Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem również u Ciastusia. Dzień dobry.

Rozmawiałam wczoraj z P. Agnieszką. Kastracja jest możłiwa tylko, że P. Agnieszka nie bierze odpowiedzialności za póżniejsze 24 godziny bo Ciastuś jest w kojcu. Na obecna chwilę wstrzymałam się z kastracja. Poradzcie co robić?

Kastracja i tak będzie tylko nie wiem czy teraz czy później. Chcę tylko aby Ciastuś był zdrowy i bezpieczny.

Posted

[quote name='katarzyna005']

Ewuś bardzo dziękuję za mają reklamę.[/QUOTE]

Zawsze do usług :loveu:

Ciesze sie ze Ciacho grzeczne w hoteliku niechby sie juz tylko ten dom odezwał do niego ...

Posted

Hm ... z tą kastracją masz Kasiu rację, ja bym też zaczekała, nie ryzykowałabym jego zdrowia albo życia, albo można by było zrobić tą kastrację gdzieś w klinice i np. zostawić go na jeden dwa dni, tylko wiadomo, że wiąże się to z funduszami. W Gliwicach czy w Zabrzu są takie przystosowane do zatrzymania psa. Gdyby Kasiu było tak daleko to mogłabym pojechać po Ciastusia, przywieź go do jakiejś kliniki w Zabrzu i np. za 2 dni odwieź.

Posted

Super Sandra bardzo dziękuję. Wolę zapłacić za przetrzymanie Ciastusia w klinice i mieć pewność, że wszystko będzie w porządu niż siedzieć i myśleć, że coś zrobiło się źle. Gdy się zdecyduję to wyślę Ci na pw wiadomość. Jeszcze raz dziękuję.

Posted

Kasiu ja z moimi psami chodzę do p. dr Kapłon z przychodni weterynaryjnej dr Jarzębowskiego, jeśli nie ma Pani Kapłon to korzystam z usług Pana Jarzębowskiego, wprawdzie nie wiem jak u nich z miejscem na amstaffka, ale mogę się przejechać i poprosić :) Oczywiście nie robię żadnej reklamy wybierz jaką klinikę chcesz. Duża klinika w Zabrzu to klinika Młynarskich, oni leczą nam psy schroniskowe, u nich miejsce byłoby raczej na pewno. Jak chcesz mogę zorientować Ci się w cenach tu i tu, albo jeszcze gdzie indziej. Opinie na internecie są różne dlatego zdecyduj sama :)

Posted

koronkowy bazarek dla chłopaka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188440-R%C4%99kodzie%C5%82o-!-Koronkowe-serwety-dla-Ciastka-i-Bruna-bazarek-do-11.07.?p=14966036#post14966036[/url]

Posted

Ciastuś mamy już pierwsze pieniążki z bazarku

Przyszły nowy właścieilu Ciastusia - biszkoptowego potworka podaję Ci 10 powodów dla których warto mieć takie ciacho:

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 1.:[/I] [B]pies Cię nie ocenia[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 2.:[/I] [B]pies zawsze Cię powita[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 3.: [/I][B]pies ułatwia nawiązywanie kontaktów towarzyskich[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 4.:[/I][B] pies może mieć pozytywny wpływ na Twoje dziecko.[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 5.:[/I] [B]pies zawsze Cię wysłucha[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 6.: [/I][B]psy mają pozytywny wpływ na nasze zdrowie[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 7.: [/I][B]przy psie zapomnisz o nudzie[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 8.: [/I][B]pies to doskonała wymówka[/B]. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 9.: [/I][B]pies pomaga prowadzić aktywny tryb życia[/B].[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Powód 10.: [B]z[/B][/I][B]yskasz przyjaciela na dobre i na złe, który zawsze będzie Ci wierny[/B]. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red]CZY MOŻE BYĆ COŚ CENNIEJSZEGO????[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

Wróciłam przed chwilką i szybko biegnę zobaczyć co się dzieje u Ciastusia. Wczoraj przecież go nie obudziłam i chłopak musiał się dobrze wyspać. Ciotka Sandra dopiero zrobiła mu pobudkę. Ale potworku jutro z rana już jestem u Ciebie.

Posted

Dzień dobry już tak z samego rana. Ciastuś trzeba wstawać kolejny tydzień się zaczął. Czas biegnie tak szybko.

Cioteczka Julia mowiła, że odwiedzi cię w tym tygodniu. Na kolanach proszę cioteczko bo nie mogę doczekać się zdjęć Ciastusia i dłuższej opowieści jak on tam się czuje. Mocno cię miętole Ciastusiu i przesyłam dużego cmokkkka.

Posted

CIASTUŚ POBUDKA WSTAĆ.
Dzwoniłam wczoraj do hoteliku. P Agnieszka mówi, że Ciastus jest bardzo grzeczny. Siedzi w kojcu, biega na wybiegu, dobrze się zachowuje.
Domku gdzie jesteś dla takiego cudownego psiaka.