Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fero został znaleziony przy poznańskiej drodze, poza miastem, z obrożą i kawałkiem smyczy. Możliwe, że się zerwał i uciekł, przegryzł smycz.
Dlatego proszę uczuclcie się, czy gdzieś nie ma ogłoszeń - rejon Buku. Bo w Buku nie ma.
Nikt na razie nie szuka psa. Nie ma chipa.
Koczował kilka dni pod jedną z firm.
Sama nie wiem - ten kawałek smyczy mnie martwi, bo inaczej sądziłabym, że został wywalony z auta.

Postaram się zadzwonić do poznańskiego schroniska i zapytam, ale jeśli ktoś tam bywa, sprawdźcie czy nie było zgłoszenia o takim szczeniaku.
Fero jest dynamiczny, bardzo temperamentny, ale łagodny do ludzi i sympatyczny.
Będzie sporym psem.

Na dzisiaj szukam domu dla Ferusia.
Odpowiedzialnego, który popracuje z psem, bo widać że dzikusek nie był niczego uczony.

Ładny jest - szkoda go do schroniskowej klatki.

Posted

Dzięki wielkie.
W alegratce nie wpisał się numer telefonu do Pawła w tresci, ale gdyby ktos się z Tobą kontaktował, to jest u Ciebie.
Bardzo, bardzo dziekuję.

Posted

[quote name='Niebieska713']Fero jest obecnie w Poznaniu,tak? Czy szuka domku tylko w tamtych rejonach?[/QUOTE]

Fero jest w schronisku w Buku. I szuka domu - dobrego. Lokalizacja obojętna. Transport zawsze można pokombinować. Byle domek dla sporego psa się znalazł.

Posted

[quote name='Niebieska713']Na razie dalam psiakowi ogloszenie bezplatne na TROJMIASTO.PL[/QUOTE]

a możesz podać link do ogłoszenia ? Wstawiłaś tam zdjęcie ?

Posted

Bardzo dziękuję, bo normalnie nie nadążam. Miałam leżeć i dochodzić do formy, a tu stale coś . Właśnie mam kolejnego psa - oddawanego z domu. Nie wiem co się dzieje. No i moja cudna Ksena - dlaczego nie moge jej zabrać do siebie.
Agusiu - powiedz co się dzieje, że jest coraz gorzej.

Posted

Niestety nie wiem:( Ludzie stają się jacyś gorsi dla zwierząt niemal z dnia na dzień, chyba czują się bezkarni! Ja ostatni widziałam jak w Anglii w parku pani policjant edukowała właścicieli psów na temat sprzątania. Gadała i gadała, zdecydowanie bez efektów, więc wypisała mandaty bez skrupułów! A Anglicy naprawdę przestrzegają tego nakazu, może to byli moi rodacy?:(

Posted

Nic się nie stało. Już wystawiłam go na allegro. Może coś mu znajdziemy, szkoda żeby w schronisku dorastał. Bardzo Ci dziekuje za pomoc, bo mnie opada wszystko powoli. Nie nadążam.