_bubu_ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 5 znalezionych kocich maluszków rozpoczęło walkę z paskudnym katarem. 2 czują się lepiej ale 3 mają oczka w fatalnym stanie, pod zalepionymi strupami kryła się masa ropy Maleństwa rozpoczęły leczenie, od dzisiaj przebywają w klinice. W najgorszym stanie jest najmniejszy rudy kocurek. Kotki mają ok 5 tygodni, rudasek być może nawet mniej . Prosimy o każą pomoc, potrzebne jedzonko, mixol, fundusze na lecznice oraz bezcenny tymczas . Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 tytułem : Pomoc dla smerfików +30zł - bazarek Sisay , Malk +100zł - jej siostra -750zł - lecznica dług 620zł :( i rośnie Najmniejszy rudasek czarna smerfetka Quote
Klaudus__ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Boże jakie z Nich biedaki... Jeszcze dzisiaj doszedł kolejny... W jeszcze gorszym stanie... Quote
_bubu_ Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Nowy maluch żyje ale jest słabiutki, zrobię mu dziś fotki. Pozostałe piątka czuje się nieco lepiej. Aktualnie są po odrobaczeniu i mają biegunkę. Jakby tego było mało wczoraj złapałyśmy starszą dziką kotkę z zakatarzonym maluszkiem . Mama jeszcze go musi karmić. Mamusia i malutka to trikolorki. Zostały razem w lecznicy bo nie ma gdzie ich dać. To kolejne koszty. W lecznicy gdzie są smerfiki mam 3 tyś nie spłaconego długu ( o innych lecznicach nie wspominam ) . Nie mogę zwlekać z kolejnymi płatnościami Jeśli ktoś mógłby pomóc bazarkiem to będę ogromnie wdzięczna !!! Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wiem,że masz straszne długi! Ja mam w mojej lecznicy też spory dług, skąd brać pieniążki na spłacanie...? A przecież trzeba pomagać tym maleństwom! Każdy chociaż niewielki bazarek na wagę złota - bardzo prosimy :modla: Quote
_bubu_ Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Kotka w gorszym stanie lekarz zadecydował izolować od reszty więc płacimy teraz za 2 klatki. Dziś nowy pingwinek czuje się nieco lepiej, oczka cały czas ropieją. Jest okropnie chudy, same kosteczki. Może ktoś dałby radę zrobić banerek? A to nowy smerfik Pingwinek Quote
Klaudus__ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Matko... On naprawdę kiepśćiutki jest... A jak te małe szkraby - wcześniejsze?? Nikt tu nie zagląda... :roll: Quote
BasiaD Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kicie wskakujcie na poczatek prosić cioteczki o pomoc! Quote
auraa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jak się czują maluchy?czy któryś kotek nie żyje?:shake: Quote
_bubu_ Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Czarny maluszek w białych skarpetkach który doszedł pozniej nie przeżył. BYł w najgorszym stanie. Pozostałe 5 wyzdrowiało. Czarny kocurek i trikolorka są już w domkach. 3 nadal czekają w lecznicy. rachunek od początku urósł juz do 700zł :( Quote
auraa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Biedne maleństwo. Trzymam kciuki za dobre domy dla pozostałych! Quote
_bubu_ Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Może ktoś dałby radę zrobić kilka ogłoszeń ? albo jakiś bazarek możemy zrobić gdyby były fanty. pomoc bardzo potrzebna. do tego zbliżają się szczepienia .. Quote
_bubu_ Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 kotki które ciągle czekają, juz zdrowe: rudo-biały kocurek kocurek z nakrapianym noskiem: Quote
_bubu_ Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 mam też 2 szaro-białe kotki którymi nie ma żadnego zainteresowania: Quote
_bubu_ Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 zapraszam na mój wątek ogólny na miau , z braku czasu założyłam wspólny : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115798 Zostały 2 smerfiki , czarno - białe kocurki. Wyrosły strasznie a domu nie widać Quote
Recommended Posts