pierwszych zdjec:) jutro moze cos bede wiedziała to dam znac dzis wiem tylko tyle ze Dingo ma wielki apetyt:)

Posted

dostałam mmsem pierwsza fotke z nowego domu:) wkoncu mogłam zobaczyc dingusia na zielonej trawce i z usmiechem na pyszczku Dingus bardzo lubi bawic sie swoja piłeczka:)jest kochany grzeczny i ma wielki apetyt:)

Posted

dostałam dzis pieknego maila i foteczki Dingusia z nowego domku!!! Dingus pozostał Dingusiem z psim usmiechem i piłeczka wyglada przepieknie Pani obiecała w wolnym czasie zajrzec na wątek Dinusia:)

• 2 weeks later...
Posted

tak tak zdjecia dostałam po kilku dniach od adopcji kolejne beda jak dingus troszke przytyje i jeszcze wypiekniej:)

Pani napisała w mailu ze to wspaniały kochany pies, bardzo sie ciesza ze go adoptowali!!apetyt ma wielki i uwielbia bawic sie piłeczka!!

• 5 weeks later...
Posted

no i mam kolejne zdjęcia z nowego domku oraz wspaniałe wieści:) Dinguś nabrał ciałka zadomowił sie na dobre i bardzo kocha swoich właścicieli a oni są szczesliwi ze maja tak mądrego wspaniałego psa:)

• 4 months later...