Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 super fotki.:loveu: czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ? Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu: czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ?[/QUOTE] Na to samo wróciłam uwagę :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ?[/QUOTE] również dołączam się do pytania.. Quote
Karro Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Hej :loveu: Ale fajne macie wspólne spacerki z różnymi psiakami :loveu: Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='deer_1987']Pieknie uchwycony zachod![/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='paulaa.'][URL]http://imageshack.us/photo/my-images/406/dscn0872k.jpg/[/URL] a co ona ma białego nad łapą ? :D fotki super. :smile: zachód pięknie uchwycony.[/QUOTE] Blizna ;) Kiedyś się uderzyła, miała strupa, zaczęła to gryźć i wylizywać i powstał taki duży łysy placek, bardzo długo się nie goiło, chodziło dlatego w kołnierzu, a potem powoli zaczęło zarastać tylko, ze na biało :D Dzięki ;) [quote name='dOgLoV']Fotki piękne :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu: czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ?[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Na to samo wróciłam uwagę :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='paulaa.']również dołączam się do pytania..[/QUOTE] Tak ma szczeniaki, z 11 tylko 6 trafiła do schroniska, jeden odszedł, jeden bardzo chory w lecznicy, 4 w DT. Mam nadzieję, że sama Zorba również trafi do schroniska... Ogólnie szkoda słów :-( [quote name='understandme']Hej :loveu: Ale fajne macie wspólne spacerki z różnymi psiakami :loveu:[/QUOTE] No fajnie, fajnie :loveu: tylko szkoda, ze nie za często, na ogół chodzimy same, a obecnie Kati praktycznie nie chce wychodzić, bo się boi :shake: Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 (edited) [quote name='Aleksandra95']a co z nią jest ? :-([/QUOTE] Ale z kim? [quote name='dOgLoV']Pewnie uraz "posylwestrowy" :roll:[/QUOTE] Dokładnie :( Edited January 7, 2012 by Paula03 Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Paula03']Ale z kim?[/QUOTE] Zorbą i jej właścicielami ? Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Paula03']Dokładnie :([/QUOTE] pewnie z Zorba, czemu tak ma Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mam wrazenie że kazdy z nam w tym momencie pisze o czym innym :lol: troche komicznie to wychodzi i w rezultacie czeski film , nikt nic nie wie :evil_lol: Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='deer_1987']pewnie z Zorba, czemu tak ma[/QUOTE] Chodzi o ten uraz? To Kati ma. [quote name='Aleksandra95']Zorbą i jej właścicielami ?[/QUOTE] Zorba zmieniała właścicieli parę razy. Na początku było u mojego kolegi, potem u jego siostry, potem znowu u mojego kolegi i na koniec trafiła do pewnej pani. Wydawało się, że wszystko będzie już dobrze, miały dobry kontakt, pani wydawała się naprawdę rozsądna, ale z upływem czasu tego kontaktu było coraz mniej, na spacery praktycznie nie wychodziły, Zorba z wesołej suni, zrobiła się przelęknionym psem. Zaczęła uciekać z podwórka, za karę siedziała na łańcuchu, puszczona z niego znowu uciekała szukając kontaktu z człowiekiem, jak miała cieczkę, to wszystkie możliwe psy, wchodziły do niej na podwórko w wiadomym celu. Potem Zorba urodziła, maluchy były na podwórku, a ona mimo to nie chciała do nich wracać, bo za każdym razem bała się właścicielki. Nie raz dostałaby porządnie...A szczeniaki w zimne dni siedziały na ganku i marzły :( Na moje pytanie czemu ma szczeniaki, pani odpowiedziała, że tak, przecież trzeba sunie dopuścić... I maluchy zostały zabrane do schroniska. Mam nadzieję, że sama Zorba również tam trafi, moim zdaniem byłoby to najlepsze wyjście. Ja sama starałabym się specjalnie dla niej przyjeżdżać wiele częściej. Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Mam wrazenie że kazdy z nam w tym momencie pisze o czym innym :lol: troche komicznie to wychodzi i w rezultacie czeski film , nikt nic nie wie :evil_lol:[/QUOTE] Doszłam do podobnego wniosku :diabloti: Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Paula03']Chodzi o ten uraz? To Kati ma. [/QUOTE] No wlasnie nie :diabloti: czemu zorbi sama moze stracic dom i maluchy ale to juz opisalas Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wreszcie sie wyjasnilo :evil_lol: temat bardzo smutny :-( ale czytajac nasza rozmowe i platanie watków nie mogłam pochamowac śmiechu :oops: Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']biedna sunia:(:(:([/QUOTE] I to bardzo :( Szkoda mi jej, tym bardziej, że jestem z nią strasznie zżyta, nie raz się nią opiekowałam, no kurde, szkoda :( [quote name='deer_1987']No wlasnie nie :diabloti: czemu zorbi sama moze stracic dom i maluchy ale to juz opisalas[/QUOTE] Aaaa :D Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Wreszcie sie wyjasnilo :evil_lol: temat bardzo smutny :-( ale czytajac nasza rozmowe i platanie watków nie mogłam pochamowac śmiechu :oops:[/QUOTE] No niestety, przez ludzka głupotę, kolejny psiak cierpi :( Ja również :D Quote
Paula03 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Jakby ktoś może chciał wejść ma wątek do dzieci Zorby byłabym bardzo wdzięczna :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/220634-Male%C5%84kie-szczeni%C4%99ta-mix-pitbulla-pilnie-poszukuj%C4%85-dom%C3%B3w[/url]. Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ja nigdy nie rozumiem czemu psiaki źle trafiają:( głaski zasyłamy:) Quote
Lucky. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 szkoda suczki. nie wiem po co ludzie udaję, że kochają psy, a później się dzieje takie coś. Quote
Paula03 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='unikatowydiament']Ja nigdy nie rozumiem czemu psiaki źle trafiają:( głaski zasyłamy:)[/QUOTE] Ja również :( Dziękujemy :) [quote name='Lucky.']szkoda suczki. nie wiem po co ludzie udaję, że kochają psy, a później się dzieje takie coś.[/QUOTE] Bardzo szkoda :( Quote
xyzxyz Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Paula03']Też masz bloga?[/QUOTE] Tak, tylko nie takiego pieskowego ;) Raczej taki pamiętnik z życia codziennego, ale staram się pisać o zwierzakach :) Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Biedna Zorba... A co ta sznaucerka taka poobcierana na przodzie? [url]http://img201.imageshack.us/img201/5088/dscn1097i.jpg[/url] Pzdr. Quote
kalyna Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 przykra sprawa z Zorbą :( ja 3mam kciuki za nią :) hahahah jak czytałam Was to zgubiłam się o co caman. I kilka razy jeden post czytałam, bo myślałam że jakaś niekumata jestem :D Quote
Recommended Posts