Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Pieknie uchwycony zachod![/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

[quote name='paulaa.'][URL]http://imageshack.us/photo/my-images/406/dscn0872k.jpg/[/URL]
a co ona ma białego nad łapą ? :D
fotki super. :smile: zachód pięknie uchwycony.[/QUOTE]

Blizna ;)
Kiedyś się uderzyła, miała strupa, zaczęła to gryźć i wylizywać i powstał taki duży łysy placek, bardzo długo się nie goiło, chodziło dlatego w kołnierzu, a potem powoli zaczęło zarastać tylko, ze na biało :D
Dzięki ;)

[quote name='dOgLoV']Fotki piękne :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu: czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ?[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Na to samo wróciłam uwagę :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='paulaa.']również dołączam się do pytania..[/QUOTE]

Tak ma szczeniaki, z 11 tylko 6 trafiła do schroniska, jeden odszedł, jeden bardzo chory w lecznicy, 4 w DT. Mam nadzieję, że sama Zorba również trafi do schroniska...
Ogólnie szkoda słów :-(

[quote name='understandme']Hej :loveu: Ale fajne macie wspólne spacerki z różnymi psiakami :loveu:[/QUOTE]

No fajnie, fajnie :loveu: tylko szkoda, ze nie za często, na ogół chodzimy same, a obecnie Kati praktycznie nie chce wychodzić, bo się boi :shake:

Posted (edited)

[quote name='Aleksandra95']a co z nią jest ? :-([/QUOTE]

Ale z kim?

[quote name='dOgLoV']Pewnie uraz "posylwestrowy" :roll:[/QUOTE]

Dokładnie :(

Edited by Paula03
Posted

[quote name='deer_1987']pewnie z Zorba, czemu tak ma[/QUOTE]

Chodzi o ten uraz? To Kati ma.

[quote name='Aleksandra95']Zorbą i jej właścicielami ?[/QUOTE]

Zorba zmieniała właścicieli parę razy. Na początku było u mojego kolegi, potem u jego siostry, potem znowu u mojego kolegi i na koniec trafiła do pewnej pani.
Wydawało się, że wszystko będzie już dobrze, miały dobry kontakt, pani wydawała się naprawdę rozsądna, ale z upływem czasu tego kontaktu było coraz mniej, na spacery praktycznie nie wychodziły, Zorba z wesołej suni, zrobiła się przelęknionym psem. Zaczęła uciekać z podwórka, za karę siedziała na łańcuchu, puszczona z niego znowu uciekała szukając kontaktu z człowiekiem, jak miała cieczkę, to wszystkie możliwe psy, wchodziły do niej na podwórko w wiadomym celu. Potem Zorba urodziła, maluchy były na podwórku, a ona mimo to nie chciała do nich wracać, bo za każdym razem bała się właścicielki. Nie raz dostałaby porządnie...A szczeniaki w zimne dni siedziały na ganku i marzły :( Na moje pytanie czemu ma szczeniaki, pani odpowiedziała, że tak, przecież trzeba sunie dopuścić... I maluchy zostały zabrane do schroniska. Mam nadzieję, że sama Zorba również tam trafi, moim zdaniem byłoby to najlepsze wyjście. Ja sama starałabym się specjalnie dla niej przyjeżdżać wiele częściej.

Posted

[quote name='dOgLoV']Mam wrazenie że kazdy z nam w tym momencie pisze o czym innym :lol: troche komicznie to wychodzi i w rezultacie czeski film , nikt nic nie wie :evil_lol:[/QUOTE]

Doszłam do podobnego wniosku :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']biedna sunia:(:(:([/QUOTE]

I to bardzo :(
Szkoda mi jej, tym bardziej, że jestem z nią strasznie zżyta, nie raz się nią opiekowałam, no kurde, szkoda :(

[quote name='deer_1987']No wlasnie nie :diabloti: czemu zorbi sama moze stracic dom i maluchy ale to juz opisalas[/QUOTE]

Aaaa :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Wreszcie sie wyjasnilo :evil_lol:

temat bardzo smutny :-( ale czytajac nasza rozmowe i platanie watków nie mogłam pochamowac śmiechu :oops:[/QUOTE]

No niestety, przez ludzka głupotę, kolejny psiak cierpi :(
Ja również :D

Posted

Jakby ktoś może chciał wejść ma wątek do dzieci Zorby byłabym bardzo wdzięczna :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/220634-Male%C5%84kie-szczeni%C4%99ta-mix-pitbulla-pilnie-poszukuj%C4%85-dom%C3%B3w[/url].

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja nigdy nie rozumiem czemu psiaki źle trafiają:(

głaski zasyłamy:)[/QUOTE]

Ja również :(
Dziękujemy :)

[quote name='Lucky.']szkoda suczki.
nie wiem po co ludzie udaję, że kochają psy, a później się dzieje takie coś.[/QUOTE]

Bardzo szkoda :(

Posted

[quote name='Paula03']Też masz bloga?[/QUOTE]

Tak, tylko nie takiego pieskowego ;) Raczej taki pamiętnik z życia codziennego, ale staram się pisać o zwierzakach :)

Posted

przykra sprawa z Zorbą :(
ja 3mam kciuki za nią :)

hahahah jak czytałam Was to zgubiłam się o co caman. I kilka razy jeden post czytałam, bo myślałam że jakaś niekumata jestem :D